Erkek koruyucu, yöneticidir. Erkeklerin statü ve kazanç olarak geride kaldığı evlilikler bitiyor. Bunun nedeni erkeğin kompleksi değil. Kadında akıl, mantık yok. Bir mal alırken daha ucuzu var mı, servisi, yedek parçası, ikinci elde değeri var mı araştırmaz ve şuursuzca harcar. Ayrıca bir kadın 100bin tl de kazansa düğünü, evin yükünü asgari ücretli bir erkeğe yıkabiliyor. Ayrıca kadının fıtratında da güç ve yönetim yok. Çünkü stresle baş edebilme, problem çözme, hata kabul etme, otokontrol yok. Ya ağlar ya antidepresan yutar. Çünkü yönetilmek ve korunmak hem daha stressizdir hem de dopasındadır. O yüzden statü olarak kendisinden güçlü bir erkekle aldatır. Ha iyi yapar. Feminizmle ekstra yumuşayan erkeğimsiler güçlü karı peşinde koşmanın bedelini ödesin.😎
Ben problem etmemde, cikarmamda. Ama çenesini tutamayıp, işi para kazanma mevzusuna getirirse kendimi kaybedebilirim ki kadınlarda bu potansiyel fazlasıyla var!
Bu sacma takintilar zamanla gidecek yeryuzunden. Erkek ustun olmak zorunda algisi yikilacak. Bazen erkek az maas alir bazen kadin. Bu hic bir iliskide ayarlanamaz ki.. buna gire es secimi bilmiyorum ne kadar dogru. Lytfen buyuk konusmuyor oliyim ben oyle biri olmak istemiyorum jdjfjfjdjfg