Para & Ekonomi LPG'ye iki günde ikinci zam. Ne düşünüyorsunuz? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere otogaza 61 kuruş zam geldi.Buna göre otogazın litresi Ankara’da ortalama 10,17 liradan 10,78 liraya çıkacak. İstanbul’da 10,07 liradan 10,68 liraya, İzmir’de 10,01 liradan 10,62 liraya yükselecek.Otogaza dün 33 kuruş zam gelmişti. LPG'ye iki günde ikinci zam. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Ukraynanin başına gelen felaketin bir benzerini biz yaşıyoruz. Gerici haramiler ülkemizi, geleceğimizi heba ediyorlar. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı. Mazota benzine gelen indirimi de söyleseydin tarafsız ve mantıklı hareket ederdin 0 1 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Soracaktım dün olmuş diye sormadım. Yorumla
ERENBAYSAL Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Pompacı’ya neden pompacı denildiğini şimdi daha iyi anlıyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dahada gelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ukraynanin başına gelen felaketin bir benzerini biz yaşıyoruz. Gerici haramiler ülkemizi, geleceğimizi heba ediyorlar.
Mazota benzine gelen indirimi de söyleseydin tarafsız ve mantıklı hareket ederdin
Soracaktım dün olmuş diye sormadım.
Pompacı’ya neden pompacı denildiğini şimdi daha iyi anlıyorum
Taaa ebesinin a... na kadar yükselsin
Dahada gelir
Lanet
Geçmiş olsun
Alıştık artık
Hayrlisiyla insallah
Kıyamet kopsun
Gelsin