Para & Ekonomi Geliriniz asgari ücretin üstünde mi? Xyxy19 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yoksa asgari ücretmi Güncellemeler+1 yıl Güncelle Geliriniz asgari ücretin üstünde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. Yurt dışında yaşıyorum burada asgari ücretin 2 katı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet zaten anlamadığım konu şu ben ayda en az 15 bin kazanıyorum 10 gün çalışmadan 0 1 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Allah daha cok versin ne diyelim 😊 Yorumla
Sudeezz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Üzerinde olsa ne oluyor ki 1 1 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Ne kadar olduguna bağlı Yorumla
ölüprofil Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl gelirim yok giderim var 0 7 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Baba parası mi 😂 Yorumla ölüprofil +1 yıl evet 😂 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Allah basından eksik etmesin 😂 Yorumla ölüprofil +1 yıl Amin sağolasin 😊 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Yaşın dogrumu? Yorumla ölüprofil +1 yıl doğru Yorumla Xyxy19 +1 yıl var mı bi beklediğin yani atama gibi veya bi iş falan? Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Gelir mi o da ne kim geliyor... 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üstünde 1 0 Yorumla
jandi549 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Altında sjsjsjsj 0 5 Yorumla Xyxy19 +1 yıl Inanalim mi 😂 Yorumla jandi549 +1 yıl Öğrenciyim ya part çalışıyorum Yorumla Xyxy19 +1 yıl Haa bende çalıştım öğrenciyken asgari nin altina hemde tam zamanli Yorumla jandi549 +1 yıl Oo kötüymüş senin ki Yorumla Xyxy19 +1 yıl maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yurt dışında yaşıyorum burada asgari ücretin 2 katı.
Evet zaten anlamadığım konu şu ben ayda en az 15 bin kazanıyorum 10 gün çalışmadan
Allah daha cok versin ne diyelim 😊
Evet, ama yetmiyo ki.
Üzerinde olsa ne oluyor ki
Ne kadar olduguna bağlı
gelirim yok giderim var
Baba parası mi 😂
evet 😂
Allah basından eksik etmesin 😂
Amin sağolasin 😊
Yaşın dogrumu?
doğru
var mı bi beklediğin yani atama gibi veya bi iş falan?
Gelir mi o da ne kim geliyor...
Üstünde ama fazla üstünde değil
asgari ücret ne kadar ki
Evet .
Üstünde
3 katına yakın
Üstünde.
Altında sjsjsjsj
Inanalim mi 😂
Öğrenciyim ya part çalışıyorum
Haa bende çalıştım öğrenciyken asgari nin altina hemde tam zamanli
Oo kötüymüş senin ki