50 tl ye pazardan alisveris yapiyor annem sebzesinden yoğurtuna , meyvesine kadar alıyoruz. 1 2 haftalik oluyor. Bende oyle birsey yapardim sebze yoğurt meyve bunlardan yemegi de yapardim corbami da meyveden tatli da yaklaşık 45 tl harcıyor annem sebze meyveye ben ayriyetten corbalik alirdim sut alirdim soyle dusundum belki annem gibi ayarlayamazdim bilmiyorum:)
Hiç abur cubur almadan, sadece temel gıda ürünleri almak en az 200 lirayı buluyor. Çünkü sen hiçbir şey kalmamış diyorsun buna yağ, salça, un, tuz, şeker de dahil sanırım.
Madem kriz var avm'ler neden bu kadar dolu goygoyculari gelir şimdi ve sana torbalar dolusu erzak nasıl alınır, teker teker gösterirler! Yersen tabi! Ha bana kalsa hiçbir şey alınmaz o paraya. Ne 1 kg et ne de 1 kg fındık. Hesapta bunlar ülkede üretilen ziraat ürünleri üstelik!
Bilsek ne bilmesek ne. Tüm dünyada gıda fiyatları düşerken TR'de yükseliyor mu ona bakarım. Diğer para birimleri Dolar karşısında değer kazanıyorken, TL ne durumda ben ona kafa yorarım. Diğer türlü küçük hesapların tümü lafı güzaf.
50 liraya üç günlük aşışveriş yapılır Şahsen dün yaptım ))) makarna bulgur süt yoğurt tavuk badem lor susam çörekotu yumurta kabak çek. Ekmek vs hatırladıklarım bunlar
İki kutu hazir et doner 22 lira yanina bide dost yogurt alirim 27 olur 3 lirada acili ezme 30 etti bir paket de sigara aliyim 40 etti 10 lirada cebimde dursun lazim olur
Romantik olsa 25 tl çiçeğe giderdi :D neyse aileye gelecek olursak 2 paket domates çorbası alırdım 2.5 dan 5 tl 8 kişilik çorba çıkardı 5 kişilik aile doymuş olurdu 1 paket prinç alırdım 8 9 liraya 1 paket nohut alırdım 10 liraydı sanırım 5 tl ye 2 lt süt 2 paket kakaolu puding alırdım 1 paket vanilyalı puding beyaz olandan 5 tl onlar tutardı Hazır kek alırdım 6 tl ye Kalan 10 tl ye de meyve alırdım Yemeklerimiz şöyle Domates çorbası (yiyebildiğin kadar) Prinç pilavı yanında nohut Akabinde tiramisu vari bir tatlı üstü ve içinde meyveler Teşekkürler Türkiyem 😊
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Evde yiyecek hiçbir şey kalmamış! Herhangi bir öğün yemeği için 50 tl bütçe ile marketten kaç parça ürün alabilirsin?
En İyi Cevaplar