O kadar mutsuzum ki ve deli gibi alışveriş yapıyor herkes ekstra sinirim bozuldu bide havalı havalı gözüme baka baka alıp koyuyorlar sepetlerine. Çok moralim bozuldu.
Kendime bayramlık hiçbir şey alamadım, her şey neden bu kadar pahalı?

O kadar mutsuzum ki ve deli gibi alışveriş yapıyor herkes ekstra sinirim bozuldu bide havalı havalı gözüme baka baka alıp koyuyorlar sepetlerine. Çok moralim bozuldu.
Bende geçen geziyordum avm girdim yıllar sonra neyse elimde telefon vardı dedim kendime ulan şu telefon 2023 de 7 yıllık cihaz olacak bir bakalım teknosa da neler var iPhone 13 gördüm mini güzelmiş dedim telefon hem donanım olarak iyi hemde kibar hoş bir baktım fiyata 30 bin lira minicik telefon üzüldüm hayatı sorguladım bian dedim kendime başka ülkede millet bu tarz şeylere çok kolay erişilebilirken ben niye bukadar zorluk çekiyorum dedim ve içimden belki bir gün alabilirim umudu ile mağazadan ayrıldım bana göre baya acıklı bir olay
boş ver seni beni de, çocuklara bir şey aldığım yok yıllardır Bayram diye bir şey yok bizde. Nasıl kahroluyorum bir ben biliyorum akşam çeşmeyi boşalttim artık birde et gelmezse et yiyemezlerse diye düşünüyorum, artık devir kötü kimse çocuk yapmasın, onlar bunu hak etmiyor babaları olacak kahrolsun amin deyin yeter belki Bayram üstü Allah gazaba gelirde kurtuluş olur bizim için
@00Hsn00 babaları olacak baba değil, kendi yaşantısında, çocuklardan bihaber yıllardır
@00Hsn00 ayrıyız ama çocuklardan da ayrı. Onları da bıraktı kendi lüks hayatında maaşıyla yaşıyor. 2 çocuk
@00Hsn00 diyecek bir şey yokki, sadece amin de Allah'ın adaleti gelsin artık evime. Yaş 35 üstü
Amin. Böyle durumları görünce insan evlenmeye de korkuyor biriyle tanışmaya da. Aslında bilmek bir nebze iyi. Adımları daha sağlam atabiliyor insan böylece. Üzücü bir durum ama kendini yıpratmamalısın. Güçlü bi anne cocukları da güçlü yapar. Seni üzgün, mutsuz görürlerse hepten yılarlar.
@00Hsn00 onlar görmüyor ki ama güçlü olmak da yetmiyor. Bak güya bayram ama kime bayram. Yıllardır bize değil o kesin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sakin ol poncik
Kimsenin seninle derdi yok
Kimse senin gözüne bir şey sokmuyor
Sakin ol lütfen...
Hiç ölmeyecek gibi yaşamak böyle bir şey. Boş işler bayramlıkmış oymuş buymuş.. derdiniz bu mu? O kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz ki.
Ben de almadım değmez 1 gün için o kadar para dökmeye.
Orta halli diye bir şey kalmadı. Ya fakirsin ya zengin
boş ver sen bakma onlara, alanlarda borç içinde alıyor.
Bir tişört ✔️
Bir ayakkabı ✔️
Benim için bayramlık bitmiştir
Çıkıp bir de ''herkeşin'' elinde on milyarlık telefon var diye demezler mi?
İndirim kovalamak lazım, ya da eski kıyafetleri değerlendirmek. Ben sahsen öyle yapıyorum. Cok giydiğim seyleri kesip biciyorum işleme falan yapıyorum hem keyifli oluyor hem de sürdürülebilir.
Bende de para var acaba bisey alsam mı kendime bilemedim ya da israf olur olanları giyinirim sende öyle yap
Bu sistem bu devlet hiç iç açıcı değil hakkımızda hayırlısı olsun
Aynı durumdayız.. Her şey çok pahalı aldığımız maaşla 3 alışverişe çıksak bitti oda üsten aşağı donanmıyorsun 2 parça
Sosyal medyada gördüklerine bukadar inanma
Kim deli gibi alışveriş yapıyor bu devirde
alanlar nasıl ödüyor onu da düşünmek lazım kredi krtı batağında herkes
Harbiden ya ne bu pahalılık yakında giyecek kıyafetimiz kalmayacak usandım bıktım yoruldum
Bozma moralini, hep böyle gidecek değil. Hayat iniş çıkışlıdır, gün gelir sende istediğini alırsın.
boş ver bizlerde ayni durumdayiz
Kızlar Bir Adım Öne yaa çok üzüldüm :(
Her sey pahali degil sen yeerince kazanamiyorsun
Bu bayram hiç kimse alamadı zannımca.
Çok pahalı ateş pahası berbat piyasa
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş