Görseli görünce sormadan edemedim : )) Siz deli misiniz, değil misiniz? 😂

Deliyim deli
Şükür aklım başımda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görseli görünce sormadan edemedim : )) Siz deli misiniz, değil misiniz? 😂

Yanlış hatırlamıyorsam Hıfzı Topuz'un Paris'te Son Osmanlılar romanında bir Deli Fuat paşa vardı. Adam askerken herkes deli diyor, bu ben deli değilim diyormuş. Yaşlanıp emekli olunca bu ben deliyim diyor, çevresindekiler aman paşam olur mu öyle şey diyordu. Fuat paşa da ulan senelerce bana deli dediniz, deli değilim dedim inandıramadım. Şimdi deliyim diyorum, bana deli diyenler inanmıyor diyordu :>
Bazen düşünüyorum da, sanırım biraz delilik var içimde. Ama öyle zararlı ya da kontrolsüz bir delilik değil, daha çok hayata farklı açılardan bakabilme, sıradanlığa sıkışıp kalmama hali diyebilirim. Normalin içinde kaybolmak, her şeyi ciddiye almak bana göre değil. Eğlenmeyi, anın tadını çıkarmayı, bazen ufak çılgınlıklar yapmayı seviyorum. Ama aynı zamanda mantıklı düşünen, dengemi koruyan bir tarafım da var. Yani tam anlamıyla ne deli ne de tamamen normalim, ikisinin arasında güzel bir yerdeyim.
Deliyim gözü kara deliyim şarkısını söyler oldum suali okuyunca. Çocukken deliydim, şimdi uslandım, aklım başımda çok şükür, hiçbir zaman da kötü delilerden de olmadım. Bir tutam delilik olsa da, sevdiğim kişileri delirtmekten keyif duysam da genel olarak aklı başında bir insanımdır.
https://www.youtube.com/embed/Z8FizcVEiJYŞükür aklım başımda.. Ama bazen böyle bir zamanda deli olmamak elimizde değil.. Çünkü dengemizi bozan bir çok kişi ve olaylar var. Buna rağmen bu kadar iyiyiz ve delirmedik, sağlamız 😊
Cevap
6Cevap
Deliyim ne yapsam yeridir
Yok benim aklım başımda çok şükür ✌️ 😊 😂
4 kere deli raporu almaya çalıştım vermediler.
Sen akıllıymışsın anladım 😂
önde gideniyim eğlencesine yaşıyorum
deli değilim ama akıl sağlığımdan emin de değilim
benim adım bomba soyadım ölüm ulan
Normalim desem içimden bi deli çıkar..
Akıllı değilim o kesinde
Deli olmak isterdim
banane banane deli olacam işte 😂😂
Normalim
Deliyim
Manyağım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?