Evet alternatif vergileri alalım sırayla bakanımıza yardımcı da olmuş oluruz
2 ay
Yazıp da fikir vermeyelim şimdi hiç :)
Acaba yatağına girince "Ya yarın ne vergisi çıkarsam acaba?" Diye düşünüyor mudur ben bunu merak ediyorum
Milletvekillerinden, bakanlardan falan insanlari somurme vergisi alirdim...
Onu yapamıyoruz maalesef 😂
Cevap
8Cevap
Daha önce vergisiz olan benzinli ve elektrikli motosikletlerin hepsi vergi kapsamına alındı bence de doğru oldu her yer motosiklet kaynıyordu bisiklet harici hepsi vergilendirilmeli...
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın ve bakanlar kurulunun kararlarına hiç düşünmeden itaat ettim ve kendi yararım düşünmeden vatanımın ve milletimin yararını düşündüm. Eğer vatan bana şunu yap derse hiç düşünmeden yaparım. Evini ver derse bile. Buradaki nokta katkısı değil. Vatanın Türk milletine ehemmiyeti ve ulviyetidir. Burada dikkat çektiğim nokta Türk milletinin ecdadından devraldığı vatan sağolun ilkesini yerine getirmesidir. Türk milletinin yapması gereken hareket ulu Türk iktidarının kararlarını eleştirmek ve eleştirilmesini propaganda etmek değil, vatanına olan bağını dile getirerek vatan uğruna fedakar Türk ecdadının 100 yıl önce yaptığı gibi vatan için herşeyinden vazgeçebilmesidir. Ama senin düşüncene karışmıyorum. Doğru da bulmuyorum. Sen ne istersen onu yap.
Ne iş yapıyorsun?
Hukuk
Ne iş yapıyorsun diyorum hukuk diyorsun avukat mısın savcı mı?
Savcı
Heh güzel. Şimdi sana şöyle bişey diyecem ben. Bizim milletimiz zengin mi? Değil yoksulluktan daha da yoksulluğa gidiyor. 5li çete denilen firmaları savcısın gir dosyalarına bak, vergi aflarına bak. Hangisinden vergi alınıyor. Ama gel gör ki, gariban emekliden asgari ücretliden deli gibi vergiler alınıyor. Peki olayın asıl noktasına gelelim. Göçmenlerden vergi alınıyor mu? Hayır. İş yeri açıyorlar vergisi yok vergi levhası yok. Senin kendi Türk dediğin vatandaşın hastaneye gidiyor ilacı, muayene ücreti yansıyor. Göçmen gidince ne muayene ücreti ne ilaç ücret kesintisi oluyor. Türklükten bahsediyorsun ama bunları görmüyorsun. Senin kendi halkın burada göçmen olmuş sen ne anlatıyorsun savcı?
Diyorum ki ne olursa olsun, hükümetin yanındayım. Çünkü hükümete ve devlete hizmet ediyorum. O çete dediğin insanlara gelince herkesin dosyasına erişim yok.
Hükmet bana: Asker ol derse olurum
İşte farkımız da bu. Sen hükümetten yanasın ben devletten yanayım. Hükümet dediğin gelip geçici devlet kalıcıdır. Savcısın bide. Devletten yanayım diyeceğine hükümetten yanayım diyorsun. Senin hükümet dediğin sen hemcinsini katleden, orada burada zulmedip öldüren sözde "adamı" dışarıya salan hükümettir. Ben hükmetten yana değilim hele ki bu hükümetten yana asla değilim !!!
Bu kadar vergi vergi vergi yetoooo aldığımız nefesin vergisini isteyecekler korkuyorum valla
Dua et kullandığın güneşten vergi almıyorlar
Şimdi burada gelir görür heoimizn başı yanmasin :) adamalr halkı vergi ile iki büklüm. etmeye and icmisler ama. kasa boş kasa :)
Kedi sevme vergisi, sokakta her kedi sevenden 5 lira alcan ohh miss :)
Oksijen vergisi nefes almak bile paralı olmalı
Hmmm millet vekillerinden alırdım ve aldıkları havadan bile alırdım
Alınmayan vergi kaldı mı😂
Osurma vergisi? 😂
Yazariz duyarlar ederler.. kulagimizin arkasi kaldi mk
nefes alma vergisi kaldı
Türkiye geleneği yeni bir vergi çıkarmak