Kişilik & Karakter Toplu taşıma kullanıyor musunuz? mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşam koçu hanım toplu taşıma auranızı kirletir demiş? Siz de durumlar ne? 😂 Toplu taşıma kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Genelde kendi aracımlayım ama çok yoğun trafik varsa ya da aracım bende değilse kullanırım evet. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. kullanıyorum maalesef 1 0 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet kullanıyorum abamın arkasında bi top var duruyor bagajda 🤣 1 5 Yorumla mert12356 1 yıl Komik adam😂 Yorumla hayırsız_hergele 1 yıl Knk eşcinsel bi birey otobüse binerse o da kabul olur mu toplu taşımaya 😄 Yorumla mert12356 1 yıl Moruk şakada ısrar etme ya komik değil 😂 Yorumla hayırsız_hergele 1 yıl Knk takma şu karıyı sipiritürelmidir nedir bu karı spirel mi kullanıyor bilmiyorum da ciddi bişey değil Yorumla mert12356 1 yıl Cinsiyetçi şakalar, kelime şakası ben daha fazla katlanamam sana bro kusura bakma 😂 Yorumla
ceren_yaren Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl git o yaşam koçu hanımına söyle ki bu halkı fakir duruma düşürmeselerdi bu halkta kendine araba alır toplu taşımaya binmezdi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde kendi aracımlayım ama çok yoğun trafik varsa ya da aracım bende değilse kullanırım evet.
kullanıyorum maalesef
Evet kullanıyorum abamın arkasında bi top var duruyor bagajda 🤣
Komik adam😂
Knk eşcinsel bi birey otobüse binerse o da kabul olur mu toplu taşımaya 😄
Moruk şakada ısrar etme ya komik değil 😂
Knk takma şu karıyı sipiritürelmidir nedir bu karı spirel mi kullanıyor bilmiyorum da ciddi bişey değil
Cinsiyetçi şakalar, kelime şakası ben daha fazla katlanamam sana bro kusura bakma 😂
git o yaşam koçu hanımına söyle ki bu halkı fakir duruma düşürmeselerdi bu halkta kendine araba alır toplu taşımaya binmezdi.
Bazen evet
Demekki auram o yüzden düşükmüş 😃
Genelde kullanmıyorum.
Kullanıyoruz