Ben geleneksel kilitli kumbara kullanıyorum bozuklukları atıyorum birde haftalık para atma hedefi koydum öyle biriktirme yapıyorum sizin farklı yöntemleriniz var mı?

Ben geleneksel kilitli kumbara kullanıyorum bozuklukları atıyorum birde haftalık para atma hedefi koydum öyle biriktirme yapıyorum sizin farklı yöntemleriniz var mı?

Parayı biriktirmek istediğim zaman mutlaka bir hedef koymam gerekir Çünkü hemen çarçur etmeyi seven bir insanım elimde parayı pek tutamam O yüzden gerçekten kendime yüksek bir hedef koymam lazım çok arzu ettiğim bir şeyi almak gibi
kumbaraya hergun 1, 2 TL atıyorum dün saydım 130 TL olmuş 🤣😂 ben biriktirmekten ziyade o parayı tek tek saymak hoşuma gidiyor merak ediyorum kaç para olmuş vss diye o merak beni heyecanlandırıyor
bende hem atarım hem de tekrar tekrar sayarım :D
Cevap
10Cevap
Hedefler belirliyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Canım gereksiz bi şey almak isteyince onun bedelini öğrenip onu almak yerine biriktiririm 😄😄😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
bir türlü onu yapamıyorum yapsam onu benim finansal durumum için harika olurdu
Bazen kendimize uçarılıklar için de müsade edebiliriz zaten. Ben de her zaman yapamasam da, bir fikir olarak paylaşmak istedim 😎😎
Normal hesabmn yanında mobil hesabm var ayrı oraya atıyorum her ay daha yeni basladm. Kart olmadg icn istesem de cekemiyorm online da kullanamiyorm orada kumbara gbi biriktiriyorm
Ben para biriktiremeyen kısımdayım :D bi yandan harcıyorum :D
Biriktirecek param olmuyor genelde, o yüzden hayır.
Eğer TL biriktiriyorsan baya zarar ediyorsun demektir 😃
Ben 50 tl 'den itibaren olan banknotları başka bir cuzdana gözden ırak bir yere koyuyorum. Diğerlerini de el altındaki cüzdanda. Sonra irademe sahip çıkarak 1 ayda yeterli miktarda para biriktirdim. Yazın da çalışacağım. Sonra başka okula geçiş.
Genelde emlak yatırımı yapmayı tercih efiyorum, kredi kullanarak. Aldığınız evler kredinin büyük kusmını kira getirisiyle ödüyor zaten. Kredi kullanmak mantıklıydı bu ülkede.
Hayır koymuyorum biriktirmemek için koymam gerekiyor
bi ara yapıyodum şu an ne biriktiyse o ne uğraşıcam
Koydum iki kumbara dolu ve halada atıyorum biri bozuk biri kağıt attığım kumbara
birikim mi yapabiliyok kdmun ülkesinde
Ben genelde euro biriktiriyorum
Biriktirecek param olmuyor.
Para harcamak daha kârlı
Koyarım ve hedefime sadık kalırım.
Para harçamak için hedef koyarım
Para biriktirilmez yaaa yenirrr😂
Belki
Kalmiyorki
Bnde atcam kumbaraya her ay 300 500 atarım
Koymam
Hayır