Hepimizde ufaktan da olsa biraz delilik vardır yani deli dediğimde psikolojik deli anlamında demiyorum deli dolu insan deyimini kastediyorum sizde de var mı delilik 😅😅
Bazen evet. Genellikle hayır Birlikte delirebildiğim insanlar var.🤣 Onların yanında deli olurum. Ama akıllı akıllı duruyorum normalde. Hayat ne çok deli olmayı nede çok akıllı olmayı kaldırıyor. Tasasız oldukça daha mutlu oluyorsun. Ama sorumluluklarını unutunca da geri kalıyorsun dünyadan. İkisinin arasında bir yerlerde görüyorum kendimi.
Ben gerçekten deli dolu bir insanım, yani yeri gelir dilediğimce eğlenirim her istediğimi derim çocuklar gibi. Zaten bu hayatta kendime en çok yakıştırdığım kelimedir, deli dolu... Yani deli doluyum demekle olmaz , harbiden biraz kaçık olmak gerek jsjsjs
Oo var tabi. Bazen kim ne der diye düşünmeden ne istiyorsam onu yaparım. Aklıma eseni yapan ve yaşım olmasına rağmen içimdeki çocuğun sesine kulak veren delinin biriyim 😬😂😂
Var tabii 😂 Oldukça muhafazakar bir ailenin oğlu olarak ailemden izinsiz , habersiz 2 defa kalıcı dövme yaptırdım. Onlardan habersiz okuluma uzak bir üniversite öğrenci yurduna kaydımı yaptırdım. Daha başka şeyler de vardır , ama şu anda aklıma gelenler bunlar.
:)) evettt.. Deli olmak cok eğlenceli, mesela aksam yolda yürürken kulaklığı takip eve dans ederek gitmek, kendi kendine espri yapip gülmek, aynadan kendine bakarak "Wayy be ne zamandir görüşmuyorduk" falan demek beni eglendiriyor. Herkese tavsiye derim