canını yakan birini canın saymakdan olabilir :/ inan bana değmez kalbinde sana yer vermeyen biri için tek saniye üzülmeye değmesssss kimse vazgeçilmes değil
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke bunlara zamanında kendimi inandırabilseydim. Artık çok geç be
deme öyle geç olan tek vakit son nefesindir kendine böyle bi kötülüğü yapma çektiğin her acının mükafatını alacaksın yanıyorsan kül olmak için değil ışıldamak için yanıyorsun sıkma o güzel canını
Bilirim o duyguları. 2 şekilde kurtulabilirsin ya birine içini döküp her şeyi anlatıp biraz rahatlayabilirsin. ya da içinde tutup Bi anda büyük patlarsın. Ben 2. Sini yaptım sen ilk dediğimi yap
Ben gidip onun abisiyle nişanlandım. Benim canımı çok yaktı diye, imkansız olsun artık bana diye, geri gelmesin diye, aklım başıma çok geç geldi şimdi de kurtulamıyorum
Şahsen senin yerinde ben olsam Bi oyun gözüyle bakardım bu duruma ve dengine göre oynardım oyunu. Geleceğime odaklanırdım öncelikle okuyorsam okuluma çalışıyorsam işime. Yeni insanlarla tanışırdım. Biriyle beraber olmak istiyorsam yeni Aşklar arardım her ne kadar kopması zor olsa da. Eğer aile yönündede bir sorun yoksa nişanlı olduğun kişi senden ayrılmıyorsa onu kullanmaya bakardım maddi manavi yararlanırdım o beni terk edene kadar bezdirirdim onu yani
Öyle yapıcam ben de, okuyorum şu an, en geç seneye evlenirim de zaten 2 yıl daha okulum var. Başka şehirde olcam yine aldatmam ama işte soğuması için elimden ne gelirse yapıcam gerçi şimdi de yapıyorum ama insana s*ken yaranıyor heralde gerçekten ya
Ee bu hayatta seveni s*kerler, s*keni severler. Kariyerine odaklan sen hayattan da kendini soğutma kızım daha 23 yaşındasın. Geçmişe de takılma değiştiremezsin çünkü. Mutlu olacağın şekilde yaşa hayatın keyfini çıkar 1 kere geliyoruz dünyaya
Sen ne güzel bi insansın ya cidden herkes bana o*spu diyo şuraya bile hakaret edeceğini düşünerek yazmıştım. Sen kendini düşün diyosun. Hiç böyle diyen olmadı. Dolmuştum zaten yine kimseye de bişey anlatamıyorum zaten anlatsam da anlamıyorlar. Kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama ilk kez kendimi anlatıp da hakaret duymadım. Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Kimse kimsenin ne yaşadığını neler hissettiğini bilmeden anlamadan konuşuyor akıllarınca küçük düşürmeye çalışıyor. Senin yerinde olsam aynı mallığı belki bende yapardım. Buradaki insanlarıda pek sallama. İçini dökmeye, biriyle konuşmaya ihtiyacın varsa özelden yazabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
canını yakan birini canın saymakdan olabilir :/ inan bana değmez kalbinde sana yer vermeyen biri için tek saniye üzülmeye değmesssss kimse vazgeçilmes değil
Keşke bunlara zamanında kendimi inandırabilseydim. Artık çok geç be
deme öyle geç olan tek vakit son nefesindir kendine böyle bi kötülüğü yapma çektiğin her acının mükafatını alacaksın yanıyorsan kül olmak için değil ışıldamak için yanıyorsun sıkma o güzel canını
deveye diken insanı s.. demişler siz kızları bende anlamıyorum mal değilsiniz hard malsınız xD
Kızlar değil o sadece ben
plaka neresi
Estağfurullah bu ne demek herkes bazen basiretsiz olabiliyor
herkesin zaman zaman mal olduğu zamanlar olmuştur
Boş ver seni de böyle kabul edelim.
Ben kendimi kabul edemiyorum ki ajshfjdhj
Etmemeye devam et o zaman.
Anlat bakalım mallığını
Seni unutmaya ömrüm yeter mi?
Dön desem tersine, dünya döner mi
Dönmüyor mk dünyası
Sende şu an tükenmişlik sendromuna karşı, kendini mutlu etmeye çalışan 17-19 yaş arası bir kız izlenimi alıyorumm
23 yaşındayım, tükendim artık cidden sürekli ağlamak istiyorum
Bilirim o duyguları. 2 şekilde kurtulabilirsin ya birine içini döküp her şeyi anlatıp biraz rahatlayabilirsin. ya da içinde tutup Bi anda büyük patlarsın. Ben 2. Sini yaptım sen ilk dediğimi yap
Geç artık hayatımı bok ettim
Daha 23 yaşındasın. Şimdiden kendini böyle umutsuzluğa sürükleme
Ben gidip onun abisiyle nişanlandım. Benim canımı çok yaktı diye, imkansız olsun artık bana diye, geri gelmesin diye, aklım başıma çok geç geldi şimdi de kurtulamıyorum
Bak harbi büyük aptallık etmişsin zamanında. şu an nişanlımısın abisiyle
Evet, diyorum ya işte kimse mallıkta beni geçemez :d
Abisi de harbi s*lakmış ha adama seni istemiyorum diyorum aldatsan da ayrılmam diyor mk
Herkes kendi dengini bi şekilde buluyor heralde ahahsh
Şansızlık mı desem. Saflık mı desem. Mallık mı desem ne diyeceğimi bilemedim de
Şahsen senin yerinde ben olsam Bi oyun gözüyle bakardım bu duruma ve dengine göre oynardım oyunu. Geleceğime odaklanırdım öncelikle okuyorsam okuluma çalışıyorsam işime. Yeni insanlarla tanışırdım. Biriyle beraber olmak istiyorsam yeni Aşklar arardım her ne kadar kopması zor olsa da. Eğer aile yönündede bir sorun yoksa nişanlı olduğun kişi senden ayrılmıyorsa onu kullanmaya bakardım maddi manavi yararlanırdım o beni terk edene kadar bezdirirdim onu yani
Öyle yapıcam ben de, okuyorum şu an, en geç seneye evlenirim de zaten 2 yıl daha okulum var. Başka şehirde olcam yine aldatmam ama işte soğuması için elimden ne gelirse yapıcam gerçi şimdi de yapıyorum ama insana s*ken yaranıyor heralde gerçekten ya
Ee bu hayatta seveni s*kerler, s*keni severler.
Kariyerine odaklan sen hayattan da kendini soğutma kızım daha 23 yaşındasın. Geçmişe de takılma değiştiremezsin çünkü. Mutlu olacağın şekilde yaşa hayatın keyfini çıkar 1 kere geliyoruz dünyaya
Sen ne güzel bi insansın ya cidden herkes bana o*spu diyo şuraya bile hakaret edeceğini düşünerek yazmıştım. Sen kendini düşün diyosun. Hiç böyle diyen olmadı. Dolmuştum zaten yine kimseye de bişey anlatamıyorum zaten anlatsam da anlamıyorlar. Kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama ilk kez kendimi anlatıp da hakaret duymadım. Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Kimse kimsenin ne yaşadığını neler hissettiğini bilmeden anlamadan konuşuyor akıllarınca küçük düşürmeye çalışıyor. Senin yerinde olsam aynı mallığı belki bende yapardım. Buradaki insanlarıda pek sallama. İçini dökmeye, biriyle konuşmaya ihtiyacın varsa özelden yazabilirsin.
bilemeyiz vardır bir sebep
Çok aşığım be
aşık olmak mı mala bağladı yanlış kişiye aşık olmak mı yoksa
İkisi de olabilir, ama canımı yaktığı için onu imkansız hale getirdim belki unuturum diye olmadı bu da benim s*laklığım
böyle yaşaya yaşaya öğreniliyor acı tecrübe
Hayatımı bitirdim be gittim abisiyle nişanlandım nişanı da atamıyorum artık boktan bi aşk için. Bunları yapacaksın deseler ha s*ktir ordan derdim aw
sendeki de farklı bir maceraymış ne diyelim allah kurtarsın işin zor
Amin amin inşallah kurtulurum
kendini mala bağlamadığın sürece kurtulursun
Nasıl
toparlan kendine gel akıllı davran yani
Senide boyle kabul etcez
hakket la niye :D
Sevince ben ben değilim..🚬
amaaaan boş ver sal gitsin mallık iyidir dünya daha bi güzel öyle
Naptın la
Ne oldu