Bakan Nebati:Yabancı bir bakanla konuşuyordum, bana enflasyonumuzun yüksekliğinden bahsetti. Ona ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz %10'la çıkamıyorsunuz dedim...
Konuşursam vatana haini KS sorumu siler ondan susuyorum söz hakkı sizde
Bakan Nebati:Yabancı bir bakanla konuşuyordum, bana enflasyonumuzun yüksekliğinden bahsetti. Ona ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz %10'la çıkamıyorsunuz dedim...
Konuşursam vatana haini KS sorumu siler ondan susuyorum söz hakkı sizde
Avrupadaki halk Türkiye’de olsa onun gözlerindeki ışıltı sadece gözlerinde olmaz her yeri ışıl ışıl olur. Katy Perry’nin Firework klibi gibi ışıl ışıl gezer. Reklam panosu gibi olur. Akp’nin ampullerini ona takarlar. 😂😂😂😂 Adamlar açlıktan yoksulluktan monarşinin başını Kralı hanedanını çoluk çocuk kılıçtan geçirmişler adına da Fransız İhtilali demişler, Almanya’da 1. Dünya Savaşından sonra açlık yoksulluk yüzünden Hitler çıkmış milleti diri diri fırınlarda yakmış, derisinden abajur, cüzdan yapmışlar, İtalyanlar Mussolini’yi çıkartmış, İspanyollar Franco’yu çıkartmış. Bizim Mustafa Kemal hanedan ailesini arka kapıdan çıkarttı yoladı diye, laiklik karşıtlarını askerlere dipçikletti diye adama diktatör diyorlar. Bizim yaşadıklarımızı bir Avrupa ülkesi yaşayacak bak yarısını yaşayacak valla Avrupa’da savaş çıkar. Ulan sarı yelekliler eylem yaptı koskoca Notre Dam Katedralini yıkacaklardı adamlar. Fransa turizmden ekmeğini oralardan yiyor. Valla orada olsalar ötttürürler bunları ne polis kalır ne siyasetçi.
Cevap
3Cevap
Adam aslında doğru konuşmuş
Doğru asıl üzücü olan bunu övüne övüne anlatması
+Acınası
O bakanın görevi o enflasyonu düzeltmek bilmem kaç bin doları babasının hayrına almıyor yani haberin olsun
Gözleri ışıldak mübarek
Gözlerindeki ışığı da bir görseydi 😅
Çok şey yazacamda boş ver
Sen istiyor tüm gençler open the door FBI olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?