Merhaba ben Turkiyede 2 sene organize sanayide asgari ücret civarlarına çalıştım ve maas adaletsizliginden bıkıp Abdye yerleştim! Şöyle olaya girmek istiyorum. O zamanlar asgari ücret 2324tl yazıyordu ben ayakta günde 10 saat çalışıyordum aldığım maas 2700tlydi ancak kızlar yukarı katta masalarında sabahtan akşama dedikodu yapıyorlar hiç bisey yaptıkları yok asgari ücret + agi ile 2500tl maas alıyorlardı! Ben kirin pisin icinde 1 seneden fazla calistim! Isyan ettiğimi müdür duydu iş mi begenmiyon sen diye serzenişte bulundu. Fırça atar gibi yaptı benim sarteller attı gel yer değiştirelim sen günde 10 saat çalış 2700 al sonra yukarıdaki kızlar dedikodu yapsın senden 200tl az aldın bakalım 1 ay burada calisacakmisin dedim hiç bisey demeden kovdu beni o tazminat ile şu an abddeyim ve hiç pişman değilim!
şu an Abd Illinois'te bir fabrikada kalite kontrol ekibinde çalışıyorum. Saatlik 17.45$ günde asgari çalışma saati 6 saat haftada ise 5 gün! Haftada 30 saati geçtiğin her saat için ücret 1.5 katına çıkıyor. Üstüne özel sağlık sigortası, günlük 19.5$ yemek yardımı + aylık 110$ yol yardımı + devlet 300$ civarı yardım yapıyor! Turkiyede neden bu kadar iyi koşullar yok! Haftada 60 saat çalışıyoruz kirin pisliğin içinde asgari ucret alirken burada neden hakkımızı veriyorlar! Sorsak abd bizi kıskanıyor derler diğerleri şak şak alkışlar! Diyecek bisey bulamıyorum...
#KizlarSoruyor
#YılınEnleri2021
şu an Abd Illinois'te bir fabrikada kalite kontrol ekibinde çalışıyorum. Saatlik 17.45$ günde asgari çalışma saati 6 saat haftada ise 5 gün! Haftada 30 saati geçtiğin her saat için ücret 1.5 katına çıkıyor. Üstüne özel sağlık sigortası, günlük 19.5$ yemek yardımı + aylık 110$ yol yardımı + devlet 300$ civarı yardım yapıyor! Turkiyede neden bu kadar iyi koşullar yok! Haftada 60 saat çalışıyoruz kirin pisliğin içinde asgari ucret alirken burada neden hakkımızı veriyorlar! Sorsak abd bizi kıskanıyor derler diğerleri şak şak alkışlar! Diyecek bisey bulamıyorum...
#KizlarSoruyor
#YılınEnleri2021
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar