Ev & Yaşam Şu suluğa 160 tl verilir mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 yani ben beğendim fiyati 160 lira miydi emin değilim daha da pahalı olabilir sizce verilir mi Şu suluğa 160 tl verilir mi sizce? Cevapla Fiyat Soruları Pahalı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben almazdım ama sizin kendi tercihiniz 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben 200 civarina aldim 2 litrelik spor icin bence uygun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki dışarı çıkarken taşınılır mı sırt çantasına falan koyulur mu ya bende spor yapıyorum da bi de okulum oluyo Yorumla Benchbas +1 yıl Sırt cantamda oluyor genellikle çok kullanişli hertürlü tavsiye ederimm Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. onun yerine damacana al daha ucuz bide bahçe hortumu alıp saldınmıydı kapağından içeri o iş tamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mantıklı üqçdğrleğsöwşmfşr Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Plastige o para verilmez bu sicakta igrenc igrenc kokar 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Arkadaşım alacaktı ne gerek var dedim motivasyon suluğuymuş 0 0 Yorumla
cikolatikek Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aynısından var.Bir küçüğünü tavsiye ederim.Çok büyük geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Verilmez. restorana git o parayla kuş başı pide söyle göm evine git yat. 1 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Geçen a101 de 25 tl idi ne 160 ı ya jxjs 1 4 Yorumla Soran +1 yıl sanirim küçük boyunu görmüş olabilirsin bu 2 litrelik olanii Yorumla problem_değil +1 yıl Motivasyon şişesi işte jxjsj evet olabilir ama yine de çok pahalı Yorumla Soran +1 yıl bana nedense ucuz geldi bi mağazada gezerken 360 tl olarak görmüştüm alıcaktım çok tatlı diye dedim sonra 360 tl sulaga mı verilir Yorumla problem_değil +1 yıl Sen bilirsin 🤷♀️ Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok benzerini çok daha uyguna almıştım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa ben 160 tlyi uygun diye düşündüm çünkü bir yerde görmüştüm mağazada 360 tlydi.. Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Benim aldığım 1 litrelik ve ağzı daha farklı, rengi de çok hoş 🥰 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Beğensen veririm ama görüntüsü hoşuma gitmedi 0 1 Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Beğensem* Yorumla
cicibebe06 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl bizim burada 60 lira aynısı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bu 2 litrelik ama Yorumla cicibebe06 +1 yıl tamam aynısı rengi bile aynı Yorumla Soran +1 yıl ohaa nerde yaşıyorsun aksşsşşwşw Yorumla cicibebe06 +1 yıl Ankara'da :D gros markette gördüm ben aynısını Yorumla Soran +1 yıl bende Ankara'da yasıyorum cevabını simdi gördüm 150 tlyi de verp aldım neyse yapacak bisi yok 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl neremize sokacağız bunu :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ağzımıza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağıza ise verilir :D Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Verilmez. Ben suluğumu 30 tlye aldım 1 yıl önce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben almazdım ama sizin kendi tercihiniz
Ben 200 civarina aldim 2 litrelik spor icin bence uygun
peki dışarı çıkarken taşınılır mı sırt çantasına falan koyulur mu ya bende spor yapıyorum da bi de okulum oluyo
Sırt cantamda oluyor genellikle çok kullanişli hertürlü tavsiye ederimm
onun yerine damacana al daha ucuz bide bahçe hortumu alıp saldınmıydı kapağından içeri o iş tamam
mantıklı üqçdğrleğsöwşmfşr
Plastige o para verilmez bu sicakta igrenc igrenc kokar
Arkadaşım alacaktı ne gerek var dedim motivasyon suluğuymuş
Aynısından var.
Bir küçüğünü tavsiye ederim.
Çok büyük geliyor
Verilmez. restorana git o parayla kuş başı pide söyle göm evine git yat.
Geçen a101 de 25 tl idi ne 160 ı ya jxjs
sanirim küçük boyunu görmüş olabilirsin bu 2 litrelik olanii
Motivasyon şişesi işte jxjsj evet olabilir ama yine de çok pahalı
bana nedense ucuz geldi bi mağazada gezerken 360 tl olarak görmüştüm alıcaktım çok tatlı diye dedim sonra 360 tl sulaga mı verilir
Sen bilirsin 🤷♀️
Çok benzerini çok daha uyguna almıştım
yaa ben 160 tlyi uygun diye düşündüm çünkü bir yerde görmüştüm mağazada 360 tlydi..
Benim aldığım 1 litrelik ve ağzı daha farklı, rengi de çok hoş 🥰
herkes veriyor acıkcası
Beğensen veririm ama görüntüsü hoşuma gitmedi
Beğensem*
bizim burada 60 lira aynısı
bu 2 litrelik ama
tamam aynısı rengi bile aynı
ohaa nerde yaşıyorsun aksşsşşwşw
Ankara'da :D gros markette gördüm ben aynısını
bende Ankara'da yasıyorum cevabını simdi gördüm 150 tlyi de verp aldım neyse yapacak bisi yok 😄
neremize sokacağız bunu :D
ağzımıza
ağıza ise verilir :D
Verilmez. Ben suluğumu 30 tlye aldım 1 yıl önce
verilir normal
Alınır bende aldım
verilir
beğendiysen Alican
Verilir