Para & Ekonomi Katlanır bisikletle minibüse, metroya, trene, vapura biniyor musunuz? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet biniyorum Hayır K. Bisikletim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Katlanır bisikletle minibüse, metroya, trene, vapura biniyor musunuz? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Binmiyorum 1 0 Yorumla
sadecesor123 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Katlanır bisiklet yok bende. Bisiklete binmiyorum gerçi 1 2 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Güzel bir icat, mesela çarşıya kadar minibüsle gidilir sonra bisiklete binilir Yorumla sadecesor123 +1 yıl Yani çok uzak mesafelere gidilmeyecekse bence gerek yok. Hem daha çok bisiklet kullanılmış olur Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Hayır binmiyorum, sanki diğer yolcuları rahatsız edecekmişim gibi geliyor bana 😎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Binmiyorum
Katlanır bisiklet yok bende. Bisiklete binmiyorum gerçi
Güzel bir icat, mesela çarşıya kadar minibüsle gidilir sonra bisiklete binilir
Yani çok uzak mesafelere gidilmeyecekse bence gerek yok. Hem daha çok bisiklet kullanılmış olur
Hayır binmiyorum, sanki diğer yolcuları rahatsız edecekmişim gibi geliyor bana 😎
Bisikletim var ama binmiyorum