Ben kanada'da yaşıyorum 8 sene sonra Turkiye'ye dönmeyi planlıyorum onun için yatırım yapmak istiyorum...
1 tane evim var annem oturuyor fazlasını alıp kiracı ile uğraşmak istemiyorum. Bende arsa almaya karar verdim.

Memlekettim Hatay ve 40000 nüfuslu bir ilçe. Burada bir baktim arsaların, tarlaların dönümü 300-400bin şaka gibi! 1 dönüm arsa 1 senede bir insana ne kadar kazandırır ki 300-400 bin edebilir? 1 dönüm sahibine binbir emekle max yıllık 3k para kazandırır 100 yılda anca kendini amorti ettirebilir!
Gerçekten şaka gibi bir ülke...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu an memleketi kurtarmayı kızıl elmayı uçağı helikopteri geçtik birbirimizi sqyoz toki konut arsaları kampanyaları buna kanıt bunlar seçimi kaybederse ahahaha cem uzandan beter hiç düşünemiyoum
son osmanlı gibi ingiletereye kaçarlar ya da katar ya da amariga bilemem ama ümmeti sqmeyi iyi başarıyorlar
Hatayda okuyorum böyle kötü şehirde bu kadar pahalı şaşırttı, ama bence hataylilar aç gözlü ondan
Sanki diğer illerde bedava 😂 maraşta su olmayan sehiri gectim en yakın köye 30km uzakta bulunan yerdeki boş arsalar bile 20000den başlıyor. Şimdi alsak 50 yıl sonra anca değerlenir. Gerisini sen düşün
Ev al bence 😂 kiracın olurum😂
Burası türkiye kanka 🙈🙈🙈🤦♀️🤦♀️ samandağ mi burası
Bilmem olabilir 🤔
Al arsa al samandağ da hele hemen al
Şamandagi değil erzinmiş 😅
Erzinli mısın kanka
Bi tarafım dörtyol bir tarafim erzin
Bir tarafın da kanada 🤣🤣🤣 erzin tarafi daha iyi arsa konusunda antakyaya göre
Bana fark etmez 🤔 arsa arsadır
Dag başında kuş uçmaz kervan geçmez yer de arsa deniz gören manzaralı yerde arsa 🤣🤣
Haklısın ama turkiyede şu an her şey pahalı şu an bahsettigin para önceden 50k ya denk geliyordu
Sanki ucuz bir şey var toprak tabi para eder
Bu kadar boş bir ülkede ben 400000 eden arsanın max ederinin 50.000 olması gerektiği kanaatindeyim.
https://voca.ro/121yis1w0W96
Asıl sebebi mülteciler. Insan sayısı arttıkça toprak, ev fiyatları, kira fiyatları katlanarak artıyor. Hatayda babamın 2 katlı evi vardı 2016 da asgari ucret 1300 iken alt katı 200tlden kiraya verirdi. Geçen hafta yeni kiracı geldi aynı evi 1400tl aylık kiraya verdik ve kiracı ucuza ev buldum diye seviniyor gerisini sen düşün...
Ne ucuz ki bu ülkede 1tl bir sakız alamıyorsun
Neden 8 sene sonra?
Bireysel emeklilikten emekli oluyorum maaşa bağlanıyorum aylık 1000$ civarına
Kaç yaşındasınız?
24 olacağım 1 ay sonra
Bende Fransadayım bende dönecem inşaallah
Yakin zamanda dönme çok pişman olursun. Türkiye kölelestirilmis afrika ülkesine dönmüş halde. Ülkenin %99u senin benim yerinde olmak için canını feda eder o derece yani
Özelden mesaj atabilirmisin