Merhaba arkadaşlar, Asgari ücret açıklandıktan sonra yüksek olan kiralar daha da yükseldi. Bu ani yükseliş krizi fırsata çevirmeye çalışan ne yazık ki ülkemiz insanları maalesef. Oturmak istediğim bölge Beşiktaş. İş yerime yakın olsun diye Kağıthane tarafında tutup sosyal ortamdan da uzak olmak istemiyorum işin aslı. Bu durumda bir kaç ay daha bekleyip bu fiyat artışından saçmalığın farklarına varıp fiyatlar düşünce mi tutmalıyım sizce yoksa daha da yükselir mi? Ayrıca sahibinden. com'dan bakıyorum genelde. Sokakları gezsem ev bulabilir miyim? Bu konularda beni yönlendirebileceğiniz fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden.
İstanbul'da aniden yükselen ev fiyatlarının düşmesini beklemeli miyim?
Bu dolar kuru ile maalesef çok yakın bir gelecekte ev fiyatlarının düşmesi beklenemez hatta imkansız gibi. Sizin yerinizde olsam maddi gücüme göre eski olmasına bakmam en uygun yerden almaya çalışırım, maddi gücüm yeni bir eve yetmiyorsa bütçeme göre ev bakarım bugün 1+1 bile olsa yakın gelecekte o aldığınız ev için iyi ki almışım diyeceksiniz... YTD
Evet kardeşim. Oylar AKP'ye. Bak sakın başkasına verme ha. Ekonomi düzelecek. Türkiye'yi süper güç Amerika ve Rusya, sanayi devi Almanya kıskanacak. Biraz sabırlı olmak gerek.
Sevgili Cumhurbaşkanımız Erdoğan, sonuçta bir kainat lideri. O bizi kurtaracak. 🤗🤗🤗