Kiracı evden çıkmıyor?

Bizim 3+1 3. Kat kirada bir evimiz var zamanında yatırım için satın almıştık. Sonra bir kiracı girdi 1000 tl ye oturdu o zamanlar oralarda kiralar bu civardaydı zaten tabi yine biraz uyguna vermiş olduk sonra birdahaki sene 1200 tl yaptık ve %25 yasası çıktı ertesi sene kiralar oralarda 6-8 k civarı oldu biz adamla konuştuk ettik adam dedi ki en fazla 2000 veririm devlet yasayı çıkardı bu benim hakkım dedi neyse tartıştık ettik razı olmadan bir sene daha oturdu ve adam artık kirayı geç yatırmaya başladı bu sene adamı aradık abicim bak 1. Kattakiler bile 10 k veriyo oralarda kiralar 10-15 k arası senin son zamlardan haberin var mı hala 2 k veriyosun onu bile geç yatırıyosun dedik işte konuştuk ettik dedim 10 k istiyoruz dedi ki ben o parayı vermem kabul ediyosanız 6 k olarak yatırıyım etmiyosanız 2 k nın üstüne biraz bi şeyler koyar yatırmaya devam ederim dedi bizde etmiyosan başka eve taşınabilirsin dedik etmedik hakkımızı da helal etmediğimizi söyledik adam 3500 tl yatırdı 1 senedir falan çıkmasını söylüyoruz geçiştirip duruyor en son geçende yine aradık bu sefer baya tartıştık adam da çıkmıyorum feriştahın gelse çıkaramaz beni bu evden falan dedi sizce napıcam nasıl çıkarıcaz bu adamı?

Kiracı evden çıkmıyor?