Aylardır pahalılık degil durmak azalmadi bile. Koyulan hiç bir hedefe ulaşılamadığı gibi, sözler ya hiç tutulmadi, veya çok geç zamanda oylar düşmeye, koltuğu kaybetme korkusu başlayınca tutuldu. Peki istifa denilen şeyi bilmeyenlerin. amacı nedir? Neyin hırsı bu?
Ekonomi bu kadar berbatken, onurluca istifa etmemek neyin göstergesi oluyor?
Gelen neyi düzeltecek Bunu soruyorum kendime... O yüzden girmiyorum kısır tartışmalara... Çünkü biliyorum ki; Tayyip'in masasında bir düğme yok Canı sıkıldıkça basıp Benzine +5, şekere +7 yazan... Tam tersine oturduğu koltuğu sarsıyor bunlar. Kendisi de biliyor bunu Ve bindiği dalı kesecek bir *ptal değil Tayyip. O zaman bu tuhaf oynandığın sebebi ne? Sebebi şu; İlk 2 savaş ile koca dünyayı ateşe atan Yahudi/Siyonist dölleri... Yine iş başında... Ukrayna'yi kışkırtıp Rusya'yi tuzağa çekerek... 3. bir savaşın fiilini ateşlediler... Bu sefer amaç; Filistin'den toprak kapmak değil İsrail'e nüfus toplamak da değil... Dünyayı tek bir devlete dönüştürmek... Evet ütopik gözüküyor Ama 1905'de Basel'de toplanan 1. Siyonist Kongresi'nden çıkan; "Filistin'de bir Yahudi devleti kurmak" maddesi de çok "ütopik"ti Ama 1948'de "hakikat" olmuştu... Tarih okuyan yanılmaz. Yine tarih okuyan boş sloganlar da atmaz... Sen akıllı adamsın kanka... Uzak dur Kadıköy meydandaki kızıl bayraklilardan 😝
Yaa o kadar komplike zor bir durum degil bu. Yapamayan gider, halk yenisini seçer. O da olmadi, yine değişir. Taa ki iyisi gelene kadar. Yapamayana 20 yil şans vermek nedir arkadaş ben bunu anlayamiyorum. Halk resmen kendi elleriyle kendi kuyusunu kazıyor. Simdi de bak oy kazanmak için dış politikada bizi nasıl risklere sokacak göreceksin. 20 seneden sonra şimdi adaların statüsünü tartışmaya açıp atar gider yapip seçim kazanmaya çalışacak. O adalar elbette bizim hakkımız ama neden bunu bugün başlattın?
Kısaca durum şudur eğer ki iktidar sona ererse ülkenin başında ve onlar ile iş yapan bu talan içinde olan memleket meselesi yerine kar ve iktidar hırsı güden herkes soruşturmanın eşiğine gelecek ve giderken aynı Yunanlıların İzmir i terk ederken yaktıkları gibi ortalığı kargaşaya velveleye verecekler. Alkolü alan almayanı kapalı serbest giyineni karşı karşıya getirmeye çalışan suriyelileri içeri alıp faşizm körükleyen hükümetin kendisidir. Çok günahı olan en masum adam rolünü oynar.
Hepsi laf ebesi. Sıkışınca sinirlenip esip gürlüyorlar. Halkın bi bölümü de laf sokanı, edebiyat parçalayanı güçlü karakter görüp hayatının ezikliğinde onları yüceltiyor.
Bu gün yorum yapmasam da film önersem olur mu? Koltuk belası filmini tavsiye ederim ama zübük de sonrasında iyi gider. Soru ile elâkası yoooğk, eyle içimden geldi🙂
ülkeye PKK ya mı teslim edelim? KK, ülkeyi anahtar teslim emperyalistlere peşkeş çekşiyor. Aç kalırız yine bağımsızlığımızdan ödün vermeyiz. CHP yarı pkklı yarısı fettoş. Yemişimin ekonomisini. Ayroca, reis karşıtları ekonomi iyiyken de reisi desteklemiyordu. Chpkk destekçileri enflasyon %4 iken de reise karşydı. Sorun ekonomi değil. Sorun vatan hainlelerinin yani chp=hdp=pkk ve fottoşun bu ülkesen kazınması