Para & Ekonomi Bitcoin dışında hangi kripto paraya yatırım yapmak mantıklı? EvTerliği Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bitcoin dışında hangi kripto paraya yatırım yapmak mantıklı? Bitcoin dışında tercih ettiğiniz kripto para seçeneği var mı? Bitcoin dışında hangi kripto paraya yatırım yapmak mantıklı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 +1 yıl Direkt yatırım tavsiyesi istiyorsun, başımıza iş almayalım.😂 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Sepet yapmak mantıklı.%30 Btc%30 eth%30 Ada, Mana, Sand, Icp, Dent, Floki, Dent, Xvg vsKenarda da her zaman nakit tutmalı. 0 0 Yorumla
Takorakoriko Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bir dönem kafayı LRC isimli altcoine takmıştım. 4 lirayken yüklü miktarda almıştım. Somrasında 32 lira bandına gelince satıp güzel kaar etmiştim. :) 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl İyiymiş :D Yorumla
Louytr Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Pi network, ama geç kalındı baya Bi, kazım yapıyorduk, hala da yapıyoruz da, eskisi gibi vermez şimdi biri üye olsa 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl ADA, MINA sepetimde olanlar. ETH de olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Direkt yatırım tavsiyesi istiyorsun, başımıza iş almayalım.😂
Sepet yapmak mantıklı.
%30 Btc
%30 eth
%30 Ada, Mana, Sand, Icp, Dent, Floki, Dent, Xvg vs
Kenarda da her zaman nakit tutmalı.
Bir dönem kafayı LRC isimli altcoine takmıştım. 4 lirayken yüklü miktarda almıştım. Somrasında 32 lira bandına gelince satıp güzel kaar etmiştim. :)
İyiymiş :D
Pi network, ama geç kalındı baya Bi, kazım yapıyorduk, hala da yapıyoruz da, eskisi gibi vermez şimdi biri üye olsa
ADA, MINA sepetimde olanlar. ETH de olabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!