AA’nın aktardığına göre Nebati, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde katıldığı bir programda Türkiye’ye yatırımın geldiğini ve gelmeye devam edeceğini belirterek, “Dünyadaki yatırımcıların yönünü çevirdiği yer Türkiye. Ben ciddi bir şekilde Türkiye’ye yatırımcı geldiğine ve geleceğine inanıyorum” diye konuştu.
Kur korumalı mevduat sistemine ilişkin soru üzerine Nebati, Ukrayna-Rusya savaşına rağmen Türk Lirası’na güvenin arttığını dile getirdi.
Bakan, şunları söyledi: “Dünyadaki oynaklık tabii Türkiye’de de yansıyor. Avro dolar paritesine bakın, orada da görürsünüz, iniş çıkışlar oluyor. Kur korumalı mevduat hesabı devam edecek. Çünkü bu bir yıllıktı, bir yılın sonunda da Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın bir yıl daha uzatma yetkisi var. 23 Mart’tan itibaren üç ay doluyor, çıkışların olup olmayacağını göreceğiz. Yatırımcının çıkması için bir neden yok. Hazine’ye etkisi de çok düşük. Çünkü Türk Lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun.”

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ekonomistler ya E sinden anlıyorlarsa namerdim.. sağları yalan solları yalan her yerleri yalan laf söyleyince de iyi tutturdular fetöcü yapıştır gitsin
Bakanımızın ekonomiye makamının hakkını verip sadece bakarken gözlerindeki ışıltıyı görüyorum o diyorsa vardır bı bildiği 😂
Kendisini tam kullanılıp atılacak biri olarak görüyorum.
Ülke batık durumda demenin kibarcası...
Doları fena tokatladı adam görsem elini öperim başarılı biri
Ironi yaptigina inanmak istiyorum
yok ironi falan değil bu m all buna gönülden inanarak söylüyor tanıyorum bunu
15 tl olan dolarin nasil tokatlandigini anlatirsa cok memnun olurum o halde
bence o bize milli iradenin 23 haziranda İstanbul şeçmeninin demokrasi dersi verip tayyibe binaliye soyluya attığı şamarı atsınnn 😂😂😂😂
anlatsın
🤣🤣🤣
Faiz bombası daha patlamadı hele bir durun bakim siz
Yok canim en dusuk ne demek. Kotu gunleri atlattik sirada daha kotu gunler var
Bir taraftan diger yorumlari da okudum ve merak ediyorum bu kadar oyu nereden aliyorlar.
Daha da iner.
18 TL yi görür bence
Ülke batıyor Allah aşkına ne denebilir
yerle bir olmuşuz ne diyelim
Aman iyi bari içim rahatladı valla
Doğru söylemiş doğru söze ne denir
bu en dip seviye kendilerinin eseri
Enbati haklı