Evde akşam yemeği yemiyorum. Annemle tartıştığımız için yemek vermiyor parmağımı kırdı bir aydır yemek yemiyorum yaptırmıyor da ocak kirlenir diye dışardan BİM ürünleriyle ne alıp yiyebilirim harçlığımla
2 ay
Haftalık 50 tl bir öğrenciye ne kadar yeter bimde hazır gıdalar pahalı değilpek bilgim yok ama hangi ürünlerle değerlendirilebilir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Benim yurt fisim var cok cok idare etmeye calisiyorum ama ona ragmen haftada harcadigim para 50yi geciyor. Ki benimde asagi yukari harcamam gereken butce bu. Sadece 50 lira zor ama. Evden salca falan kullanabilirsen ekmek yag peynirle gecebilir.
Ya dışarda yemek çok pahalı ama salça ekmekle de olmuyor her gün en azından marketten dondurulmuş ürünlere bakayım dedim
O paraya zor. Inan mecbur kalincada oluyor. Benim senem boyle geciyor.
Yani salça falan kalmaz evde bu sefer o bile laf olur
Bir ise girip calis derim. Ben 18 yasindan beri calisiyorum ilk defa bu sene is bulamadim boyle oldu.
Keşke izin verseler yazın çalışacaktım her istediğin olmuyor mu sanki hanımefendi marketlerde çalışacakmış dedi babam ve izin vermedi. Her şeyim belgelerim hazırdı işe alındım ama gitmeyeceksin dedi
Bu ne biçim bir anne ya o Yaşın kaç ki
20
Günlük yetmez
İdare etmeye çalışıyorum. Günlük neden yetmesin
parmağını mı kırdı?
Evet maalesef
gerçekten üzgünüm, halledebilirsin ufak tefek diye düşünüyorum
Harçlığı mı
evet
Umarım
Pdr mi okuyosun?
Hayır
Bu yazdıgın cok acıklı bsy insanın icini yakıp kül etti o yüzden pdr öğrencisi sandım
Yok yaşanmışlık bu yani gerçekler acı olabiliyormuş ben de yeni anlıyorum…
Harclıgını aldıgın kişiye durumu anlatmalısın, ben yine de sana inanamadım özür dilerim gercketen cok acı ama inanasım gelmiyor
Ben olsam ben de inanmazdım. Ama aile tutucu. Herkes anne olamıyor bu bir gerçek. Neden burada troll soru sorup zaman kaybedeyim ki ne çıkarım olabilir ayrıca. Dayım bana burs gönderiyor ama güya bana gönderiyor para babama gidiyor o Burs miktarına göre benim şu an 200-250 tl haftalık harçlık almam gerek ama annem engel olur babam da zaten hiç o kadar fazla harçlık veren biri değildi kitap olur bi şey ihtiyacım olur alır bak onda sorun yok ama harçlık konusu böyle. Ben doğru düzgün kahvaltı yapmazdım geçen sene. Annem evde kahvaltı yapmıyorsa okulda da yemesin para verme diyodu babama. Özel okuldayım ve annem o gelen burs miktarını duyunca dedi ki o para biriksin seneye okul ücretine verilir yarısı birikmiş olur. Muhtemelen bir kenarda o para birikiyor bana da belirledikleri harçlığı veriyolar. Şunu merak ettim inanamadığın şey bir annenin çocuğuna böyle davranması mı yoksa harçlık konusu mu? Yoksa insanların inanıp inanmaması çok da önemli değil. Bu hayatta kim bilir daha ne gibi şeyler vardır bilmediğimiz, inanılmayacak kadar acı..
Ben genc bir kızın ölmesine şahit oldum, annesinin feryatları her gece kulagımdan gitmiyor. O annenin ne kadar üzüldüğünü görmüşken baska bi annenin kızına, bile isteye böyle davranmasını kabul edemiyorum ya da etmek istemediğim icin inanasım gelmiyodur belki
Emin ol ben ölsem aynı şey benim annem için de geçerli olabilir bu ihtimal var. Annem hassastır tanımadığı bir insan öldüğünde bile çok etkilenir ama o kadın bana aynı zamanda zarar veren bile isteye bunu yapan parmağımı kırdığı yetmezmiş gibi aç bırakan bir kadın. Yapacak bir şey yok durum bu. Sen heralde her annenin evladını kendinden daha çok düşündüğünü sanıyosun ama üzgünüm acı gerçek şu ki herkes anne ya da baba olamıyor
Allah yardımcın olsun ne diyim, ben yine de inanmak istemiyorum. uzun uzun yazmak inan icimi cız ettiriyor o yüzden yazmamayı sectim
Ya hayatın gerçekleri bunlar ister inanın ister inanmayın da önemli değil. İnandırmak istesem kanıtlaması zor değil ama ne gerek var. Her anne iyilik meleği düşünceli falan değil anlayın artık şunu herkes anne olamıyor