AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Şimdi migros a baktim 4 kg 95 lira...1 litre 27 lira.. haberi görmedim ben
Ülkede ki tarım yapan çiftçi desteklenmediği sürece yakıtlara günlük 1-1.5 tl zaman geldiği sürece daha çok şeylerimiz tükenir
Migrosa koşun 5 lt 110 tl bugün gördüm migros markalı
en kaliteli yagdan hiç almadım. bu gidişle alamıcam da
Yaşının...
Kardeşler konuşmış aralarında. Yağ bitecek yağ bitecek evden markete yağ almaya çıkıyoruz gelmişken.
savaşa girmicektik o kadarda söyledim savaşa girmeyelim diye 😬😬😬
Yav yalan yalan bir sürü yağ fabrikası var hepsi dışarıya pahalıya satıyor çok kazanmak için
https://youtu.be/Y64BpyWjcEo
@CevapVerin518 gözünü sevim böyle dedim diye beni bu adamın yerine mi koyuyorsun şimdi? Yağ fabrikasında çalışanlar bunu söylüyor günde 900 ton üretse bir tane fabrika sence yetmez mi turkiyeye bak sadece bir tanesi diyorum kaldı ki günde daha fazla üretiliyor
Bir tane fabrika yetmez. Ayrıca iş yağ bitkisini sıkmak değil sadece elektriğe, doğalgaza ne kadar zam yapıldı. Beleşe mi çalışıyor o makineler? O yağlar beleşe mi tenekelere koyuluyor? Teneke kaç para, tenekelere yağı koyma, ambalajlarken elektrik kullanılıyor. Bir fabrika bunu yaparken kaç kilovat elektrik kullanıyor kaç para fatura ödüyor? Bu yağlar şehirlere giderken o arabalara kaç para mazot parası gidiyor gelirken kaç tane yola kaç para ödüyor? Kaç işçi çalışıyor? Bunların bazısı asgari ücret alır bazısı kıdemli çalışandır biraz daha fazla alır. Sigortaları da var bunların kaç paraya mal oluyor? Elektriğe, doğalgaza, akaryakıta ayda kaç sefer zam yapılıyor? Bunlata yapılan zam diğerlerine etki etmeyecek mi sence?
Yine köylü de üretmiyor eskisi gibi. Benim baba tarafım ayçiçeği, mısır yetiştiriyor anne tarafım zeytinci. Yapmıyor millet. Sadece kendi yiyeceği kadar ve elden belli başlı tanıdıklara parayla satabileceği kadar yapıyorlar.
@CevapVerin518 fabrikalar % hesabı çalışır çiftçiyim o fabrikalara mısır ayçiçeği veriyorum, sen daha iyi biliyorsun sustum. Ayrıca sunuda belirtim böyle büyük fabrikalar %60 kar elde ediyorlar yani kaarlarini kısmazlar millet aç kalsa bile , bak düşün en basiti, isim vermeyim bildiğim ji fabrika var günlük cirosu 20 trilyon vardır aşağı yukarı (günlük) bunun yarısından fazlası kar , gerisini sen hesap et yağ niye pahalı veya başka ürünler niye pahalı, mesela hayvan yemleri pahalı diyorlar , fabrika sahiplerinin gözleri aç diyemiyorlar hammadde çok pahalı diyorlar yani ben haberlerden duymuyorum bunları işin içindeyim ondan diyorum.
Yok hayvan yemi ilacı falan da pahalı ama bu çiftçiye de kazandırmıyor. Zaten o yüzden üretim düştü ya. Fabrika sahiplerinin senin de dediğin gibi umrunda değil. Bunu devlet kendi eliyle düzeltecek. Devlet bizi fabrika sahiplerinin, zenginlerinin vicdanına bıraktığı için oluyor bunlar. Ülkenin cumhurbaşkanı çıkmış özelleştirmelerle ilgili muhalefet hepsi kamulaştırılacak deyince “İngiltere mahkemelerinden söke söke alırlar sizden.” diye çıkıp söylüyor. Hayır daha ne diyebilirsin ki? Bunu duyan fabrikatör, zengin neyse işte indirim yapar mı sence? Hayır.
@CevapVerin518 tek cevap bu zenginlerin vicdanına kalıyor hersey , başka açıklaması yok.
O değil de prezervatiflerin bu kadar pahalı olması peki ayıptır ya insan vergisini falan düşük tutar ya.
Boş boş konuşma Avrupa bizi kıskanıyor , bolluk var bolluk , çıkart telefonu , fetocumusun dış güç musun nesin sen , erduvan erduvan
Savas bahane zamlar sahane. mubarek ulkenin basinda iktidar degil slklci var. herseye zam kemal sunalin zubuk filmi geldi aklima
onlar konuşur ak parti yapar gaz yağı alamadığğğk kılıçdaroğlu yaptı sorumlusu gılıçtaroğlu memet bahçeli
Aci gercekler anne babamizin durumu zor ne pak z kusaği
Evet şu an hayat çok pahalı ama biz bugunleeı bıle mumla arıyacagız ne yazıkkı
O zamana kadar yurt dişinda hayatimi kurmuş olabilirim
@simgee_yuuna yurt dışıda fark etmıcek çünkü ekonomık krız küresel çapta, yanı aslında kacabılcegın pek bı yer yok
Yurt dişinda yaşayan akrabalarim öyle demiyor ama
Görcez kim haklı cıkacak ama buyuk ıhtımalle ben cıkacam
Insanlar yurt dişina gitmemem için birşeyler söylüyor yok kadin haline gidemezsin çok zor olur kadinsin diyolar yok orada insanlar uyuşturucu kullaniyor, bahanellerinizi...
@simgee_yuuna banane ya gıdersen git, ben sana gıtmemi dıorum, gıtsende pek farklı olmıcak dıorum. Krız dıorum küresel bı krız dıorum. Beni ne ilgılendırır sen gıomussun ya da gıtmıomussun banane bundan
Gidicem zaten
200 değil yoldaş 209 lira. Ve bence hemen al yoksa bulamazsın!
Yook 128 lirs bizim burada 200 lira Ya bulamadım gros marketten aldım ozen gros bide bimden aldım
Millet burada da parti düşmanlığı yapmış şaka gibi. Başka birisi gelse ekonomimiz düzelecek sanki.
Evet düzelecek. Başka soru?
Eee demediler mi ekonomi uçacak diye bundan daha iyi uçuş mu olur.
Beter oldınlar hakettilrr nrrde bı savunucu şrf yoksunları benzin 19 lira
Erduğan çok yaşaa 😍. Allah reisi başımızdan eksik etmesin inşallah 🙏🏻
Bu millet anca akıllanır az bile
Ne zaman beyinleri basacak bilmiyorum
Yalan haber
Yeterli stok var
Kaynak
Ciddi misin? Ne ara oldu ya
Düğünlerde ayçiçek yağı takılırsa şaşırmam dksjs
200 TL oldu mu ya en son 80 liraydı
şu an en ucuz 5 lt yağ 109 tl
Tipik Müslüman ülkesi gayet normal
hedef 1000 tl durmak yok yola devam
her şey gittikçe pahalılaşıyor
Son 1 aylık yağ kaldı
Geçim artık gerçekten çok zor
Yaparsa ak parti yapar
Hayaldi gercek oldu.
Daha kotusu olmaz dedikçe dahada kotuye gidiyo
Ben hep 50 TL lik alıyom
Bugun aldim 5 tane😄😄
Memleketi mahvettiler lan hakkımı helal etmem
bizim marketlerde 120 TL
4 lt onlar ve daha zam yememiş
Erken seçim olursa daha iyi olur
200 mü 😱😨cüş oha yuh
Tsunami öncesi denizin çekilmesi bu
Ve halk hala bir şeyi eleştiremiyor
Kıtlık geliyor resmen 😬😰
Herşeyden kısıcaz artık başka napabiliriz ki
Çok iyi fiyat daha ne istiyorsunuz aa
aynen özellikle 199.90 olmaları 200 olsa nasıl öderdi bu millet:P
Bunlar daha iyi günlerimiz..
Şaka 1 nisanda değil 20 sene önce start aldı
Nisan 1 olmadan babayı gösteriyorlar bize.
Hadi şimdi bunun şaka olduğunu güncelleme yap...🤐
Ala ala,, gidim bakim markete nerde ya..
Bir markette biryağ marka olan 129 tl idi. Biryag bilmiyorum hic kullanmadım ama.
Daha beter olsunlar oyum akp ye bu millete az bile
1 Nisana 400 olur o 😂
Benzin de 18 TL olmuş. Ekonomi süper.
%7 kdv indirimi sonra 4 5 katı zam
Mazot 21 TL olmuş, ne görsem şaşırmam artık.
Vatan haini misin gsdhgsdvc
Eeee buna halk istedi müste hak
Hiç şaşırmadım daha kötüleri gelecek zaten
Yağ iki devlete bağlı
Daha nisana var bu ne acele😂
Bu gidiş nereye Allah aşkına
Tüh bu ay yağ banyosu yapamıcam
5 ile çaro onu yakinda oyle olacak