Tam bir risk , gerçi bir tanesini bile alamam ama olsundu. Hayallerimizi satmadık ya.
Cevabın nedir?
Yapılmalı. Ama bitcoin üzerinde bilgi sahibi insanlar yapmalı. Bir para biriminin değeri üzerinde yazan sayı değildir esasen o para biriminin arkasında olan güce duyulan güvendir. Sterlin değerli paraysa eğer bu İngiliz Devletine duyulan güvenden kaynaklanır. Bitcoin’in arkasında kim var?
11 Yorumla- +1 yıl
Bitcoin in arkasındaki güç kısaca Blockchain teknolojisidir. Blocklara müdahale edilememesi, herhangi bir merkezi olmadan, dağıtık node lar üzerinde işliyor olmasıdır.
En İyi Cevaplar
Bitcoin kolay anlaşılabilir bir yükseliş yaşamıyor. Bunun içinde iyi analiz etmeyen kolay para kazanmak isteyen herkes atlıyor. Bu piyasa birgün stabil kalacaktır. Dinamiklik her piyasada bu kadar kazandırmaz
10 Yorumla
Bitcoin neye göre değer kaybediyor veya kazanıyor orayı akla mantığa yatıramıyorum. Çünkü sanal bir para birimi, reel olarak bir geçerliliği yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Dediğine göre bitcoin sınırlı olduğundan ne kadar az kalırsa o kadar değeri azalıyor ve de fiyatı yükselmiş oluyor. İleride her şey sanal olacak gibi. Bu bitecek başka bir sistem oluşturulcak ben onu bekliyorum , tanınmadan yatırım yapan zengin oluyor yav
- +1 yıl
Tuhaf bir sistem kafasına göre takılıyor , çöpe atacak paran varsa ya 0 lanırsın ya da zengin olursun diyor sistem. Açıkçası nasıl alınıp oradan para çekileceğini çözemedim ve kafam yandı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Belli olmaz ilerde TL bile sanala dönüşebilir veya çok büyük bir açık olur ki cıkıcak kimse yatırım yapamaz pat diye düşer kalırsın - inle
10 Yorumla- +1 yıl
Bitcion Once insanlardan paralarini Toplicak. SOnra Yok olucak. AMerika asla bitcione izin verip dolari degeriz kildirmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Ne amerika ne Rusya. Hiç bir ülke Bitcoin e veya diğer kripto paralara müdahale edemez. Kur u belirleyemez. Çünkü merkezi bir sistem değil, dağıtık node lar üzerinde çalışan, işleyen bir sistemdir. Bir merkezi, ülkesi, bayrağı yoktur bu teknolojinin.
Siz bitcoin aldığınızda sizin paranız herhangi bir şirketin, devletin cebine girmez. Çok saçma söylediklerin. Bilinçsizce yorum yapmışsın.
- +1 yıl
Aslında çokta riskli değil. Blockchain teknolojisini öğrenip anlayabilirseniz ne kadar basit olduğunu göreceksiniz.
00 Yorumla Önceden de bildiğim fakat şu aralar sıkça duydugum sanal para birimi
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bitcoin e yakında el atılacak ve bir değeri kalmayacak. Bunu da buraya yazıyorum :D
10 Yorumlaşu an yapamazsın ama bir sene önce olsaydı çok iyi olurdu
10 Yorumla- +1 yıl
Ne olduğunu bile bilmiyorum
10 Yorumla Devlet guvencesi olmayan paraya yatirim yapmam
10 Yorumlaolymptrade. com/tr-tr/platform
buda güzel00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Geçti artık
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı