Gençler iyi geceler. Şu bitcoin işini merak ettim ufaktan bi şansımı denemek istiyorum.500-600 civarı bi miktar yatıracağım çok sıkıntı olmasın diye. Sizce bu dönemde artış mı olacak azalış mı? Bu konuda bilgisi olanlar söyleyebilir mi:) şu an almak mantıklı mı yoksa düşecek mi dersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar..
Ben yaklaşık 3 senedir bu borsanın içerisindeyim. Teknik analiz, trend, borsa nedir bilmiyorsan sakın girme. Sen ne anlarsın kardeş dersen de benim şu an yaklaşık 7,3 bitcoinim var.04 Yorumla- Soran+1 yıl
Diyorsunuz ki yani araştırması yapılmadan girmek doğru değil
- Soran+1 yıl
Tamam teşekkür ederim 👍🏻
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)8 ay
500 600 binlira değil galiba TL niye riske giriyon ki aç bı borsa hesabı sadece halka arzdan kazancım şu an 3 bin lira
Yine bitcoine girmek istiyorsan gir ama kar ettin parayla gir üzülme
Mesela Pasifik hisse halka arz oldu 9 lot verdi 350 TL bastım şu an 1.100 lira oldu
ENERY hisse 150 den aldım 340 lot 50 binliraya 155 den sattım 1600 cebe attım
Ama şu an 160 oldu halade çıkıyor 😂🤣00 Yorumla
- +1 yıl
Bitcoin de altın gibi her zaman alınabilir ve her seviyeden girmek mantıklıdır. Yatırım amacıyla düşündüğümüz tüm para birimleri sanal para birimleri dahil her zaman alınabilir. Sadece 500 - 600 çok komik rakamlar. Ripple'a yönelmeni tavsiye ederim. BTCTürk the best one.
00 Yorumla
Yatır ama btc'ye dursun şirketlere yatırma.
şu an 175 falan oldu btc iyi gidiyor yani00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Zirve yaptığı yerden alsanda karı çok fazla olmaz 2 hafta önce ya da 1 hafta önce deseydin bunu olabilir di ama şuanda en üst seviyede zaten çok çıkacağını zannetmem
10 Yorumla - +1 yıl
mantıklı git gide yükseliyor zaten şu anki paranın yerini bir kaç yıla alır türkiyede de yakında yasal olur
10 Yorumla - m8 ay
Boğa başlangıcındayız ama 500 ile ne hedefliyorsun ki
00 Yorumla üst noktayı gördü şimdi alma gerek kalmadı düşüşe geçecektir belli süre sabit seyrettikten sonra hem 500 liraya çok fazla bir şey katmaz
00 YorumlaAlım fırsatı değil Şu an aniden düşüse geçecek haberin ola alcaksan altına yatırım yap
00 Yorumla- +1 yıl
Al ne kadar fazla alabilirsen al
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Zararı olmaz diyorsun yani
- +1 yıl
Vaktin olsaydi anlatirdimda ben çevreme karsı yatirimcilik yapıyordum
- +1 yıl
Olabilir gibi, yükselişe geçti bu aralar
10 Yorumla - +1 yıl
Böyle gereksiz şeylerle vakit geçirme
00 Yorumla - +1 yıl
500 600 lere pek bişey kazanamazsın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kazanç sağlamak için değil de merakımdan aslında.
- +1 yıl
Hayir
10 Yorumla - +1 yıl
Geçti geç kaldın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Düşüşe geçerse sizce?
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi