Girişimci olsaydınız hangi alana yatırım yapardınız?

Öğretmen olarak, elbette eğitim alanı her zaman tercihimdir..
Egitimcinin yatırımı eğitim olur tabi. 😄
Kesinlikle 😄😄
Teşekkür ederim hocam eig için 🙏
Rica ederim. Siz de mi Avrupa yakasındasınız? Yanlış anlama sakın.
Bende avrupa yakası hocam evet.
Tamam hocam yakınmışsınız bana. 😄
Eğitime yatırım yapardım. Çünkü olmaması fark ediliyor.. Bu dünyada en çok eğitime ihtiyaç var. Cahil ve yobaz bir millet, ancak eğitime yatırım yapılırsa kalkınma hızı yükselir.
Bak bu çok iyi bir fikir. Kafama yattı. Allah bu millete akıl fikir versin. Bu millet çocukken eğitilmesi gerekiyordu. Sonuçta ağaç yaşken eğilir.
Eig için teşekkür ederim 🙏🏻💫💫
Rica ederim
Görüş
31Görüş
Sağlık sektörü evriliyor. Daha kazançlı bir sektör oluşturmak için gereken adımların atıldığını ve imkanı olanın bu sektöre girmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ancak hastaneleri dükkan olarak görenler bol kazanç sağlar. İnsanları umursamayanlar.
Kesinlikle katılıyorum 👏👏
Geçen aylarda annemin bazı sağlık sorunları için elektironik cihazlar aldım 17 bin tl verdik çok para var bu işte belli
Evet bayağı pahalıymış. Neredeyse aginin üç katına yakın. Sağlık sektörü ile gıda sektörü batmaz.
Valla kapsül şeklinde uyuma noktaları yapardım, insanlar gelip bir iki saat uyuyup hayatına devam ederdi 😄
Aslında olabilir.
Sağlık sektörünü etik bulamadığım için ona yapmazdım.
Anlıyorum
Turizme yatırım yapmak isterdim, sevdiğim bir alan ve iyi bir sektör.
Aman pandemiye denk gelmesin de. 😄😄😄
Ben olsaydım otomotiv sektöründe ilerlerdim çünkü altın gibi değerliniyor sağlıkta daha uygun ve daha pahalı kademeler var ama matematiği sevdiren öyle değil altın gibi yükseliyor ve hemen hemen tüm dünyanın kullanmak zorunda kalındı sektör
Otomotiv sektör hızlı bir şekilde artış gösterdi tıpkı gıda gibi. Fiyatlar acayip el yakıyor.
Gıda da calışıyorum bayan markete giriyo bir parca alacam diyip 10 parca alıyor 🤑
Gıdada giyimde bu bayanlar alışveriş tutkusu ön planda duruyor.
Uzun vade için yazılım ve sağlık
Kısa vade için siyaset
Finans sektörüne yatırım yapmak isterdim çünkü bu konuya hakimim ve parlak fikirlerim var
Alüminyum yanlis yazmissin
Evet alüminyum olacak soruyu sorarken acele etmişim. 😄😄
Gıda insanlık var oldukça ayakta duracak meslek
Gıda ve giyim her zaman ayakta durur. Gıda pandemide tavan yaptı.
Çok yararlı bir bilgi olmuş tşkler
Allah razı olsun sizden. Bu daha bir şey değil profilimde daha çok var. 👏👏👏👏
Kadın iç giyim sektörüne yatırım yapardım
Mantıklı bir konuya el attın.
Her zamanki gibi 😂😂 çünkü iç giyim ölmeyen bir sektör dür bu piyasada bir şey yapılacaksa kadına yönelik bir sektör olmalı giyim , aksesuar , kuaför , estetik , ayakkabı çanta kozmetik vss karlı bir sektöre yatırım yapmış olursun
Aynen öyle 👏👏👏
🙋🙋🙋
👍👍
Çünkü daha çok insan sağlığına kavuşsun isterim
Sağlık..👍🏻
Geleceğe yatırım Büyük rant var
Gıda ve tekstil
Hiçbiri , Enerji
Metal-Alüminyum kesinlikle hem sattığım ürün
Sağlık sektörşne yapardım galiba
En İyi Görüş