Benzine yine zam geldi! “Ben zaten hep 50 TL ‘lik #benzin alıyorum.” diyenler evlerine varamayacak! Gelen zamlardan sonra yakıt istasyonlarında yeni bir ödeme yöntemi gelişebilir 😂😂Ramazan bayramı öncesinde yapılan benzin ve alkol zammını nasıl buldunuz güzel bir bayram hediyesi oldu mu? Baktın olmuyor zevk almaya bakacaksın :D #kafamıngüzelligi
Bugün itibariyle benzine 1 lira 33 kuruş, alkole %40 zam yapıldı. Hükümetin bayram hediyesini nasıl buldunuz?
Dolar bir tık kıpırdadı fakat petrol düştü aslında daha çok. Zammı neye dayanarak yaptılar? Verilere bakarsak indirim gelmeli. Bence iktidar vaktinde sözde kayboldu denilen milyar dolarlık rezervi seçime yakın kullanacak. Piyasalarda düşüş vs. Olur milletin gözü boyanır yine ölümüne sadık seçmenleri de var zaten gene alırlar seçimi. Sonra bir 5 yıl daha devam edip son sene gene şova deva 🙂
Bu hükümetin, insanların alkol kültürü ile sorunlu olduğunu zaten biliyoruz. Siyasal İslam'ın, kendisine uygun görmediği her şeye koyu bir kin ve nefret duyduğunu, yıldırmak ve bitirmek için zam ile terbiye etmeye çalıştığını sağır Sultan bile duydu. Ama tarih tekerrür eder daima. Yine yok olup gidecekler.
Yakıtın bahanesi uydurulmuş almış başını gidiyor ve bu sadece binek araç sahiplerinden ziyade nakliyeyi feci etkiliyor Dolayısıyla tüm tüketim ürünlerininde fahiş yükselmesine sebep oluyor Velhasılı ben yakıt almam ya da arabam yok demek körlük olur Da alkol ne alaka %40 🤔
Türkiye nin %20 lik kısmı milli gelirin %87 sine sahip. Zengin zenginleşiyor her doğan çoçuk değersizleştirilip birer kukla ve köle oluyor. Koca Akif bugün ayakta olsaydı da görseydi şu ülke nin durumu nu İstiklal marşını kimlere yazmış yazık bu ülkeye
Bu Hediye mi? Böyle Hükümetin Gelmisini Geçmişini Sokam Ulan Halk Zaten Çok zor durumda Maaşlara artış yapılacağı yerde habire Ürünlere Zam artış Buna halkın sesini çıkarmasi dur demesi lazim korkmayın bi s k m edemez hükümet
Alkola yapılan zaman isterse %1500 olsun umrumda değil ama benzin kötü olmus, en azından şöyle şanslıyım iş gorusmelerinde içki ismarlamayacam ve kimse bana içki konusunda ısrar edemeyecek
Bayram gibi bayram. Petrole zam iyi oldu. Elli TL'lii alanlar düşünsün. 😃 Ben hissesindeyim. Alkole zam. Biraz fazla olmuş iş konusunda da bunu düşüneyim. 🤣🤣🤣
Geçen gün 100 tl'lik benzin aldık, arabanın benzin az simgesi gitmedi, kritik çizgide kaldı hala. Çok değil bundan bir sene önce 60 tl'lik benzinle uzun yol yapıyorduk tüm günü çıkarıyordu.
Ramazanda içmeyip sonrasın da içmek isteyenler belki alkolü bırakır diye düşünmüş olabilirler :)) içen yine alacak arabası olan da yine alacak benzini insanlara artık normal geliyor
@muhenbel senin beyninde sıkıntı var galiba algılaman bozuk benim müslümanlıkla ilgili bir şey dedigimi gördün mü isteyen içsin isteyen içmesin pahalı ise almayın boykot edin diyoruz git biraz kitap falan oku ciddiyim :d
Sadece alkolden bahsetmiyoruz. Benzin alınacak mecbur ekin ekilecek tarım yapılacak. Tek bir konuya odaklı kalmak da biraz sıkıntılı bir beyin olduğunu gösteriyor ya neyse
Ilgilendirmiyo tabi banane ister yasaklansin yine umrumda degil sokmak olarak goruyosan senin bilecegin is hepimize geliyo sadece bana ya da bize degil terbiyeni takin
Kira parasını ödeyemeye elektrik parasını ödeyemeyen çocuğuna bi çikolata bile alamayan millet tapmaya devam ediyor inşallah litre fiyatı 50 - 60 lira olur!!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
alkole gelen zammın mantıklı bir açıklaması var mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ağam bizle eğleniiii bunların büyük bir şaka. Olduğunu lütfen acilen söyleree
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bütün özel şeyler onlar için zam bahanesi. Yeni yılda zam, ramazanda zam, bayramda zam vs. vs.