Sizce çarpıtma oldu mu? Sosyal medyadan sulalesie edilen onca kufur haketti mi bu kadin? Bir kere yasanmis olmasi derken 5 cocuktan 1 inin kotu aliskanliklari var diye x kisisinin tum cocuklari ahlaksiz demek dogru mu?
Ensar Vakfı, Bakanın açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben yaptığı açıklamaya da izledim. Ensar vakfı başkanını da izledim. Sonra gunu yapan şerefsizi de dinledim, o vakıflar olan çocukların ailelerini de dinledim. Ortaya çıkan sonuç belli. Adam eşcinsel ve bundan dolayı böyle bir sapkınlık yapmış Bakanın anlatmaya çalıştığı şey aynen saptırılıp tıpkı bu sitedeki gibi kullanıldı. Asıl anlatılamak istenen kişi yerine vakfın bu sapkınlık suçlaması ile karşı karşıya bırakılmasıydı. Elbette vakfın da bu konuda eleştirilmesi gayet doğal ama çocuklara bunu yapan vakıf değil içindeki eşcinsel bir sapık!! Bunun üzerinden hem bakanın hem de bu yolla iktidarın suçlanması elbet muhalefetin ve onu destekleyenlerin ya da iktidara her koşulda düşünmeden düşman olanların işine geliyordu, onlar da bunu kullanıp ellerinden geldiğince sövdüler işte. Tabi chp başkanı da en son dün kadın bakan küfür etti. Bu da kendisinin zihniyetini ve de başarısız bir politikacı olduğunu ve de cinsiyetçi biri olduğunu ortaya koyuyor. Alenen belli olan bir şeyleri de çarpıtarak konuşmak ya da basında bile "bir kereden bir şey olmaz" şeklinde çarpıtma olmamışken muhalefetin ve her koşulda iktidara düşman olanların bu tür söylemleri kullanması sonuç olarak şaşırtıcı değil.
Önemli olan ve gözden kaçırılan ise eşcinsel eğilimi olanların toplum içinde daha başka nerede olursa olsun bu tür sapkınlıkları nasıl ve neden işledikleri ve bu durumun toplumu nasıl etkileyeceğidir. Çünkü bu sadece ensar vakfında değil dünyanın her yanında ve her zihniyette, inançta olan insanlar arasından çıkmaktadır. Bunu bir politik anlayışa dökerek birlerini suçlamak da akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Bakanın ve iktidarın eleştirilecek yanıysa açıklamayı daha dikkatle ve çok özen göstererek yapmamış olması ve bunun yüzünden insanlarda tepki oluşmasına neden olmasıdır...
Baskan eline koluna saglik ne dusunuyosam harfiyen aynen boyle. Ne eksik ne fazla cok guzel bir aciklama yapmissin, cok guzel derlemissin. Olay tam olarak bu. Her kesime goruse deginmissin cok orantili anlatmissin tebrik ederim.
Bunlarin zihniyeti , muslumanim diyen birinin kotu seyler yapmasiyla islam iste bu muslumanlar boyle demesiyle ayni.
Eyvallah bazı çarpışmalar çokn aleni yapılıyor ve millet aslında bu söylediklerinin yanlış olduğunu bilse de yine de düşman olduğu zihniyeti eleştirmek ya da ona küfür etmek için bunu fırsat olarak kullanıyor ülkede. Ama şaşırmaya gerek yok çünkü Vurun Kahpeye adlı eseri (yazıldığı dönem 1923 Cumhuriyetin başlangıcı) okuduğunda da anlayacağı gibi bu tür zihniyet değişmiyor hiç. Dini doğru yaşadığını savunup onu kullananlar da ya da dine düşman olduğu için olan her fırsatta başkaları yüzünden küfür eden ya da hiç fark etmez düşman olduğu ya da muhalif olduğu be varsa ona sövmek için her yolu mubah sayanların zihniyeti hep aynı postadan çıkıyor. Asıl mesele eğriyi doğruyu ayırt ederken doğru bakış açısını görüp objektif olabilmekte. Ama maalesef her çeyiz takım tutar gibi tutuyoruz ve ne söylediğimiz ya da söylediğimizin nereye gittiği kimi kırıp dökeceği umurumuzda olmuyor...
Haklisin kesinlikle. Ve bu zihniyete sahip insanlar hep var olacak. Ben cok sukur kendimi olumsuz gormuyorum zihniyet konusunda, zihnim elim kolum her dusunceyi millet vatan bayrak lehine oldugu surece dusunebilir tartisabilir sorgulayabilir vaziyette.
Baskan kadinin bir kereden bisey olmaz demek istemedigi asikar, bence boyle şaibeye musait llaf etmemeliydi ama kadinin ne demek istedigi belli. Ensar vakfi coooook esko bir hayir kurumu. Simdi cocuk esirgeme kurumunda topalanan herhangi bir yardimi kendine harcasa orda ki bir yetkili cocuk esirgeme kurumu meger paralari caliyomus!!! Mu diyecegiz? O kadar sene hizmet etsin yardim rtsin mutlu etsin biz diyelim kapatin kurumu siz caliyonuz hirsizsiniz falan filan. Bu mantik hayali yani.
Oldu veya olmadı tek bildiğim. O bir Aile bakanı her kelimesine dikkat etmesi gerekir. Birkere dikkat etmediyse çok şey olur. Günahı boynuna. Bence bundan sonra istifa etmesi gerekiyor
En İyi Cevaplar