Para & Ekonomi Para yönetimi nasıl yapılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ciao aşkolar💎💍💰💵💴💶💷💲🍀🦇Yüklü miktarda para kazansanız nasıl yönetirsiniz?#androm #milyoner #milyarder #parayönetimi #nasıl Para yönetimi nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Yatırım yapılabilir 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. surekli borsadan hisseler alip hisse basina alacaginiz %6 gibi akan parayla yasanilir ya da tekrar hisse alinir. ortalama 20 yilda bir hisse kendine 3-4e katliyor bagli oldugu sektore gore degisiyor bu 1 0 Yorumla
evcimen26 Takip Et Xper 6 Yaş: 64 , eic 93% +1 yıl parayı kazanmak ; yönetmekden zor.para olduktan sonra yönetmesi kolay.hiç bir şeye aklın ermiyorsa ; ev al, daire al. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben batiririm herhalde, biraz beceriksizim xd 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl O paraya kendi bilgin ve zekanla geldiysen yönetmesinide biliyorsun 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Biz kazanırız karıyer yönetimi var her yerde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yatırım yapılabilir
surekli borsadan hisseler alip hisse basina alacaginiz %6 gibi akan parayla yasanilir ya da tekrar hisse alinir. ortalama 20 yilda bir hisse kendine 3-4e katliyor bagli oldugu sektore gore degisiyor bu
parayı kazanmak ; yönetmekden zor.
para olduktan sonra yönetmesi kolay.
hiç bir şeye aklın ermiyorsa ; ev al, daire al.
Ben batiririm herhalde, biraz beceriksizim xd
O paraya kendi bilgin ve zekanla geldiysen yönetmesinide biliyorsun
Ben emlak'a yatırım yapıyorum.
Bence tutumlu olunmalı.
Biz kazanırız karıyer yönetimi var her yerde
Sanırım yüklü miktar para kazandın
Yapmak zor
Hemen harcamam