Kızlar az kazanması kısmına, erkekler ise çok kazanması kısmına yanıt versin lütfen.
Benim için sorun değildir ama biraz eziklik duygusu hissederim. :/

Kızlar az kazanması kısmına, erkekler ise çok kazanması kısmına yanıt versin lütfen.
Benim için sorun değildir ama biraz eziklik duygusu hissederim. :/

Hiç sorun değil. Senin paran, benim param olmaz evlilikte.
Ki şöyle de bir durum var; bir maaş zaten yetmiyor, iki maaşla da geçinilebiliniyorsa oh ne ala. Yani söz konusu olan maddi geçimliliği sağlayabilmek.
Tabi çok kazanan taraf cahil olup bunun lafını yapıyorsa o evlilikten hayır gelmez.
Benden az ya da fazla kazanmasını hiç sorun etmem. Fazla kazanıyorsa hakkıdır çalışıyor kazanıyor derim . Az kazanıyorsa hiç sorun etmem gene çalışıyor ekmeğini kazanıyor işte
Benden az kazanıyor olması beni ırgalamaz. Yeterki o, bunu aşağılık kompleksi yapmasın. Hayatta her şey olabilir, saçma sapan şeylere takılıp ruhumu yormasın yeter.
Cevap
20Cevap
Sorun olmaz
Sorun olursa erkek tarafina olur bu genelde bana olmaz
Eşin, senden az kazansa sorun etmez misin bunu mesela?
Bizde bosanmadan önce ben daha çok kazaniyordum ama ondan bile şikayetçiyim ben ev hanımı ile evlenmek taraftarıyım yani artık, o evliligim benim çocukluk aşkı düşünceme cahiliye dönemine denk geldi
Aksine benden fazla kazansa daha yu olur. Malum bazı erkekler komplex yapabiliyor komplex olacağına varsın benden yüksek alsın benim maaşım bana yeter.
Hayır , hiç sorun etmem. Yani eşimse artık her şeyimiz ortak bunu onun kazancı benim kazancım diye ayırmam bile.
Ataerkil bir toplumda büyümüş bir erkek için çok zor olmalı bu algınin altında ezilmemek
Az kazansın istemem benden ama seversem durumlar değişebilir. Çalışsın yeter ki. Bazıları cidden hazırcı oluyor.
Benden cok kazanmasi birazcık zor. Ama kazanıyor ise cok basarli olmasi lazim. Gurur duyardim ozaman da
Eşimin iki katı kazanıyorum. Benim için problem değil ama bebeğimiz de doğacağı için daha fazla kazanmasını isterdim. 🥲
hayır neden sorun olsun. bana sadik olsun bi önemi yok.
İki türlü de sorun olmaz birlestirince yetiyorsa :)
Karşımdaki kişinin maddi durumu beni zerre alakadar etmez
hayır değildir. helal para olduktan sonra sorun etmem bunları
Fazla kazansın ama mümkün olduğunca erkeklerle az muhatap olsun
Is yerinde neler oluyor görüyorum
Hayır sorun olmamalı sonuçta işler farklı ve mesleğe göre değişir bu maaşalar
Benden az ya da fazla kazanıyor olması benim için bir sıkıntı olmaz
kadınlar genelde her zaman başarılıdır. Ama erkekler biraz tembel oldugu için çok başarılı olamazlar diye biliyorum ama her erkek değil, her başarılı olanlar her zaman iyi yerlere gidip iyi para kazanırlar.
Bence kimin ne kadar kazandığı değil eve ne kadar giriyor o daha önemli ilişkilerde paranın lafı olmamalı bazen eşin fazla alır bazı dönemde sen fazla alırsın.
Şahsen ben umursamam. Zira bana göre evlendikten sonra bu tarz evin geçimi olsun maddi şeyler olsun ortak giderilmesi gerekir. Çünkü ''sen''-''ben'' bitmiştir, ''BİZ'' başlamıştır kanaatime göre.
Benim için problem değil. Sonuçta tek bir evde birlikte yaşıyorsun hayat paylaşıyorsun. Bazı şeyler göz ardı edilebilir
Ne iş yapıyorsun?
Helal o halde 😊 tebrik ediyorum 😊👍🏻
😊😊👍🏻
Hayır benden az kazanabilir sorun yok, tabii ne kadar az kazandığı da önemli. Her şeyle de ben ilgilenmek istemem..
yok değil ve muhtemelen eşim benden daha az kazanacak zaten :D Sosyal statü önemli değil bence
Niye sorun olsun mal mıyım ben
Aman efenim o sizin kraliçeliğiniz 💫 xdidnncnd
Hiç sorun değil kazansın işte bol bol
sorun yaratmaz her şey para demek değil
erkek kazanç olarak üstün olmalı
Hayir değil
Cok şükür karakterimizdr sorun yok
Sorun değil evlilik bu ego yarışı değil
Aramızda oyle bir konu yok
Benim için sorun olmaz
Eş ten eşe degısır bu durum
Bence problem olmamalı