Erkek kadından daha fazla para kazanmak zorunda değil ama kadin daha çok kazanıyor diye evlilik kadininin kazanci üzerine kuruluyorsa sonradan sıkıntı çıkar. Erkekler neden aile reisi konumuna sokuluyor çünkü geçim sorumluluğu erkeğe verilmiş. Adam daha az kazanır ama karısının parasına ihtiyaç duymuyordur evi gecindirmek için, o zaman problem olmaz mesela. Çünkü kadin doğum yapacak çocuk olacak çalışmayacak haliyle sadece erkeğin kazandığı aileyi döndürecek. Üzgünüm ama çoğunuz evliliği iki kişilik ev arkadaşlığı olarak görüyorsunuz, çocuk olsa ne olur diye düşündüğünüz yok.
Ama kadınlar erkekler gibi değil erkek asla harcanan paranın lafını sözünü etmez Kadınlar öyle değil bunun her alanda her konuda lafı dönüyor Buda erkeğin bir süre sonra gönlünü kırıyor sorular çıkmaya başlıyor Kadınlar iki ilâhi var Tanrıları ve para
Şimdi Türk kadınının çoğu erkek yeteri kadar para kazanmadığında adam yerine koymaz. Genel algı bu. Şimdi tüm nesil ne alaka diyecek ama o gün geldiğinde öyle oluyor. O yüzden erkek bunun altında ezilmek istemez.
Parası olmayan erkek ne zamandan beri insan yerine konmuş ki?
"Ben her türlü kabul ederim" diyen kadınları pek samimi bulamıyorum. 3-5 yıl geçer maksimum sonra laf sokmalar başlar "ne biçim erkeksin sen", "falancanın kocası karısına şunu alıyor", "ben senden çok kazanıyorum" falan gibi ithamlar başlar. Sonuç da ya boşanma ya da mutsuz evlilik
Valla bence asla sorun olmamali ama cogu insan bunu dert ediyor. Erkekler bunu gurur meselesi olarak görüyor, kadinlar ise zaten kendilerinden ustun erkek isterler her konuda. Kadinlar kole ruhudur.
Oule bir zorun yoktur elbette onemlinolan çok para kazanması değil önemli olan kocasının gönlünü kalbini kazanmak hersey gelip geçici karakterli olmak güzel birseydir ozguven verir