Bu fiyatlarla kafayı yiyor musunuz.. ? ben önümü göremiyorum artık. intiharın eşigindeyim biri bana ev alsın.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ya dünyada enflasyon var ama TRde hem enflasyon hem tl'nin değer kaybı var. yani zor ve uzmanlar daha zor günler gelecek diyor. bence İstanbul gibi bir şehirde evsiz yaşanmaz. köyünü varsa, oralarda illa eviniz de vardır. geç olmadan köylere yerleşin
He İstanbul sana kalsın dimi , gece kondu yapar pok mu var koyde
İstanbul'da 20milyon insan var. fakir, evsiz yaşamaktansa bir kısmı köyüne yerleşebilir. ya da fakirliğe ve ağlamaya devam
Fakir yaşar ama istanbul- da yaşar metropol şehir avrupa gibi , kıskanma hadi hadi , bastırırız parayı alırız bi ev , bende gelicem
parayı bastırıp ev alana fakir mi deniyor 😂😂😂 gel gel, sen gibilerle doldu zaten şehir. yakında biz gidecez.
Git nere gidiyorsan , bırak istanbulu bize , martılar vapur sesi eminönü. cultanamed laleli aksaray , dur dur aksaray yok cok suriyeli var orada , köydeyim Şu an canım sikiliyor , eminönü ne gidip kiz kovalardım, horozu tavuğu eşek ineği satıp bi ev alcam ordan , bekle İstanbul geliyor um , senmi beni yicem benmi seni istanbullll
krolar kroları kovalarsınz artık 😂😂😂😂
Yani , esmer yakışıklı kaslı erkek lazım olur estanbul da dedim aklımca, geliyom az kaldı, çay içme göturcen istanbulun sosyetik karılarını, tost yedircem sonra gezdircem vapur la
sana baksa baksa suriler bakar. ayrıca köyü komple satsan bile zor ev alırsın burdan
Neye datlim , eşeği ineği tarlayı satsam 400 milyon para çıkar bende, 400 bin yen3 , esmerim 180 boy yakışıklı kaslı yapılı romantik egzotik içki kumar cigara yok, en güzel istanbullu kızı ayarlar diskotek mistotek gezdirim , ordan bi ev bul sen cene çalma, balkonlu deniz gören olursa yaz hemen
400 bin tlye alsan alsan köpek kulebesi alırısn 😂
Niyemis bizim köyde evler 100 bin orada 4 katı olsa İstanbul ya 400 dür, karıları gözemi istanbulun , mini etek geyip gezii mi , ohh ohhh İstanbul karısı bi sevgili bulurum, boş isen sen benim karı ol yavuklu ol , tabii gözesen boyun 1,75 var mı sarışın bomba misin
Bir ev parasına 44 tane senin gibi insan satın alınır, sen kimsin ki sana ev alacağız?
Aaa senin fiyatın belli o zaman etiket bile yapıştırdigina göre karakterini çok ucuzdan satmissin bile insanlara borkod koymusta bide sayı veriyor... Defol git paylaşımımdan. Muhattabim bile olamazsin az ötede eğlen ergenus
Gizli profillerle tanımadığı insanların olduğu platformda kendine ev aldırmaya çalışan bir ezik dilenci olarak var oldun, bu şekilde öleceksin. Düşük zekalı ergen, fakirliğinle, bokunda boğul
Sağol canım senin ya pislik LEs paranla var olmadı kimse kimse senin rezalet beyninin ettiği duaylada bokunda bogulmuyor. O yüzden hadi ordan git lütfen istenmiyorsun uzaaaaa... * feryadı gibi çıkmışsin heryerden silik...
Fiyatlara o kadar şaşırıyorum ki. Zamanında babam bizim 4 1 evi 55 bin liraya almıştı. Şimdi bizim evin parasına telefon satıyor adamlar.
Bende inanamıyorum her şey şaka gibi geliyor. En zoruda ne biliyor musun trafik kazasından snra calisamadm ciddi bı sakatligm oldu bağırdım çağırdım yalvardım o halde kimseye sesimi duyuramadim attılar beni evimden heryerde yazdım da sesimi duyuramadim... Nerelere nefes oldular da bizi hiç duymadilar..
Bizim sizin sorunlarınıza yaklaşımımız, sizin bizim sorunlarımıza yaklaştığınız kadardır.
Ben yemiyorum kafayı çalışıyorum çalış seninde olsun.🙂
Benimde kafam çalışıyor ama trafik kazasında bacağımı kaybettim. Fiziksel sıkıntım var. Ve bu haldeyseniz iş bulamiyorsunuz.. lütfen yorum yaparken daha sağ duyulu yapın. Ev konusu işin espirisi. İçimi döküyorum kafamı toparlamaya çalışıyorum sadece.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏
şu an yapabileceğimiz tek şey seçimi beklemek
Piskolojimiz o kadar dayanirsa..
Allahtan babamın evi var🫣
Neyse ki bazilarimiz sokakta kalmaktan kurtuluyor bazı emek vermiş babalar sayesinde adınıza çok seviniyorum 🙏
Teşekkürler 🤩
Dur sakın ol nerede yaşıyorsun
İzmir de
Öğrenci misin ne yapıyorsun bu kadar dertlendin
Öğrenciydim.. bı kaç hafta öncesine kadar maalesef durumlardan dolayı okulda yalan oldu...
Hayırdır geçmiş olsun ne oldu
Peki yas kac ciddi misin
Ciddiyim
mesaj atsana bana
Kızım. safmisin sen ev alcam deyip skip atarlar seni , kim kime karşılıksız bisey alır bu devirde
Alalim kanka gelirin kac tl ki
Gelirim olsa bunu yazmazdim be knka..
İnternetten kazan. tkp et yaz bana
Evlen kocanın evinde otur