Bitcoine yatırım yapmak mantıklımı sizce uzun vadeli düşünüyorum yatırım yapmayı
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
mantıklı olabilir de su an alım. noktasını kaçırdın. doğrular noktayı belirle uzun zaman tut ve asla paranın hepsiyle alma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
şu an düşüşte kardeşim 😊 tabanı gördüğü zaman yatırım yapabilirsin. bunun için YouTube de sayfalar var takip et gerekli bilgileri gerektiği zaman söylüyorlar
121 Yorumla- +1 yıl
Lan ne düşüştesi? İki hafta içinde 37 bin civarından 48 bin dolaylarına geldi
Takip etmiyorsanız konuşmayın bari - +1 yıl
Bu ülkenin insanının bilip bilmeden konuşması adamı deli eder. Adam düşüşte diyor ya düşüşte olduğunu iddia ettiğin coin bir ay öncesine göre değerini %50 artırdı neredeyse
- +1 yıl
Düşüşte dediğim, yatırım yapanların sayısı düşüşte kardeşim. 👍😂 Adam yatırım yapmak istiyor, yatırım yapmak için beklemesi gerektiğini söylüyorum. Ve yapması gereken zamanı sayfalarda takip etmesi gerektiğini söylüyor yönlendiriyorum okuduğunuzu anlayıp yorumlamayı öğrenmenizi tavsiye ederim. 👍😂 1 senedir BTC yatırımı yaparım, hiç zarar etmemişim piyasayı bilirim, burada bilmişlik yapmak için okuduğunuzu anlamanız gerekir👍😂
- +1 yıl
Ağız eğmek ve kendi söylediği lafı inkar etmek.
data.bitcoinity.org/markets/volume/30d?c=e&t=b
Aha burada hacimleri var
Sene başındaki şişen piyasa dışında, işlem yapılan parada öyle kayda değer bir değişim yok.
Bitcoin düşüşte diye zırvalayıp, öyle olmadığı söylenince ''Ehe ben yatırım yapanların sayısı düşüşte dedim'' diye kıvırmak.
Bu ülkeyi yavşaklık yıkacak. - +1 yıl
Kıvırmak mi 😂😂😂 sen piyasa dilini bilmeyen bir cahilsin kardeşim. Ki düşüşte olan bir piyasada yatırım yap denilir, yatırım yap diyen bir cümle yok orada, hatta tam tersi, yatırım yapacagin zamanı söyleyecek yere yönlendirme var ne yazık ki okuduğunuzu anlayamadığınız için bu cümleleri kullanıp, üste çıkma çabası içindesiniz. 👍😂 Ki ciddi bir yatırımcı benim ne demek istediğimi anlar ve aynı dili konuşuruz. Dediğim gibi BTC'nin batirdığı son dönemlerde kaybettirdi şahıslardan birisin belli ki. 👍😂 1 hafta önce bir gecede yapılan vurgun kurbanı olduğun belli.
- +1 yıl
Yav kumar mantalitesine giren adam bu işte hep batar. 100 bin lira koyayım, seneye 300 bin olsun kafasındaki bir adamın bununla yolunu bulması mümkün değil, shortçulara fon sağlar bir tek.
- +1 yıl
Zittir lan zırvatör
Haberin olsun, bu hafta 7000 dolar kazandırdı bana
Onun dışında, bir aydır ciddi yükselişte olan bir şeye düşüşte dersen
İşte sonra salak olduğun vurgulandığında böyle mal mal gevelersin
Kendini Warren Buffet sanan ezik zuzular eskiden menkul kıymet borsalarında vardı, kripto piyasalarında da dolanıyorlar - +1 yıl
Burak kardeşim benim sana net tavsiyemdir, verdiğim kuruma üye ol, kafan rahat olsun. Bir senedir bir kuruş zarar etmedim. 1 hafta önceki malum gecenin kurbanlarına inanıp piyasa yalanına kanma. 👍😂 Böyleleri bir gecede binlerce lira kaybedenler. Tarafını sen seç derim. Şunu da ekliyim, haksız her zaman hakaret edendir. Ki şahıs kaybettiği paraların siniriyle ediyor o hakaretleri. 👍😂 Sana kaybettiği dönemin tarihini veriyorum 1 hafta önce bir gece ansızın kaybettiler diye de ekliyorum. 👍😂 Çünkü BTC piyasasi anlık değişen bir piyasa ve bu arkadaş da bunu bilmeyen kaybeden insan. 👍😂 Tarafını seç. Ama asla kendin girme bu işe icrypex veya diğer kurumlardan destek al en azından videolarını takip et kazanan ol arkadaş vb. Kişiler gibi kaybeden değil.👍😂
- +1 yıl
''şu an düşüşte kardeşim ''
Adamın kurduğu cümle bu bak ha
Stop limit falan da kullanmıyordur bu, muhtemelen o gün giren kazıktan ötürü herkesi kendi gibi kazıklanmış sanıyordur evet - +1 yıl
😂👍cümlede adam yatırım tavsiyesi istiyor. Cümleyi tek yerden ele alıp, devamını okuyamadigindan ötürü anlayamiyorsun. Eğer düşüşte diyip yatırım tavsiyesi versem haklı olursun fakat yatırıp yapmaması gerektiğini de bildiren cümle var orada. 😂👍Bunun zamanını da nerelerden öğreneceğini söyleyen bir cümle var. Gören de yatırım yap demişim sanacak 👍😂 yaptığın algı o yönde. Ama cümleyi tamamen okuyup anlamadığın için kendini haklı sanıyorsun. 👍😂 Dediğim gibi iki taraf var istediğini kabul edebilir arkadaşım. Bir senedir tek kuruş kaybım yok. O bir hafta önceki malum gecede bile. Bu yüzden arkadaşa da diyorum, iki tavsiye var seç tarafını diye. 👍😂 seninle tartışacak değilim. Tarafını seçsin. Seni dinleyip kazanırsa ben sana hak vereyim, beni dinleyip kazanırsa sen bana. Bu kadar basit. 👍😂 Tartışmak mantıksız. Vakit kaybı.
- +1 yıl
Ve yineliyorum, o gün BTC yardımcılarının%70'i zararla kapattı bu arkadaş onlardan birisi net. Ki inkar etmiyor. Ama ben 1 senedir bir defa bile paramı kaybetmedim oda profesyonel ekiplerin desteği sayesinde. Ben polemiğe girmem icraat gösteririm kardeşim. Bunun için de söylediğim kurum sana çok doğru tavsiyeler vereceklerdir. Anlık takip çok önemlidir bilgine.👍😂
- +1 yıl
Bir insan kurduğu cümlelerde ne kadar smiley kullanıyorsa, o kadar mal oluyor gibisinden bir tezim vardı, saoğlsun arkadaş buna iyi bir denek oldu.
Üstüne bir de dikotomik yaklaşım kasıyor.
- +1 yıl
Hahah 😂😂😂😂 evet kardeşim peki sen haklısın. Ben seninle tartışmaya değil, tavsiye vermeye geldim, derdim sen değilsin sen kendi dünyanda kendi doğrularını yap. 👍😂 Emoji kullanana hakaret edecek kadar da cahil bir insana inanmak arkadaşa kalmış. 👍😂 Sana BTC hayatında basarlar diyorum kardeşim. 😂 İyi geceler. Karar arkadasin. Ben direk prof destek veren kurumlara yönlendirdim karar arkadasin. 👍😂 Sen istediğin kadar konuş. 👍
Mantıklı.. Fakat alım noktası çok önemli.
Ayı sezonu var boğa sezonu var..
Dip fiyatlara düşmesini alıp, uzun vade beklemek mantıklı. Ki kısa vadede bile kazanırsın.
Alacağın coinin geçmiş fiyatını bilmeden, tepeden alırsanız, o işte problem olabiliyor.00 YorumlaYatırım tavsiyesi olmamakla birlikte uzun vadeli yatırımlarımı hep gram altına yaparım.
03 YorumlaBitcoin yeterince yükseldi. Sağlam altcoinleri tercih etmelisin.
10 YorumlaCaiz değildir diyanet işleri fetvası vardır gerek yoktur
10 Yorumla- +1 yıl
Altcoinler daha çok kazandırıyor
10 Yorumla - +1 yıl
Uzun vadede düşünüyorsan CHZ al Bitcoin treni çoktan kalktı
00 Yorumla Değil bence çünkü bir anda düşe bilir ya da yüksele bilir biraz şans işi
00 YorumlaBtcnin 17bin tl olduğu zamanları hatırlıyorum...
Ne desem ne söylesem yetersiz...00 Yorumla- +1 yıl
Istatiksel veriler doğrultusunda risk varsa kazanç vardir
00 Yorumla - +1 yıl
çok intihar eden oldu mezarını seç önce
11 Yorumla Ne kadar süreli bi yarırım düşündüğüne bağlı
07 YorumlaAltcoinlere yatırım yapmak daha mantıklı (YTD)
00 Yorumla- +1 yıl
Kripto para tehlikeli. Olan paran da gidebilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Coin coin bite coin
00 Yorumla O tren çoktan kalktı başka yatırımlara yönel ytd.
00 YorumlaYalan dolan
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kripto dünyasında uzun süreli yatırımlar yapacaksan her saniye ekran başına kilitli olman gerekmiyor.
Çünkü adı üzerinde, kısa süreli anlık değişimler senin için önemli değildir. Sen trend takipçisi olacaksın.
Bu anlamda öncelikle uygun bir platforma üye olarak yatırım yapacağın kripto paranın son 10-7-5-3-2-1 yıllık trend analizini yapman, ilgili coinin büyüme ve çekilmelerinin yaklaşık değişim oranlarını ölçümlemen faydalı olacaktır.
Bu şu anlamda kritik: uzun vadeli yatırımda da sadece alırken kazanıyorsun.
Bu yüzden paranı kenarda biriktirirken her an kullanıma hazır şekilde gecelik faizde işletmeni, kripto para alımı için uygun geri çekilme noktasını belirlemeni ve sadece tespit edilen nokta geldiğinde peyderpey alım yapmanı öneririm.
Ayrıca alımların 10 BTC'den az ise alımlarını daha çok bitcoin yerine major coinlere yönlendirmeni öneririm. Bu sayede ödediğin komisyonun düşer, getiri çarpanın artar (3-5X gibi), farklı coinler ile çalışırsan riskin azalır.