Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 53 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 33 kuruş zam geldi.

Bu zamların sonu gelmez. Fakat trafikte azalma yok herkesin altında araba tek sürücü var içlerinde demek ki insanları bu zamlar etkilemiyor. Şaşırıyorum zam üstüne zam var ama zamlara karşı hiç tepki yok rutine devam ediyor insanlar haliyle zamlarla devam eder...
trafıkte gordugun araclar iş yaopan insanlar sabah ve aksam gıtmekte olanlar . benım ısım geregı sol el cep sağ el aracım .
burdaki kotu olan durum tepkısel olarak bşir sey bellı edemeyişimiz.
bu seferde hukumetı yalayıcıları araclar yollarda avm ınsan dolu nerde krız var cıgırtkanlıgı yaparak bastıracaklar.
@burakistan35 sizin gibilere bir şey demiyorum. Ben hükumeti haklı göstermek adında bu yorumu yazmadım. İnsanlar tepkisiz marketlerde fiyatlar aldı başını gidiyor, herşeye zam ama tepki yok
maalesef artık zorlamaya can sıkmaya basladı hersey.
İnsanları ayaklandırma projesi, ohal çıkartmaya çalışıyorlar, şuanki bulunan duruma göre benzin ve mazotun 30 lira olması lazım bunu bi anda yapamayacakları için 2 arttırıp 1 düşürüyorlar nabız yokluyorlar. Bizde güdülecek koyun çok benzin kuyruklarına bakıp varlık kuyrugu diyenler var. Çok değil 1 ay kontak kapatılsa ben görürüm bunları. Halk sesini çıkarmaya zaten korkar oldu birde üstüne tepkide göstermiyor okadar alıştırdılar insanları.
Yeter be. Yıllar sonra bi hayalimi gerçekleştirip geçen yaz motosiklet aldım. Motosikleti aldığımda 7,50 liraydı benzin. Devletin başındakilerde gözüne el feneri tutulmuş tavşan gibi bakıyorlar. Bu ülkede zam falan son bulmaz. Baştakiler hata yapar, millette bedel öder. Zor zamanlarda da yine bu millete iban gönderir yardım isterler :D
su an 25 gözüyle bak
yavaş yavaş 25 e doğru su an işlem 25 lira üzerinden yapılıyor zamları bu kadar yüksek yapmak istemiyorlar sadece hepsi bu
dolar da 25 lira
Cevap
57Cevap
sizin savundugunuz ideooji yuzunden bizler artsan enerji maliyetlerını cekmek zorunda kalıyoruz .
alınan dolaylıo vergılendırme ve fahiş vergi sistemi ticareti reel piyasayı durma noktasına getirdi. bu hukumet becerıksız ve yonetım zayıflıgı vardır. bir an once erken secıme gıdılmelıdir.
tum dunyada enerjı fıyatları artıyor evet. brent petrol fıyatıda yukselıyor. avrupada enflasyon artısı % 2- 4 arasnda ama senın ulkende % 150 enflasyona maruz kalmıssın beynin camcıklama olmuş hala daha takım tutar gibi bir adamın ismini anırıyorsun .
ulkende ötv kdv ustune zamlar gelmektedır . dıyeceksın ötv bunlar yapmadı evet ecevıt yaptı deprem dolayısı ılebelırtlı surelı vergılendırme yapılmıstı. gelen hukumet ıser bu ballı parayı sevdı hazıneye aktarılması ordan saray ortulu odenek ve 5 li cete için.
keza elektrık dogalgaz zazmlarıda aynıdır.
her kim buna onay vermıs ve yol açmış oyları ılede desteklemıs ıse ciğerleri patlasın.
Es kaza Chp iktidar olaydı, gör cümbüşü 🤣
Cahapa zihniyetinden tut da, bunlar halkın durumundan anlamaza kadar bir ton laf ederlerdi.
Ama bunlar müslüman şimdi, haram da yemezler, o yüzden yapsınlar zam.
E yapsınlar o zaman 🤣
Bana hava hoş.
Zor bulur yillarin makyaji yillarin kasa bosaltmasinin acilari cikiyor ekonomi bir gunde bozulabilen bir oyuncak degildir yillar icerisinde yapilan yanlislar kotu yonetim pervasusca harcanan paralar simdi heekes diyecekki rus ukr savasi var petrolun varili sukadar oldu ondan iyide bu savas yanliz bizimi etkiliyor avrupada petrolmu var onlarda boyle yukselmezken. bizde yukseliyirsa sorun savas veya hayali dis gucler degil kotu yonetim talan ve bu yinetime goz yuman cahillerin yuzundendir
Nereye son bulacak ya 30 kuruş zamlı almamak için 10 km lik saatlerce kuyrukta bekliyor bu toplum. Gerekirse bankadan kredi çeker de o benzini alır. Ona ulaşmak için her şeyi yapar ama 2 gün kontak kapatıp tepki vermeyi protesto etmeyi beceremez.
Umarım millet akillanana kadar devam eder zamlar yoksa asla akillanmaz bizim halkımız. şu an ki zamlar mustehak bence. Umarım litresi 100 TL olur da kimse arabaya binemez hâle gelir. Herkesin arabası var diyenler susar bari.
Petrol tükeniyor..
Bu yüzden varil fiyatlarına zam geliyor..
Sadece bize değil tüm dünyada zamlı..
Tabi bizim kurun da etkisi var..
Alternatif yakıt olmadığı sürece bu zamlar devam edecek..
#Vesselam
Galaksi Lideri, şu gün benzinin litresini 100 liraya çıkartsın... bir hafta bekleyip 70 liraya düşürsün; halay çekecek bir kitlesi var. Bunu doları 7 liradan 20 liraya çıkartıp 14 liraya düşürdüğünde gördük... Siyasete atılacak olsam Galaksi Liderinin kitlesi gibi bir kitlem olmasını isterim.
Brent petrolün fiyatı iki yılda 25 dolar civarından 110 doları aştığı için o kadar da anormal değil aslında bu zamlar.
Üstüne bizim paranın değer kaybı falan derken pik yapmış durumda
Dengesiz bir enflansyon ülkesinde yaşıyoruz kendimi bildim bileli her sabah gözlerimi yeni bir zamla açıyorum normal karşılıyorum artık bu ülkedeki her ekonomik krizi
Çoğunluk a. kpye verdiği sürece imkansız. Ne hikmetse ağlayan zırlayanların çoğu da ak. pli.
Yakındır arabayı garaja çekmek. Koklasan bitiyor zaten 430 liraya doldurduğum depoya dün 980 lira verdim 🙄 tansiyonum yükseldi
Zam zam üstüne zam biniyor. Biteceğini sanmıyorum. Hükümetin değişmesi ve düzeltebilmesi için de zaman gerekli.
Türkiye’de mi? Sanmıyorum 😂 Söz konusu Türkiye olunca zamlar başı çeken konu olur. Bir tek maaşlara zam yapmazlar.
A haber izle anal orada şöyle haber yaptılar Türkiye her akşam ucuz benzin alıyor
Bunu da gördük ya daha ölsek gam yemeyiz
20 lira olsun sıkıntı yok
Daha bugün 875 TL ye fulledim
Ne yapayım şimdi savaş var Rusyanin petrolü ben ne yapayım
Geziyorum da valla
Aynen öyle yarın bütün depoyu bitircek kadar gez, sonra yine fulle sonra yine bitir yine gez, sen napacan dimi
He valla ben ne yapayım dünya da artıyor bu fiyatlar
Ülkemizle alakalı değil
Çok fazla zam yapılıyor avrupada da oldu ama Türkiyedeki anlamsız geliyor bana
Oy verenlerin kafası çalışıp umarım bir şeyler düşünürler
Ülke insanı akıllanırsa, bilgili olursa, cahil olmaktan vazgeçerse, uyanırsa son bulur.
böyle ülkemi olur reis biz muz cumhuriyetimiyiz diye diye o hali aratır oldu
1 sene ince bi kaç varil benzin alsaydık köşeyi dönmüştük 🙄
gelsin anasını satayım geliyo da noluyor sanki adamdan çok araba var dışarda millet de para çok
Kantarın topuzu kaçtı, tutulamaz.
Bundan sonra süreğen yükselişler yaşarız.
cut.
Son bulur mu bilmiyorum ama şu ülkeyi istediğimiz hale getirmek için ne yaparsak yapalım olmuyor ya
At arabalarını çok arayacaklar. Ben hiç binmedim binecektim kaldırmışlar tüh şansıma😂
At arabaları çoğasa daman da zamlardan nasibini alırdı 😂
He ya olsun ama ata binmek isterdim😬
Evet eğlenceli olurdu.
Yarın yine zam var diyorlar herhalde 21 göreceğiz bu ay başı.
Bu gelinen noktada halkın tepki göstermemesi, en aşağılık şeyleri dahî hak ettiğimizin ispatıdır.
Başkası yapmış olsaydı, yer yerinden oynardı.
Faiz indirimleri doları çıldırtıyor bir de dünyada petrolün varil fiyatı 112 dolar oldu ve daha da artabilir akaryakıt 20 TL de durursa iyi bence
Ben bisikletle geziom valla mis gibi.
Arabayı sardım sarmaladım hiç para harcayamam keyif olsun diye
Bu gece yine zam var diye içime doğuyor bakalım zam gelecek mi 🙄
Yarında geliyormuş petrolcu söyledi cumartesi sabahı mazot 20 TL on kuruş diyor
Petrolün varili düşerse benzin de düşer şu an devamlı çıkıyor çünkü
sorun brent petrol fıyastı değil. sen olayı anlamamıssın . enerjı malıyetlerı evet arttı velev kı enflasyon avrupa ulkelerınde % 2-4 artıs mevcut , senın ulkende % 150 enflasyon oranı.
burdaki olay fahiş vergilendirme sistemi ve dolaylı vergi üzerine artan enerji maliyetlerının bındırılmesı. bu elektrık su dogalgaz ıcınde aynı .
@burakistan35 memleket zaten vergimizle dönüyor kardeşim, üretim yapan bir ülke olsan zaten durum böyle olmaz
buna ek , kitleride ozellestırıp yandaşlara peşkeş cekersen sonuc bu olur.
cıkıp nas nas dıyerek faiz neden sonuc dıye anırmayacan
o biraz zor, bunun olacağını 2018 cb seçimlerinde bas bas bağırmıştık kimse dinlemedi ceza çekiyoruz
son bulmasındna ziyade yaza kadar 30 lirayı göreceğini düşünüyorum
Som bulmaz artık arabalar süs niyetine bekleyecek gibi duruyor otopark da.
Bunlar iyi günlerimiz
memlekette bukadar mal oldugu sürece son bulmaz
Sanmıyorum daha yeni başlıyor
Son bulmaz.
Bu fırsatçılık ve aç gözlülük tür
Sonsuzluğu kanıtlamaya çalışıyor devlet...
Hayır son bulmaz savunan ıqsuzlar olduktan sonra.
Bu akşam yine var sence bulur mu? 🙃
Son bulsa ne olacak? 20tye dayanmış.
50 lira olacak 2022'de
İlk önce indiriyorlar sonra katmerli bindiriyorlar
Son bulmaz. Dunyanın her yerinde zam yapılıyor.
senın ulkende fahiş vergilendirme sistemi üzerine zam konuyor . dedıgın ulkelerde artan enflasyon % 2-4 bandında. sende % 150 artıus mevcut.
dıyeceksın ötv bu hukumet mı koydu? hayır ecevıt hukumetı deprem ıcın belırlı surelı koydu.
bu hukumette ballı parfa hazıneye akınca ordan 5 lı cete saray örtülü odenek der ıken sevdı kaldırmadı.
bir ülkede dolaylı vergiler ( vatandasın cebınden zorla alınan vergı dolaylı vergıdır) fazla ise o ulkenın hükümeti beceriksşiz yonetemıyordur , dunya genelı boyledır
kitlesel tepki verilmez ise bu hukumet akaryakıt ıstasyonlarını vergı daıresı yolunacak kazların gırdıgı yer olarak gorulecektır.
geliyor , gelmekte olan.
ohhhhhhhh süper ülkem
Her gün daha çok zamımıza koyuyorlar.
Bu hukumet oldukça daha böyle gidecek.
Bu gidişte daha da artar gibi duruyor
yapanlara sormak lazim kain degiliz
Bunlar daha iyi günler
Bari bir ay bekleseler
Geççek geççek bu da bir gün geççek 😆😆😆
Hayır dahada artar vukuff
Akp olduğu sürece bitmez
Alkışlıyorum