Para & Ekonomi Sizin ödemeyi sevdiğiniz vergi hangisi? DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ülkemizde pek çok şeyden vergi alınıyor, sizin ödemeyi en çok sevdiğiniz vergi hangisi?Şahsi fikrimi soracak olursanız ben KDV'ye bayılıyorum, beni benden alıyor.. 💫#DaRealBribery Sizin ödemeyi sevdiğiniz vergi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Verginin olmadığı ülke mi var yavrum?Vergi; altında yaşadığın bayrağın maliyetidir...İstemeyen bayrağın altını terkeder...Bu kadar basit 1 4 Yorumla DaRealBribery +1 yıl Katılıyorum ama soru bu değildi aslında, yanlış anlaşıldım.. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Poncik hiç bir vergi sevimli değil Lakin ödemek zorundayız Böyle düşünmek lazım Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Teşekkürler poncik Yorumla DaRealBribery +1 yıl Ricalar 😇 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl KDV severiz. Teknolojik ürünlerle unutulmaz bir ikili oluyorlar. 🤑 1 2 Yorumla DaRealBribery +1 yıl Sonunda benimle aynı fikirde olan biri, teşekkür ederim 😇🤞 Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Ben teşekkür ederim ☺️🌼 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl faiz ödemeye bayılıyorum bankalar kol gibi takıyor ya harika bir his 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl KDV sevmiyorum. 😃 Dolaylı vergiler bitiriyor bizi. Ben gelir vergisi diyorum. Hiç olmazsa ne olacağını biliyorum. 😃 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Arabamın MTV vergisi. 16 yaşından büyük araç kullandığımdan dolayı ucuz vergi ödüyorum. 7 yaşından küçük arabam olsaydı, bütçemi inanılmaz zorlardı. 1 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Sanirim hediye aldigim urunler teknolojik esyalar ve yeme icme vergisi begenerek aliyorum severek ödüyorum 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dolaylı vergilere bayılıyorum. En azından acıtmıyor öderken. Mali anestezi sağ olsun. 1 0 Yorumla
coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Jdkflgl En sevmediğim kahve ve sigara. En sevdiğim sakız. 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ya bı git 😂 paramız kalmadı bide bize en sevdiğin vergi diyor 0 1 Yorumla DaRealBribery +1 yıl :D tamam tamam kızma Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Kimse seve seve vergi vermez.Çünkü düzen, ahlaksız bir soygun düzeni. 0 2 Yorumla DaRealBribery +1 yıl İstisna mıyım ben o zaman.. Yorumla aerolite +1 yıl Olabilir. Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kim sever vergi odemeyi ya 😂 0 1 Yorumla DaRealBribery +1 yıl Ben.. 😌 Yorumla
Hdjsiwjsjdhs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Oruç başa vurmuş 😢 0 1 Yorumla DaRealBribery +1 yıl Anlamadım? Yorumla
En İyi Cevaplar