Haber Linki

o kişiler büyük ihtimal faizin arttırılmasından yanalar ancak alanının ekonomi olduğunu iddia eden şahıs aksini düşündüğü için görevden almıştır. ekonomiyi öyle bir hale getirdiler ki faizi indirseler de yükseltseler de olan millete oluyor. çıkmaza sokturlar resmen. o kişileri görevden almak yerine kendi görevi bıraksa bak neler oluyor o zaman :)
Görevden alınan mutlaka yanlis politikadan ve yanlış kararlara karşı ve vicdanları el vermiyor ve görevden alınırlar ya da yolsuzluk varsa bunlar teredutuz yolsuzluk var der kendini temize çekerler yani kısacası durum iyi değil akp lilerde sesleniyorum ülke için bayrak icin lütfen akp den çekilin bende akp liydim size kur-an ederim inanin
Bu işi çocuk oyuncağına çevirdiler iyice. Merkez bankası yani ekonominin kalbinde sık sık böyle başkan kadro falan değişirse yatırımcının güveni kalır mı?
Cevap
22Cevap
Doğru cümleleri seçemedim, ifadeye çağrılıp sicilime işleyecek herhangi bir şey demek istemiyorum. Bu yüzden baştan beri yanlış politaka izlendi, meyvelerini alıyoruz demekle yetiniyorum.
Yukarıdaki cümleleri yazmak bile ne kadar acınası aslında. Eleştiri yapacağım ama yapamıyorum. Yapmak için bile kelime seçip doğru cümle aramak zorunda kalıyorum. Nedenlerini sıralayacağım ama sıralayamıyorum. Vay güzel ülkem vay...
@Efe1900 seni siyasi bile olmayan paylaşımından dolayı hiç ifadeye çağırdılar mı? Gittiğinde 2 kişi iyi kötü rolünü üstlenip soru sordu mu? Kafandan binbir türlü düşünce geçti mi, o stresi yaşadın mı? Böyle bir şeyin olmasına neden olacak herhangi bir davranıştan kaçınıyorum.
Senin için sorun teşkil etmeyebilir, istediğin gibi davranabilirsin ama benim için korkudan ziyade sorundur.
Basit bir cümleden hakkında dava açılabilir.
İfadeye çağırılabilirsin ve ortada sadece basit bir cümle vardır. Senin için sorun olmayan onlar için suç teşkil eden. Geçmiş olsun kötü bir durum
Zaten bu görevden almalar yüzünden piyasadan kaçıyorlar. Erdoğan ısrarla müteahhit yalakalarının cebi için faizi düşürmek istiyor.
Şu kurumla oynamaması, uğraşmaması lazım ama adam ısrarla müdahale ediyor. Nasıl bir hırs, nasıl bir ego varsa artık.
1071'de burada devlet teşkilatı tesis edeceğimizi garantiledik. O tarihten beri hu kadar kifayetsiz bir yönetim görmedik biz
Sizce dolar nasil düser, herkes cikinca sikayet ediyor ama nasil düser? Zanediyormusunuz TC Devleti bu Dolarin cikmasindan memnun?
Z Kusagi illa elinde IPHONE olacak ama dolarda düsecek zihniyeti ile yetisiyor.
başkan yardımcıları faizi düşürmeyelim diyor yoksa dolar daha çok artacak diyor görevden alınıyolar rezillik resmen ülkedeki enflasyonu gizlemek için faizi düşürüyolar zerre ekonomi bilgileri yok
Koskocaman ülke diyoruz ama üç kişi görev değişikliği oluyor dolar Euro havalarda Türkiye böyle olmamalı çok yazık şu koca ülkeye
Görevden alınma sebepleri faiz indirimine karşı olmaları
Çünkü biliyorlar faiz indirimi geldiğinde dövizin önünü geçemeyecekler
Görevden alınınca döviz kurları veya altın nasıl dursun, altın ve döviz uluslararası alanda değerlenen şeyler
Ekonominin anasını ağlatıyorlar ve devam ediyorlar hala o sebeple
Hükümet isini yapamiyor. Ama sucu birilerinin üstüne atip, prim yapiyor. Neymis suc onlarin mis gibi kendini akliyorlar hesapta, aslinda zaman kazaniyor. İste kirli siyaset dedikleri olay bu.
Faizi 2 puan artıracaklardı.
1 puan düşürdü
Kur artışta
Suriye mesajı üstüne bal kaymak
Haram politakası ile görevden alındılar
Ay sonu 9.70 sene sonu 11. Nisan Mayıs seçim olabilir.
Dayanamazlar..
Bunlar iyi günlerimiz diyip susuyorum Baska bişey demeye gerek yok
Hepsi günah keçisi arayışı
Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor efendim
eniştesi geçerse düzelir 🤔🙄 damat iyi çıkmadı
Sanki bir şeyler yapıyormuş hissiyatı vermek istiyorlar topluma ve piyasalara
Erdoğan-Erdoğan-Erdoğaaaan
İfşalandırlar bilemiyorum
Erduvan zıçtı sıvadı iyice
Kriz öıkartmak için olmasın sakın😱
Dolar borcunuz mu var çokomelli kardeşlerim 😀
günah keçisi ilan etme durumları..
Faiz indirimine sıcak bakmadıları için
O üç ismin görevden alınması bu işi körükleyen.
Ekonomik cris
Ben artık bilerek kötülük yaptıklarını düşünüyorum
Uçuyoruz
Bilmem
Herşeyi boş bence
İşte neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?