Kadın Emeği Kadın girişimci için vergi indirimi oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 35 yaş üstü için. Bireysel Şirket açıcaz e ticaretle satış yapcaz devlette buna vergi indirimi varsa nasıl yararlanabiliriz?E-Ticaret uzmanı ile çalışmanin ortalama ücreti ne olur?Kâr elde edebilmem için öneriniz var mı? Kadın girişimci için vergi indirimi oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet.. hatta bildiğim kadarıyla bir süreliğine hiç vergiye tabi olmuyorsun. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl İşte bunu web'de aradım bulamadım 🥲 Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Ben sana bulurum.. Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Evde ürettiğin şeyler için 35.316 tl ye kadar vergi muafiyetin var Yorumla Soran +1 yıl Evde üretmiyorum ki.. toptancidan kozmetik aldm onları satmak istyorum :( Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl O halde vergiden muaf değilsin.. Yorumla Soran +1 yıl Hadi beee😐 Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl maalesef.. Yorumla Soran +1 yıl Acaba el yapımı biseyler ile beraber diğer toptancı ürünlerini satsam nasıl olur vergi indiriminden yararlanabilir miyim? Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Vee türk aklı devreye girdi 😂 Bunu bekliyodum.. kosgebe başvur o halde.. hem destek al maddi.. 😉 sonra yoluna devam et.. Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Ve umarım vergi memurları buralara bakmıyorlardır 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😇😁 Yorumla Soran +1 yıl Kosgep projeyi onaylayacaktaaa Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Hiç tanıdığın yokmu.. 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok :( Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Hangi şehir? Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Mesela trendyol yardim sayfasindan sorulara yanit bulabilirsiniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet.. hatta bildiğim kadarıyla bir süreliğine hiç vergiye tabi olmuyorsun.
İşte bunu web'de aradım bulamadım 🥲
Ben sana bulurum..
Evde ürettiğin şeyler için 35.316 tl ye kadar vergi muafiyetin var
Evde üretmiyorum ki.. toptancidan kozmetik aldm onları satmak istyorum :(
O halde vergiden muaf değilsin..
Hadi beee😐
maalesef..
Acaba el yapımı biseyler ile beraber diğer toptancı ürünlerini satsam nasıl olur vergi indiriminden yararlanabilir miyim?
Vee türk aklı devreye girdi 😂 Bunu bekliyodum.. kosgebe başvur o halde.. hem destek al maddi.. 😉 sonra yoluna devam et..
Ve umarım vergi memurları buralara bakmıyorlardır 😂
😇😁
Kosgep projeyi onaylayacaktaaa
Hiç tanıdığın yokmu.. 🤔
Hayır yok :(
Hangi şehir?
Mesela trendyol yardim sayfasindan sorulara yanit bulabilirsiniz
Oluyor