Para & Ekonomi 1 ay Su 33 tl olur mu be? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 10 Ben böyle Ekonominin ta... Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Su 33 tl olur mu be? 92 Görüşünü yaz
wetmoney Xper 5 1 ay simdi kiralar pahali oldugu icin havalimaninda o suyun belki yuzde 90 i kira tutari. git o mekana aldigim urunun yuzde doksani kiraya aliyonuz bende ortagim buraya de Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aerolite Master 1 ay Allah'tan havaalanında tuvalet bedava. Düşünsene bir de tuvalet parayla olsa , çoluk çocuklu kalabalık bir ailede, uçak ta biraz rötar yapsa yandık 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Dördüncümurat4 Guru 1 ay 2 koli 12 li alıyorum YAni bir su fiyatına 24 adet su alıyorum 🤷🏻♀️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Oluştur Master 1 ay Hava limanında tuttuklarını sîkerler, orada ekonomi işlemez, daima piyasanın 10 katı fiyatındadır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Hiç bir zaman bukadar abartı değildi ama Oluştur 1 ay Bakkalda 50 kuruşken orada 10 liraydı işte. Şimdi bakkalda 2 lira 3 lira, orada 33 lira. Bir fark yok
şakaysakomikçünkü Xper 7 1 ay çeşme başındaki türküleri yeniden yazcaz belli oldu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Guru 1 ay Buna 33₺ veren biriyle asla evlenmem aslaaaaa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
FakDıSistım Guru 1 ay 33 mü? şükret manyak 50'den aşağı gelmiyor artık. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
hemvarhemyok Xper 6 1 ay Havaalanından hiç bir şey almam, bu nasıl fiyat ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay antalya havaalimanı burası geçen sene 8 tldi vay be Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Antalya evet Görüş sahibi 1 ay bende antalya da olduğum için biliyorum geçen sene Ağustos gibi bende 8 liraya almıştım Soran 1 ay Olum 8 lira nere 33 lira nere Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 ay geçen sene diyorum geçen sene bende onun şokundayım ya zaten
MimariuS2 Master 1 ay Hava alanı mı burası? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Evet de ne fark eder 33 tl olmaması lazım MimariuS2 1 ay Nerde olursan ol. Birşeyi satın almadan önce fiyatını sor.Şu suyu uçakta içsen daha az para öderdin.Hava alanında fena kazıklıyorlar. Ottomat vs ile alsaydın keşke
Ecrin_Zümra Xper 1 1 ay Bide küçük su büyük su ne kadar acaba Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29simdi kiralar pahali oldugu icin havalimaninda o suyun belki yuzde 90 i kira tutari. git o mekana aldigim urunun yuzde doksani kiraya aliyonuz bende ortagim buraya de
Allah'tan havaalanında tuvalet bedava. Düşünsene bir de tuvalet parayla olsa , çoluk çocuklu kalabalık bir ailede, uçak ta biraz rötar yapsa yandık 😅
2 koli 12 li alıyorum YAni bir su fiyatına 24 adet su alıyorum 🤷🏻♀️
Hava limanında tuttuklarını sîkerler, orada ekonomi işlemez, daima piyasanın 10 katı fiyatındadır.
Hiç bir zaman bukadar abartı değildi ama
Bakkalda 50 kuruşken orada 10 liraydı işte. Şimdi bakkalda 2 lira 3 lira, orada 33 lira. Bir fark yok
çeşme başındaki türküleri yeniden yazcaz belli oldu
Buna 33₺ veren biriyle asla evlenmem aslaaaaa
33 mü? şükret manyak 50'den aşağı gelmiyor artık.
Havaalanından hiç bir şey almam, bu nasıl fiyat ya
antalya havaalimanı burası geçen sene 8 tldi vay be
Antalya evet
bende antalya da olduğum için biliyorum geçen sene Ağustos gibi bende 8 liraya almıştım
Olum 8 lira nere 33 lira nere
geçen sene diyorum geçen sene bende onun şokundayım ya zaten
Hava alanı mı burası?
Evet de ne fark eder 33 tl olmaması lazım
Nerde olursan ol. Birşeyi satın almadan önce fiyatını sor.
Şu suyu uçakta içsen daha az para öderdin.
Hava alanında fena kazıklıyorlar. Ottomat vs ile alsaydın keşke
Bide küçük su büyük su ne kadar acaba