İstanbul'da ve Türkiye de yabancılara ve sığınmacılara ev kiralanmaması gerekiyor bence. İstanbula son bir yılda 2 milyon yabancı girmiş. nerden baksan 300-400 bin daire eder bu.
ipini koparan İstanbul'da. bir gelen 10 kişi daha getiriyor. Artık buna dur denmesi gerekmiyor mu? kalacaklarsa otellerde kalsınlar. bu kira fiyatlarıyla türkler evlerinden çıkarılacak. Daha geçen hafta bizim sokakta bir türk aile çıkarıldı bir yabancıya kiralandı aynı ev. Bu gidişle evlenmeler de mümkün olamayacak.
ipini koparan İstanbul'da. bir gelen 10 kişi daha getiriyor. Artık buna dur denmesi gerekmiyor mu? kalacaklarsa otellerde kalsınlar. bu kira fiyatlarıyla türkler evlerinden çıkarılacak. Daha geçen hafta bizim sokakta bir türk aile çıkarıldı bir yabancıya kiralandı aynı ev. Bu gidişle evlenmeler de mümkün olamayacak.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesi gerekiyor. Adı üstünde geçici sığınmacı. Gelenler de zaten başı Esad Rejimi'yle belada olan muhalifler, terör örgütü mensupları/sempatizanları. Kiralamadan önce, ülkeye yabancı sermaye girecek diye Türk vatandaşı olmayan kişilerin gayrimenkule yatırım yapma izni olmamalı. Belli bir yatırım ile de önüne gelene Türk vatandaşlığı peynir ekmek gibi verilmemeli. Kiralama konusunda da yine yerel halk öncelenmeli. İngilizler Hindistan'ı nasıl işgal etmiş araştırmalı, öğrenmeli.
hangi şehirdesin bilmiyorum ama suriyeden daha fazlar pakistanlı afgan zenci ve ortadoğulu var. savaşla kazanılan topraklar bedava istila ediliyor veya vatandaşlık uğruna parayla. bahsedildiği gibi 250 bin dolar da değil. 70-80 bin dolar ödenen evlerin hepsi katakulle ile 250 bin gösterilmiş. elimde yetki olsa hepsinin vatandaşlığını iptal ederim
Büyük şehirdeyim, oturduğum yerde sığınmacı yok ama hem gündemi takip ederek hem de başka semtlere gittikçe durumun vehametini daha da görmüş oluyorum. Üstelik Suriye'de şu an savaş yok, PKK, YPG bölgedeki Arap halkı bombalayıp zorla göç ettiriyor. Pakistan'da savaş yok, Afganistan'da Taliban yönetimi ele geçirdi fakat genç erkek nüfusunun bu kadar göç etmesi için geçerli bir sebep yok. Amaç demografik yapıyı zedelemek.
aynen. ülkenin şekli şemali değişti zaten
Yangınları bilerek çıkardılar o arada sınırdan bir sürü Afganlı soktular ülkeye seçimde oy diye kullanacaklar