Kabul ediyorum. Ben biraz deliyim. Zaten akıllı olsam bu hayatı çekemem sanıyorum. Siz ne durumdasınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ve ertesi gün kız çocuğun evine gider evinin önünde bir kalabalık kız sorar o nerde çocuğun annesi gözü yaşlı bir şekilde o öldü der kız bu duyduğuyla hemen çocuğun odasına gider ordan aldığı bıçakla bileklerini keser çocuğun yanına yatar çocuk birden ölmedim zaaaaaaa diye kalkar ama kız kanlar içerisinde yerdedir çocuk naptım ben der seni seviyodum deyip ağlamaya başlar ve kız birden ketçap l*n bu der ve ayağa kalkar sonra çocuğun annesi odaya girer sonra bir bakmış oğlu hortlamış buna kalbi dayanamaz ve oracıkta kalp krizi geçirip ölür sonra çocuk büyük bir çığlık atar ve kıza sarılıp ağlamaya başlar ve birden anası da ölmedim zaaaaaaa ben sacmaliyoken sen hayla bu durumu okuyosunya iyiki varsin:)(:
Beşiktaşlıyım daha fena:D
Delilik goreceli bir kavram ve bence her insanin içinde gizlide olsa biraz delilik vardir bendeki delilikte sevdigim insanlara ailem arkadaslarim ve olduguz aman secgilime cok bagliyimdir ve onlar icin her turlu deliligi yaparim hatta bunun icin planlar be yapip onlari uzenlerle kendim ilgilenirim. benim olan ve benim deger verdigim seylere kimse zarar veremez. ve dans konusnda deliyim sanirsam ki yuruyebildigim andan beri dan ederim ve ister sokakta ister dersce canim dans etmek isterse hic durmam
Biz fazla akıldan delirdik bence.. :D
Belki aklın etkisidir.
Muhtemelen :)
teşekkür ederim :)
Rica ederim. :):
Cevap
53Cevap
Sizden iyi olmasin, potansiyel psikopat ve manyak olduğum kanisinda olan insanların sayisi azimsanamaz.
Çok güzel. :):
Tabiki
'Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir,
Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur.
Aptallık ise var olmamış bir zekanın
Var olmamaya devam edişidir...'
Albert Einstein
Bu sözü severim.
çoğusu deli olmak için uğraşıyor. ciddi ciddi uğraşıyor. bilmiyorum nasıl bir kafa yaşamak istiyorlar ama ben raporu olan bir rahatsızım. normal olmak için neler vermezdim ki. kalın olduğunuz yerde bence, özenmeyin buralara.
Biri bana mı seslendi acaba ;)
img03.blogcu.com/.../...983339d84a4_1301419932.gif
Biraz deli biraz dengesiz biraz umursamazım
böyle olmasam yaşamanın ne anlamı var
Aynen öyle.
bizim yasadigimiz yerin neyi meshur diye sorduklarinda herkes delileri der :D
Manisalı mısınız?
Bende az deli değilim üstad 😀 yalnız bir hatırlatma geciyim şiirlerinide özledik güzel sesinden 👍
Onu da yaparız da, şarkı ve ses olayına 1-2 ay zorunlu mola verdim. :):
Eğer bir hastalık varsa gecmiş olsun, eğer yoksa sağlıklı olduğun sürece bigün dinleriz üstad :))
İyiyim şükür. Teşekkürler.
https://i.hizliresim.com/b2GBrd.jpg
Uzun ya da kısa
Ben biraz degil baya baya deliyim.
Bildiğimiz manyak:D
Manyaklar kardeş kulübümüzdür.
Gece gece güldüm yav :D
Hep hayalimdir. Kışın hava kararırken yarı çıplak koşmak :D O geldi aklıma! :D Tabi Türkiye de aman Allah, cesaret edemem :D
Kendi kendine konusma ve kendi soledigine kendin cevap verme durumundayim esyalari falan saymiyorum bile :)
sitede herkes kendini digerlerinden ayri tutuyor ama sonuc hüsran.
Yanlışlıkla eksi verdim artı olarak düşün sen onu
Hayatta da öyle
Delirenler delirdiğini farketmez kendini daha akıllı sanar ama ben delirmiyorum herkesten daha zekiyim
Bendeki aklın %50 si diğer insanlara bölünüp, dağıtılsaydı dünya çok daha iyi bir yerde olurdu şu an . :)
ben bu sitedeki en delisi az üyeyim çok az deliyim sıfıra yakın yani normalim anladın?
yo normal değilmişim aslında tekrar düşündüm de çoğunluk deliyse ve ben az deliysem normal olmamış oluyorum ama iyi yönden normal olmamış oluyorum
Aslında kendimce gayet akıllı bir insanımdır. Ama bazı fikirlerim yüzünden 'sen deli misin?' diye tepki aldığım çok oluyor.. 😐
sanırım deliyim oy deliyim deli giibi deliyim hooppaa şinanay deli deli bobobo
Niye eksi vermişler la sana :D
Ben deli değilim. Benden başka herkes kendisini akıllı sandığı için beni deli sanıyorlar.
Ya biz normalsek de onlar deliyse?
Deli dedigimiz insan gercekleri gorendir. Ben de gerçekleri görebiliyorum😄
bana herkes delı mısın dıye soruyo ben de suphelenmıyo degılım hani :D
https://i.hizliresim.com/qlWYZB.jpg bu durumdayım
Arada geliyor gidiyorlar sonra tekrar geliyorlar. Anlasiyoruz biz ya ekşın oluyor ama tabi fazlasi sıkıntı
Komik gelebilir ama benim mekiklere radyo dalgalarina radyoya ve baz istasyonlarina karsi yogun bir ilgim var.( evet ben de deliyim)
Yok canım ne delisi. Sadece canım sıkıldıkça balkondan atlıyorum hepsi bu..
bana akıllı olan birini söyle :D herkes birbirinden deli
''Delilik gençliğin dostu, akıllılık yaşlılığın süsüdür.''
Her insanın delilikleri vardır.
Evet deliyim. Bazılarını anlamak için gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorum.
Herkes bana deli diyor ama ben deli değilim.
yaklaşmayın çükünüzü koparırım 😜😜
Var biraz delilik.. Ama okadarından zarar gelmez diye düşünüyorum sayın Biber :)
O kadarı iyidir.
evet sinirlibiber deliyım biraz öyleki gecen yolda yürürken kendımle bır şeyler konusuyordum yaşlı bir teyze bana bakıyormuş öylece icinden benım icin kesın kafayı tırlatmış demıştır
Akıllı olup dünyanın kahrini çekeceğime deli olurum dünya benim kahrimi ceksin :D Deliyim biraz ucundan
Psikopat psikolog derler Güzin abla olmaktan delirdim. 45lik raporu hak ediyorum bence. :D
kimse normal değildir normal olduklarını düşünenler genelde en anormallerdir :)
Fazla akıl çobana dağda domuz güttürür demişler. Delilik fazla akıldan yani
Her insanın içinde delilik vardır sadece kimisi bunu daha çok belli eder. Bende çok belli edenlerdenim :)
Deli olman için ardında bakacağın kimselerin olmaması gerek...
delı degılım ama karsıma ne hıkmetse hep delıler cıktı enteresan.
"Ben akıllıyım " desem bedenimde tek bir hücre bile inanmaz
ben zaten gidiğim bir dahaki yaza bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatmayı planlıyorum.
😊 o bir lütuf bence.. Bayrağı tutanlardanım..
Herkez delide bunun bir derecesi var 100 üzerinden 20 deliyim :D
Akıllı olduğumu söyleyen bir Allah'ın kuluna rastlamadım daha 😔
Herkes deli ama ben biraz haddinden fazla deliyim..
Kendini akılllı sananlara inat deliyim
Of yanlış adres oldu pardon
Aynen öyle ben baya deliyimdir aksi taktirde çekilmez katlanılmaz asosyal bır evlat olurdum.
evet biraz sanki ya da yok baya bildiğin deliyim ama az
Kafadan problemli olduğum iş arkadaşlarım tarafından da tescilli. Durumlar vahim bende :S
Biraz deli biraz manyak birazda acımasız olabilirim
Aksine çok sakin bir adamım, delirmek istediğim anlar, günler oldu ama bu şehirde
yani deli degilim desem yalan olur inanmayin. var biraz kaçıklık
Deliler deli olduklarını bilmezler ;)
Ben bilenlerindenim. Ya da istisna mıyım acep?
Degiliz efenim, akli basinda kiz cocuguyum ben 🙊
41 kere maşallah.
Sana 42 kere masallah bibercim
Ne çok deli ne çok akıllı
aklı başında biriyim diyorumda ne işim var benim burada :D
Valla iyi hissediyorum normal herhalde biber'cim.
Maşallah 41 kere sana da. :):
Normal olsam bu sitede işim ne ki
Değil mi ama? :):
haha fazlasıyla hemde :D
Bence ben bir zırdeliyim :D
Fazlasiyla.. Ayarim yoktur bazen 😳
Deli ola bilmekte belirli bir zeka gucu ister.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar