Bir mimar en çok ne kadar kazanır ve kendini nasıl geliştirebilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
inşaat sektörü şu an baya bir çöküş yaşıyor. normalde odtü mezunu düşük paralar almaz da muhtemelen inşaat ve mimarlık mezunu asgari ücretin bir tık üstü ile başlar daha sonra tecrübeye oranla iyi seviyelere gelir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılİyi yerlerde çalışırsın bu kesin. Kazancın da yüksek olur net bir şey söylemem. Ama bence 10 binle başlarsın işe.
10 YorumlaBen mimarım, mimarlıkta üniversitenin çok önemi yoktur, piyasada mimar fazlası olduğu için yeni mezun mimarların çoğu asgari ücrete başlar, tecrübeyle birlikte maaş artar
10 YorumlaYabancı dil edin Türkiye’yi terk et
20 Yorumla
+1 yılİç mimarlık daha iyi
10 Yorumla
+1 yıl500 dolar
18 Yorumla- +1 yıl
@mngkargo o kadar da mı kazanmıyosunuz
- +1 yıl
@mngkargo Allah yardımcı olsun kardeşim, yurt dışına açılma şansın olmaz mı
- +1 yıl
@mngkargo yazılım donanım iç mimar, elinden gelmeyen iş yok doktorluk, avukatlık başka neler var :D
- +1 yıl
12 yaş boks body 20 de bırakdım 18-20 aramuay thai sonra babamın galeri vardı teknik servisinde çalıştım bakım onarım sonra oto yıkama lastik rot balans oto kuaför pasta cila elektronikciye takıldım sağlam lehim yaparım tc ses sitemi arabaya döşeyemeyeceğim ses görüntü sistemi yok elektrik tesisatından anları kaporta bilmem boya atarım parke döşerim mobilya imal eder yaparım metal gaz altı kaynağı metal kesim karavan imalatı a dan z ye bağlama gitar var balu mengenli genelkurmaydan emekli aşcı yanında takıldım ev yemekleri pide kebap duvar örerim sıva fayans döşerim su tesisatı ev elektriği pano nötr faz hiç boş yaşamadım dizi futbol kahve ortamı bilmem bütün ömrüm çalışmakla matrix gibi bilgi tecrübe ile geçti
+1 yılBilmiyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım