Kendini küçük görmesine ve agresif olmasına yol açar mı? Aynı durumda olan varsa aranızda sorun yaratıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu kompleks haline getirmeyip, mutluluğunu bozmak istemeyen her akıllı insan oluşabilecek sorunları ortadan kaldırmak için çalışır. Yoksa para pul bu işlerin görünen sonuçları. Aynı eve girmiyor mu maaşlar? ortak ödeme yapılmıyor mu? neyin kompleksi bu anlamadım ki? Yani ben eşimin çok para kazanmasından gurur duyarım. Hatta benden daha kariyerli olsun iyi yerlere gelsin. O zaman evlilik oluyor işte. Benim param senin paran dendiği vakit biter o iş. Asıl sorun olup olmamasını belirleyen şey kişiliklerdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim icin etkiler. Erkeklerin bu ulkede para kazanmaktan baska sorumlulugu var mi? Yok. Ev isi yapmazlar, cocuk bakmazlar, askere bile artik gitmiyorlar. Erkek benden fazla kazanmayacaksa baska ne yapacak? Her işi ben yapacaksam, fazla para kazanma işini dahil ben yapacaksam kendisi ne işe yarayacak? Bana nerede guclu oldugunu hissettirecek? Maddi anlamda benden az kazanan bir erkek gözümde erkek gibi olmaz kusura bakmayin. Bir tek maddi sorumluluklari var bu hayatta erkeklerin. Bunu da dogru duzgun yapabilsinler bir zahmet. Bunu da ben ustlenecek yapacaksam, ev daha cok ve fazlasiyla benim kazancimla gecinecekse erkege gerek yok o zaman. Ben simdi de kendi basima geciniyorum çünkü. Maddi yükte kadin olarak benim uzerimde olacaksa bana yazik, bana zulüm olur bu.
Ki bir tanidigim vardi. Kadin öğretmen kocasi asgari ucretli calisandi. Kadın hamile kaldı yine çalıştı. Doğurdu izni bittikten sonra işe donmek zorunda kaldi. Cunku kocasının kazanci bir seylere yetmiyordu tek basina. Kadin sezeryanli haliyle, daha duzelmeden işe donmek zorunda kaldi. Sonra dinlenemedigi icin baska bir rahatsizligi olusmus diye duydum.
Dogum kadin icin gercekten zor bir sey, dinlenmek gereken bir sey. Ozellikle sezeryan dedigimiz ameliyat durumu daha da kendine dikkat etmesi gereken ve dinlenmesi gereken bir durum. Ama konu kadin olunca ve dogum olunca ne oyle yatiyor oturuyorsun diye baski uygulaniyor. Erkeklerin kendileri ufak bir ameliyat olsa yerlerinde kalkamiyor. Kadin hem cocuk doguruyor hem ameliyat oluyor ama her seye yetissin, gitsin calissin bir de bu haliyle.
Bu dedigim kadin sonra işe devam edemedi. Kocasini da boşadı. Kadinin babasi da öğretmendi. Iyilesene kadar babasi destek oldu maddi olarak. Iste bu yuzden erkek dediginin kazanci yeterli olacak, kadindan da az kazanmayacak.
Erkek kadindan az kazandigi zaman kadinin diger yukleri yokmus gibi bir de maddi yuk yukleniyor omuzlarina. Kadın tık dedigi zaman erkek yetemeyecekse orada sorun olusuyor işte. Yazik gunah. Kadinlara bu kadar sorumluluk yazik gunah. Ahirette bunlarin hesabi elbet sorulur.
Kendi söküğünü kendi diken peygamberin ummeti olan bu ulkenin erkekleri kadindan her işi bekliyor, arkasinin toplanmasini istiyor, yemek bekliyor, temizlik bekliyor, utu bekliyor, sokugunu kadinin dikmesini bekliyor, cocuklari yetistirmesini bekliyor, yetmiyor kadindan para bekliyorlar artik. Yazik gunah, bunlarin hesabi diger tarafta cetin olacak gibi.
Kadin calismak istese de istemese erkegin kazanci evi, kadini ve cocuklari geçindirecek durumda olmalı. Ev gecindirme erkege aittir. Bunun dengesinin bozulmasi erkege degil kadina zülüm olur. Erkeklerden bu maddi sorumlulugu da aldiginiz zaman kendilerine bir sey kalmiyor ama kadinin yuku cok fazla artmis oluyor, yeterince yuku ve sorumlulugu yokmus gibi. O yuzden onemli bir mesele degilmis gibi bakmayin bu duruma. Cok onemli bir konu.
56 Yorumla- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
- +1 yıl
Erkeğin tek görevi para kazanmak dersen ne olur biliyor musun? Zenginliğe bu kadar çok önem verdiğin için evlendiğin kişi zengin olur belki tamam ama sana ilgi göstermeyebilir sana değer vermeyebilir. Sonuç ne olur? Para var ama mutluluk yok. Bu arada üşendiğim için sadece başını okudum. Sonradan düzelttiysen bilemiyorum.
- +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim. İnşallah ileride benim modelim bir adamla evlenirsin. Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. Yan gel yat evde. Yemek yapmak zorunda bile değilsin. Her pazar ben seni dışarıda en kral, en pahalı yere yemeğe götürürüm. Feda olsun sana.
Ama senden bir isteğim. Evli kaldığımız sürece senin doğrudan ya da dolaylı anlamda menfaatine, şahsiyetine, iffetine ters düşmeyen her konuda bana biat edeceksin kabul mü? Var mısın böyle bir adamla evlenmeye?
Bir daha söylüyorum. Gerekirse hizmetçi tutacağım. Yemeği de o yapacak. Çocuğa da o bakacak. Her pazar, seni yemeğe götürecek. Senden tek isteği menfaatine, şahsiyetine, iffetine ters düşmeyen her konuda erkeğine itaat edeceksin. Böyle bir erkek elinde tek taş pırlanta ile gelse karşına ve sana bu şartları sunarak evlilik teklif etse cevabın ne olur?
Dile gelmese bile her söylediğin şeyde alınganlık yapıyorlar. Sonra saçma sapan tartışmalar çıkıyor ve ilişki yıpranıyor. Kadın fazla kazansın ne güzel işte. Bizim harcamalarımız daha fazla bir erkeğe göre. Kendi ihtiyaçlarımızı karşılarız güzelce.
00 Yorumla
Hayır tabii ki yani böyle varsayımlar hala günümüzde niye devam ediyor ben bunu anlamış değilim, eğer ki hayatınızda olan kişi sizden çok para kazanıyorsa ve sizin maaşınız orta gelirli asgari ücret düzeyinde bir maaş ise, eğer ki hayatınızdaki erkek ya da kadın dalga geçecek şekilde benim maaşım senden yüksek ben senden çok kazanıyorum bu evde benim söz hakkım var sen kaç kuruş para alıyorsun gibi, aşağılayıcı kelimeler ve inceltici kelimeler kullanmıyorsa böyle şeylerin kişiler arasında sorun olmaması gerekir.
Evliliklerde zaten para konusu problem oluyorsa belli bir zaman sonra kişilerden başka problemlerde meydana gelebilir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
100Cevap
Para & Ekonomi konusunda 755 cevap paylaştı. Kadın bunu dile getirmezse olumsuz etkilenme olmaz
20 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir farksa sıkıntı oluyor, erkek gurur yapıyor genelde. Ancak az bir miktarsa sıkıntı olmuyor.
Büyük ablam eniştemden daha çok kazanıyor ancak arada 2-3 bin fark var. Gelir dağılımları da eşit evin içinde tek hesap gibi.
Ortanca ablama da bir ara arkadaşının kardeşi görüşmek istediğini söylemişti. Ablam doktor ve çocuk da sanayide usta. O aralar ablam üniversitedeydi ve çocuğa da olumlu olumsuz bir şey demedi. Kısa bir süre arkadaşça konuştular. İlişkiyi kesen taraf karşı tarafı. Açık bir şekilde gelir dengesizliği onu rahatsız ediyordu.
Eğer ki gurur yapmazsa ve kadın da ego yapmazsa gayet de düzgün bir ilişki yürütülebilir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.
s +1 yılÖyle olsa annemle babam 28 yıldır evli olmazdı. Annem kamuda çalışıyordu emekli oldu, babam özel sektördeydi. İlk evlendiklerinde hammalmış öyle düşünün. Evliliklerinin büyük kısmında annem babamın maaşının 1.5-2 katını aldı. Hiç sorun yaşamadılar bu konuda. Hiç senin paran benim param olmadı. En fazla bir taksite girilecekse taksit ödeme gününü belirlemek için "benim maaşımla öderiz" muhabbeti yaptılar, hepsi bu
64 Yorumla- +1 yıl
Anneni tebrik ediyorum. Olgun düşünceli bir kadın annen...
- +1 yıl
Teşekkürler ikinize de
- +1 yıl
Ama maalesef günümüz insanında onlar gibi olabilecek kişilerin oranı cidden çok azaldı. Yine var tabi Herkes layık olduğu kişiyi bulur.
Benim bu tarz bir ilişkim vardı eskiden, kız arkadaşım benden 1,5 kat fazla kazanıyordu her kadın genelleme yapılan kadınlar ile bir değil kimisi gerçekten sadece seni seviyor gücünü, pozisyonunu değil. Ancak istisnalar kaideyi bozmuyor. Gelire göre gider oluştuğundan ileride problemler yaşanması aşikâr diye düşünüyorum. Hemcinslerime de birer helal olsun diyorum, erkek sevdiği zaman işsiz güçsüz vasıfsız bile olsa beraber bir hayat kurmak istiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum bence.
Bizim gibi toplumlarda bu durum etkiliyor. İleri de olmasa da sorun çıkıyor. Eskiden böyle durumlar yoktu tabi. Sorun olmayan toplumlar daha çok İskandinav ülkeleri ya da batı ülkeleri oluyor. Çünkü orada bu gibi şeylerin önemi olmuyor. İlişkinin değil de kişilerin zihniyeti olumsuz diyeyim. Tabi kimin zihniyeti nedir ne değildir bilinmez.
00 YorumlaKesinlikle evet, Kadının harcaması ile erkeğin harcaması aynı değildir.
Erkeğin evin sorumluluklarını yerine getirme zorunluluğu vardır.
Kadın ise böyle bir sorumluluğu yoktur.
Bazen harcamalarda kadın sende yoksa ben alırım bende var demesi sorun yaratır
00 Yorumlaİlişkiler çıkar güdümlü olduğu için bu tür durumlar her zaman sorun yaratır. Sevgi saygı aşk gibi daha değerli duygular hep arka planda kaldığından kaynaklaniyor. Hayatın müşterek olma durumu hep gozardi ediliyor ne yazik ki, bu tür iliskilerde kadınlar bu konuyu bir şekilde adama hissettirirler, ve birkere hissetmesi yeterli.
00 Yorumlaİlk tanıştığımız da eşimin maaşı beni geçiyordu ama zaman geçtikçe mesleğinden dolayı benim maaşım neredeyse ikiye katlamaya başladı. Başlarda ben takılırdım benden yüksek alıyorsun diye hiç bana sıkıntı çıkarmadı.
Benim maaş artınca da onun hoşuna gidiyordu.
Sözün özü bu tamamen aranızdaki muhabbete bağlı.00 Yorumla
+1 yılHenüz olgunlaşmasını tamamlayamamış ve para konusunda belli bir noktayı yakalayamamış ham erkek için söylediğin şey büyük sıkıntıdır değilse benim gibi belli bir noktayı yakalamış insanlar için ne ehemmiyeti vardır ne de konuşmaya gerek bir mevzudur
00 YorumlaKendine güvenen ve karakterli biriyse önemsemez. Varken var der. Ama sıkıntı olacağını anlarsa dediğiniz duruma düşmemek için ilişkiyi devam ettirmeyebilir. Ben duygusal olduğu kadar da maddi olarakta rahat etmesini isterim. Bu konuda rahat etmiyor mırın kırın ediyor ise devam etmem
00 Yorumla
+1 yılKadın benim param la geçiriyoruz diye hava atmazsa erkek de gurur meselesi yapmazsa arada da gerçek sevgi ve saygı bağı varsa hiç sorun yaşanmaz...
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence iki tarafın da karakterine bağlı bi durum. Ama karşındaki erkeğin aşağılık kompleksi varsa asla ilerlemez. Örneğin benim eski sevgilim serbest meslek araba al sat yapan geliri düzensiz bi isteydi. Bense öğretmen olarak çalışıyor ve daha fazla kazanıyodum. Hep bunu dile getirip ilerde sen bizi bakarsın benim ne olacağım belirsiz. Falan fistan diyordu. Kendine güvenmeyen sorunları olan ve düzensiz bi işi olan erkeklerle her şey sorun kısaca.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor bir kız arkadaşım vardı. Kendisi dile getirmezdi ama beni rahatsız ediyordu bu durum. Benim iki katım para kazanıyordu yaklaşık. Sırf kızdan çok kazanabilmek için düzenimi bozup kendi işimi kurdum. Hoş kız hayatımdan çıktı ama böyle bir durum olmuştu. Yani erkekte sorun eder kadında.
07 Yorumla- +1 yıl
Kanka neden bitti sonra
Cevap sahibi+1 yıl@Doctor-Strange kız biraz burnu havada bir tipti. Ben ilişkinin adını koymak istediğimi söyledim. Ben düşünmüyorum dedi. Kendine denk görmemişte olabilir bilmiyorum.
- +1 yıl
Ohoo kız daha en baştan yanaşmamış. Ayrıldığın iyi olmuş 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@Doctor-Strange sende mi doktorsun
- +1 yıl
Veteriner hekimim
Cevap sahibi+1 yıl@Doctor-Strange o iç hastalıkları uzmanıydı
Cevap sahibi+1 yılTıp mezunlarında böyle bir kompleks var maalesef
Evet etkiliyor. Çünkü ne kadar eğitimli olursa olsun erkek her zaman baskın olmak erkekliğini hissetmek ister. Kadının maddi olarak daha iyi olduğu her durumda kadın bir süre sonra erkeğin önüne geçiyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Bununla alakalı bir çalışmaya denk gelmiştim. Bu durumda boşanma oranı %50 oranında arttığına dair veri var. Kadınların kendinden düşük getirisi olan erkeğe karşı ciddi bir önyargısı olduğu verilerle sabit.
00 Yorumla
+1 yılÇiftin karakterine bağlı. Eğer çok para kazanan eziyorsa, az kazanan da aşağılık kompleksine giriyorsa yürümez.
30 Yorumla
+1 yılEtkiler, öyle bir zaman gelir ki kadın aldığı parayı adamın yüzüne vurur, biraz çirkef benim hem cinslerim, hepsi değildir ama, keşke yapmasalar şöyle şeyler.
20 Yorumla
+1 yılbeni doyle etkiler bilinç altımda erkek güç sembolü gibi bunu alamıyorum Bi erkek benden üstün değilse bu sadece maddi değil ben az çocuksuyum mesela benden olgun değilse saygı duyamıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru olan da odur zaten
- +1 yıl
27 doğru mu
- +1 yıl
Peki neden saygı duyamıyorsun ki ya Merak ettiğim şey şu Nasıl anlatayım İlay erkeğin bedenine gücüne değil de biraz da karakteristik yapısına baksan Yani şöyle söylemem daha mantıklıdır seni dövmeyen sana zarar vermeyen Hani yolda bırakmayacak Seni saygı duyacak insanlarla beraber olsan da mesela merak ediyorum Sen mesela hangi sanattan anlıyorsun Hangi müziği dinliyorsun Hangi müziği icra ediyorsun veya hangi yoksunluğu veya varlığın var Hangi alanda uzmanısın mesela beni doyabilmen için senin şu an düşünüyorum şöyle matematik bilmiyorsun mesela beni doyuramazsın sen açık konuşayım ya bakarız birbirine ben sana kareden bahsedelim Sen bana dikdörtgenden bahsettin hepsinin formülü bellidir zaten üçgenin formülü de Aynı karenin formülü de aynı sen benim formülü de aynı yani anlatabiliyor muyum Sen bana bir formülden bahsettiğin zaman beni doyurur duyabilmen lazım bedenen değil Ruhen doyurman lazım Ruhen doyamadığım bir erkek zaten elinde
maalesef çoğu erkek bunu utanılacak bir şey olarak görür. Fakat burada işin kadın cephesi daha önemli bence. Bir kadın kendinden az kazanan bir erkekle ilişkiyi pek sürdürmeyecektir.
00 YorumlaTamamen iki tarafında karakteriyle ilgili bu durum aslında… sadece karakterde değil yetiştirilmesi onu o yapan şeylerin bütünü.. sorun olabilme olasılığı yüksek..
00 YorumlaBu insanın karakterine bağlı bir durum. O tarz arkadaşlarım var ve sorun yaşadılarını görmedim. Zaten bu durumda bizim erkekler onur gurur yapar bunu genelde bunu
01 Yorumla
+1 yılBen sorum etmezdim ruhum zengin sonuçta bir yerlerden tolere ederim ilişkide mahçup duruma düşmeyecek şekilde yerimi belirlerim. Ama kimisi aşağılık kompleksine çok yatkın oluyor, onlar için zor
00 YorumlaİŞ yerinde arkdaşım var eşi daha çok kazanıyor 2 çocukları var. inan artık evlenince kadınmı fazla erkekmi fazla kazanıyor önmli değil. özellikle İstanbul'da hayatta kalabilmek için.
00 Yorumla
+1 yılYani günlük ilişkileri pek etkilemez kadın doyurur erkek doyur birbirini şutları gönderir yani iki günümüzdeki ilişkileri de bunun üzerine kurulu evlilik ilişkisi yok artık
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı. Etkilemez. Etkiliyor diyene bakmayın. Ne yani kız benden fazla para asla ne oluyor herkesin yaptığı iş ayrı cinsiyetçilikten başka bişey değil. Bunu dert edende bence kafayı yemiş.
00 Yorumla
+1 yılAslında böyle durumlarda genelde kadınlar kendilerini tanrıça felan zannettiği için ilişki pisliğe batıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Buradada kızlar bir adım öne diye saçma bir etiket varya, hani erkeklerin binlerce yıldır zaten yaptığı artık sıradan sayılan işler sayılan o işleri yapan kadınları sanki kaşif mucid astronot gibi göstermeye çalışıyorlar 😂🤣
Burada olay kadında bitiyor. Kadın hayatında paranın lafını yapmaz. Eşine saygısını gösterirse hiç bir problem olmaz
10 Yorumlabence hayır, ama bazı erkekler gurur meselesi haline getirip rahatsız oluyorlar
( sakin erkekler daha çok kazanmak zorundaymış gibi. )00 YorumlaBu kadın kim? Kim bu erkek? Evlenince çalışmam diyen kadın da tanıyorum; evlendiği vakit kocasının çalışmasına izin vermeyen kadınlarda biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılEtkiler. Direkt erkekliğine vurur. Fiziksel ve manevi anlamda. Yetersizlik hissine girer ve bunalıma badozlama dalar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler ben asla benden düşük maaşlı kızla evlenmem diyor eşşek gibi çalışacak diyor. Şimdide yorumlarda kadında biter diyor. istiyorlar ki kendileri hic çalışmasın kadın baksın. Kızlarda enayi gibi gidip çalışıyor evlenince.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bayram511 ohooo burada çok erkek var öyle. Eminim görmüşsündür yorumlarınıda size kadının eşşek gibi çalışması ve maaşının düşük olmaması pozitif geldiği için hatirlamiyorsundur. Yorumlarda erkekler çok çalıştı birazda erkekler yatsın kızların parasını yesin diyen erkekleri çok gördüm. Geçen mühendis bir adam garson bir kızla evlenmiş erkekler yardirmis maaşı düşük nasıl kendinden düşük maaşlı biriyle evlenirsin diye. Bu devirde kadının çalışması kadına yük erkege rahat rahat yatmaktır.
Cevap sahibi+1 yıl@bayram511 sen CEO olsan öyle bir fark ederdi ki. Gidipte garson bir kızla evlenmezdin.
- Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılGeri kalmış eğitimsi ülkelerde boşanmaya kdar götürür. Kültürlü ülkelerde asla problem olmaz. Kısacası bu kültürle birebir alakalıdır
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılBirçok erkek tarafından hoş karşılanmayan bir durum. Paranın yanında güç getirdiğini düşündükleri için eşlerinden düşük gelir almak istemezler
00 Yorumla
+1 yılBöyle durumlarda sorunu hep kadın oluşturuyor aslında. Erkeği hor görme, ezme ve küçük düşürme hareketleri hiç de az görülür değil
00 Yorumla
+1 yılSenin ve onun kişilik yapisina göre değişir bu. Bu sorunun.. matemetik bilimi gibi net ve doğru bir cevabı yok.
00 Yorumla
+1 yılikiniz de medeni insanlarsaniz parayi sorun etmezsiniz
10 Yorumla
+1 yılBenim için sorundur. Benden daha çok kazanmasını isterim
10 Yorumla
+1 yılBenimki sırf ben fazla alıyorum diye iş değiştirdi...
10 Yorumla
+1 yılBenden çok kazanan bir kadın tanımadığım için hiç bilemeyeceğim nasıl bir his.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Bunun kompleksini yapmam.
Fakat paraya fazla önem veren bir ailede sorun olabilir.00 YorumlaÇok açık ve net etkiliyorsa zaten gerçekten aşk sevgi ve sadakat yok demektir gerisi hikayedir...
00 Yorumla
+1 yılRakamlar yakınsa sorun olacağını sanmam ama aşırı fark varsa gururuna dokunabilir evet
00 Yorumla
+1 yılEtkiler. İlerde para kavgası çıkar. Erkek gurur yapar.
02 Yorumla- +1 yıl
Zannetmiyorum
- +1 yıl
Senden 5 misli kazanan kız arkadaşını veya eşini gurur yapmayacaksın emin misin?
Etkiler cunku o erkek evın reıslıgınden cıkar vede kadın her seferinde yuzune vurur
00 Yorumla
+1 yılDoğal olarak erkeğin kadından daha güçlü olduğunu hissetmesi gerekli fikrimce. Evet.
00 YorumlaTaraflara göre değişir kibirlenir mi? Erkek kompslekli mi? gibi gbi...
00 Yorumla
+1 yılÇevremde gördüğüm kadarıyla sorun oluyor ilişkilerde
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı. Gençleri bilmem.. Benden fazla para kazanan biriyle ilişkiye hiç başlamam
00 Yorumla
+1 yılŞahsen benim ilişkimi etkiler diye düşünüyorum. Malum ataerkil bir coğrafyada yaşıyoruz
00 YorumlaBence evet ola bilir hatta ilk önce kadını sonra erkeği etkiler
00 YorumlaKadın erkekten bir kurus fazla kazansin ya da bir iş fazla yapsin hayati zindan eder.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olumlu denemez olumsuz olmaması için se bayağı iyi surec yönetimi gerek
00 Yorumla
+1 yılAyni evdeki tamirat islerini kadinin yapmasi gibi etkiler
00 YorumlaHic etkilemez beni, beraber icinden gecer sonra da, disimi bile karistiririm.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKadın bunu kullanarak sürekli dillendirirse o zaman sorunlar olur
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılOlumsuz etkileyebilir erkeğin her zaman bir tık üstte olması lazım
00 Yorumla
+1 yılbu kişiliğe bağlı bence fakat toplumuzda hep erkek daha çok kazansın paralı olsun algisi var. Erkekler güçlü her şeyi onlar yapmalı diye düşünülüyor. Bence kadın ya da erkek fark etmez önemli olan geçinebileceğin kadar gelirinin olması.
10 YorumlaEger kadin bunu dile getiriyirsa ve kendi parasını sadec kendine ait göruyirsa evet iliskiyi olumsuz etkiler ama kadın dile getirmiyorsa ve aralarındaki sevgi bagi da gucluyse olumsuz etkiliycek hicbisey soz konusu degil
10 Yorumla
+1 yılBu zihniyet i savunanlar yüzünden evlenemedim. Sana o kadar net söylüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu erkek paralı kız bulup parasını yemek istiyor asgari ücretle çalışan eski sevgilim kendine doktor kız bulup evlendi
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir erkeğin kadından daha az para kazanması ilişkiyi olumsuz etkiler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler