E-ticaret yapabilirsin. Sosyal medyadan ürünleri paylaşıp satışını yaparsın. Bende öyle yapıyorum. Hem evden çalışıyorum hem de kazanç sağlıyorum. Üstelik hiç bir kaybı yok. Ayrıntılı konuşmak istersen mesaj atabilirsin
Sana biraz daha fikir yazayım. Dekoratif sabunlar yapabilirsin. El işi abajurlar yapabilirsin. Örgü bebekler yapabilirsin. Tablo yapabilirsin. Buzdolabı süsü yapabilirsin.:)
Youtubedan bakabilirsin yapabilecegin seyler olabilir cizim kotuyse baska sey olur sen de ugraşacaksin yazılım öğrensen ne güzel olur var ya senin icin aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Devlet evdeki kadınlar için maaş mı ne verecekmiş biraz araştırır mısın? Tam olarak bilmiyorum şartlarını
E-ticaret yapabilirsin. Sosyal medyadan ürünleri paylaşıp satışını yaparsın. Bende öyle yapıyorum. Hem evden çalışıyorum hem de kazanç sağlıyorum. Üstelik hiç bir kaybı yok. Ayrıntılı konuşmak istersen mesaj atabilirsin
Dikiş yapabilirsin...
Neleri dikebilirim
Söküklerden başlayabilirsin. Dikemediklerini diktirmen lazım. )
Anladim
Bir önerim daha var. Tahtakaleden malzemesini alıp bijuteri yapabilirsin. Bİleklik kolye gibi şeyler. Hemde ticari olur.
Kolye bileklik yapiyorum zaten
Sana biraz daha fikir yazayım. Dekoratif sabunlar yapabilirsin. El işi abajurlar yapabilirsin. Örgü bebekler yapabilirsin. Tablo yapabilirsin. Buzdolabı süsü yapabilirsin.:)
Çizim tasarım vs yapabilirsin
Çizimim iyi değil
Youtubedan bakabilirsin yapabilecegin seyler olabilir cizim kotuyse baska sey olur sen de ugraşacaksin yazılım öğrensen ne güzel olur var ya senin icin aslında
Network yapabilirsin.
Bilgisayarayim iyi değil
Bilgisayar ile alakalı bişey değil
Ne peki
Google yaz network nedir, gercek network nedir, nasıl para kazanılır diye. Sonra istersen detaylı konuşuruz
Tamam abi
El işi yapabilirsin.
62'den tavşan yap
Çizimim iyi değil
Lif sanırım
Lif mi
El işi örgü
Örgü hariç
Çizimin kötü dedin geriye el işi je kalıyor vaaka seyler dicem o zanab
yazabilinmi
Yazabirsin
Konusalim