Bayadır benzin almıyordum. Bitmeye çok yaklaşmıştı. 500 liralık benzin aldım hâlâ benzin ışığı yanıyordu 🥺
Bugün petrolün önünden geçerken 600 liralık daha aldım şimdi ışık söndü 🙄

Benzin 60₺ olmuş arkadaşlar ⚠️
Bayadır benzin almıyordum. Bitmeye çok yaklaşmıştı. 500 liralık benzin aldım hâlâ benzin ışığı yanıyordu 🥺
Bugün petrolün önünden geçerken 600 liralık daha aldım şimdi ışık söndü 🙄

Benzin 60₺ olmuş arkadaşlar ⚠️
Benim arabam yok ki bana ne bana ne benzini sigortası kasko falan fistan bilmem ne birde kaç bin -milyon TL'lik araç nasıl veriliyor o paralar helal olsun toplu taşımaya alışkınım bazen komik ve eğlenceli de oluyor tabi arabanın konforu başka zengin işi biz fakirler bilemeyiz😅
Depo bitene kadar aracı kullanma dip tarafı tortudur. Zamanla motora zarar vermeye başlar. Işık yanmadan önce depoyu doldur devamlı araç nefes alsın.
Brent petrol hareketli bu ara savaştan dolayı zam gelmesi şaşırtmıyor.
500 lira artık maalesef “çeyrek depo” psikolojisi oldu 😅 60 TL litre fiyatında 500 liraya yaklaşık 8 litre alıyorsun ⛽ Aracın deposu 45-50 litre ise ibrenin çok oynamaması normal. Bu gidiş bütçe disiplinine gidiyor diyebilirim 🙃 Ulaşım giderini aylık sabit kalem gibi planlamak, mümkünse haftalık küçük dolum yerine dolu depo stratejisi yapmak rahatlatır. Kontrol sende oldukça stres azalır 💪✨
Cevap
21Cevap
Hürmüz boğazı sağolsun. 😀
Brent petrol fiyatı 😍😁
Dua edin dikiş bitiyor ya bu ağır fiili olaylar kış başlarken olsaydı o zaman doğalgaz fiyatlarını mezdeke açarak ayarlardik.😅
Bu devirde normal çok eskilerden 500 600 tl ye depo doluyordu. İlerleyen günlerde 1000 tl ye bile belki ibre oynamayacak
2015 yılında babam arabasına ayda 1 kere mazot alırdı hep 200₺’ye dolardı :)
O zamanlar böyle yüksek değildi fiyatlar
3₺ falandı mazot. Gider en pahalı olan opetten alirdi 🥹
Aynen öyle
Savaş var, İran boğazı kapattı, petrol gemileri gidemiyor normal. Avustralya’da bile benzin bir günde yaklaşık 70 cent zam yedi. Ki bu Avustralya için büyük bir zam. Normalde 5 10 cent zam gelir biraz öyle gider sonra yine indirim olurdu.
Benim araba 1000 tl'lik mazotla çeyreğe yakın seviyelerden yarıya ulaşıyor ama gidişat hakikaten iyi değil
Eskiden o parayla depo dolardi hersey cok pahali maalesef
İşte bu, benzin ibrenin aldatıcılığı. Valla hep böyle oluyor.
Bugün yine iyi yarından sonra ibreyi bırakın araba bile gitmeyecek
Benzin 10₺ iken 20₺ olsa alırlar diyorlardı 60₺ oldu 100₺ olsun yine alırlar diyorum 🙄
Mesela yarın mazot 70 TL olacak Ve yine almaya devam edecekler. Zam yapılınca kimseden ses yok ama indirim olunca 2 TL bile olsa büyük indirim diye boy boy haberler çıkıyor
her şey çok pahalı hale geldi ya çok üzücü. Harcamalarına dikkat et derim
Eskiden 20 lirayla Ankara 'yı gezerdik aw.
Şimdi eve gidemezsin 😂
Manitaya lolipop bile alamaz olduk asfah
Benim yamyam 2300 TL aldı 4/3 doluydu nerdeyse
Abartma sende 😂
Dibine kadar sömürürsen oynamaz tabi :)
Ne yapalım ay sonunu göremiyoruz ki 😂 o benzini de aile evine gidiyorum diye almıştım ancak yolda kalirim diye 600₺ daha aldım 😂
Allah dan motor da hep 50 liralık alıyorum😃
Pahalı mekan diye benzinliğe gideriz artık
Bu akp gitmeden bir bereket yok ülkede
Bizi ayakta şey yapacaklar
Pekte iyi değil
harıka bır ekonomı var ya nasıl oynamaz :d
Sürekli full gezmenin avantajı 🤭🤭
Olsun ekonomimiz çoooğ eyi
araban mı var derdin var:) .
daha kötüye..
Almanya bizi kıskanıyo
Hayırlısı bee