Para & Ekonomi 1 ay İstanbul’da ev kiraları ne zaman düşer, sizce düşer mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bilgisi olan var mı acaba? İstanbul’da ev kiraları ne zaman düşer, sizce düşer mi? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 97% 1 ay Düşmez sadece İstanbul değil Türkiye genelinde düşmez. şu an ben 1500 ödüyorum çıkarsam 5000 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Suriyeliler gidince onların gitmesi içinde. akp nin gitmesi lazimm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ya sen taş devrinde yasiyosun sanırım bu ülkede çıkan bir şey dusermi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lindström Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay İktidar değişmeden asla. Değişse bile iyi bir ekonomi politikası lazım normale dönmek için. Ki oda gam normal değil yani biraz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Bu gidişle hiç bir zaman Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Almanyada düsünce düsecek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Taylan11 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay düşmez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Düşmez sadece İstanbul değil Türkiye genelinde düşmez. şu an ben 1500 ödüyorum çıkarsam 5000
Suriyeliler gidince onların gitmesi içinde. akp nin gitmesi lazimm
Ya sen taş devrinde yasiyosun sanırım bu ülkede çıkan bir şey dusermi
İktidar değişmeden asla. Değişse bile iyi bir ekonomi politikası lazım normale dönmek için. Ki oda gam normal değil yani biraz.
Bu gidişle hiç bir zaman
Almanyada düsünce düsecek
düşmez