Askeri ücretlinin yükselmesini yeterli buluyor musunuz?
Evet memnunum
Hayır memnun değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Askeri ücretlinin yükselmesini yeterli buluyor musunuz?
Bu 1000 TL artiş günü kurtarma 2 ay sonra eriyecek bu sefer 4500 e aldıklarını 5500 ede alamayacaklar. Hayret bazıları Evet’e nasıl basıyor anlamak mümkün değil. Türkiyede Dolar kalmadı Dolar Euro çıktığında TL ürünler iki katı pahalı olacak. Haydi hayırlısı. Şükür camiler var
Memnun değilim elbette %40 yapmaları lazımdı. Bir de bu enflasyon ile mücadele etmeleri şart. Geçen sefer ki gibi boşverirler ise cidden sıkıntı daha çok büyür.
Memura bence o kadar zam yapılması gereksizdi. Zaten kademe ilerlemeleri, dönerleri herşeyleri var. Bir de ne kadar zam verirsen de ver bunlara hayatta memnun olmazlar.
Teşekkürler.
Rica ederim
Zamlar gelir yakında, bu da yetersiz olur.
Geçen yıl 2850ydi. Bir yılda maaşı iki katına çıkaran bir hükümet ve gizli saklı enflasyon açıklayan TÜİK. Yalan yanlış şeyler olmasa maaşın bir yıla 4 katına çıkması gerekliydi. Bu ülkede nasıl memnun olalım?
Cevap
8Cevap
hayır memnun değilim
Hiç memnun değilim alım gücü daha da azalacak enflasyon fırlayacak keşke asgari ücret düşürülse
çok mutluyum
kira
fatura
market
pazar
eğlence derken
ayda 3.000 liradad biriktiriyorum
yakında passat alıcam
Passat kaça?
@technocrates 700.000 2016 model
700.000 / 3.000 = yaklaşık 234 ay para biriktirmeniz gerekiyor. Bu da yaklaşık 19 sene ve 6 ay yapıyor. Tabi enflasyonu yok sayıyorum. Bol şanslar.
@technocrates yaw kardeşim ironi yaptım zaten :)
İyi işte, desteklemiş oldum.
Memnun olunacak bir durumu yok. Her şeye zam geldi yeniden, doğal olarak enflasyon oranından düşük zam yapıldı.
Askeri ücret çok daha fazla senin dediğin ASGARİ ücret
Hiiiç ilgimi çekmiyor bana enflasyondan haber verin
Süreyya hanımın muhteşem değişimi
Anlamadım?
boş ver kanka o bir replik espiri yani
Ahahh anladım şimdi soruyu dalgan dalgın yazarken farkıda bile değilim yazmış yanlışı olmuş
6 ayda bir zam aldılar yine şükür
Asgari
napabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?