Erdoğan kadın sünnetini savunan Gaye Vakfına vergi indirimi yaptı. Vergi ödeyen vatandaşa bu durum haksızlık oluşturmuyor mu?

Erdoğan kadın sünnetini savunan Gaye Vakfına vergi indirimi yaptı. Vergi ödeyen vatandaşa bu durum haksızlık oluşturmuyor mu?
Haberin linki bu https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kadin-sunnetini-savunan-gaye-vakfina-vergi-indirimi-1863587
Erdoğan kadın sünnetini savunan Gaye Vakfına vergi indirimi yaptı. Vergi ödeyen vatandaşa bu durum haksızlık oluşturmuyor mu?https://www5.tbmm.gov.tr//develop/owa/tc_anayasasi.maddeler?p3=73
Vergi ödemekle ilgili hüküm TBMM Anayasasının 73. Maddesinde şu şekilde düzenlenmiştir:
link de bu:
Bu ülkede bir sürü işsiz genç kyk borcunu ödeyemeyip icra takibi başlatılırken, bir sürü emekli asgari ücretin altında emekli maaş aldığı halde bu insanlar devlete vergi öderken, asgari ücretle çalışan adamın maaşı vergi dilimine girip eline maaşı gelmeden uçuyorsa, bir vatandaş araba, cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi teknolojik ürünler alırken ürünün değerinin 1,5-2 katı ötv öderken, bir sürü çiftçi yüzde 100'den fazla zamlanan gübreyle, yemle, su, elektrik, mazotla tarım ve hayvancılık yapmaya çalışken bankalara gırtlağına kadar borca girip, borcu yüzünden traktörüne el koyuluyorsa SEN HANGİ AKLA HİZMET BİR CEMAATE SIRF O CEMAATİ SEÇİMLERDE KENDİNE OY VERMESİ İÇİN DESTEKLEYEREK VERGİ MUAFİYETİ, VERGİ İNDİRİMİ UYGULARSIN? Devletin böyle bir imkanı varsa gençlerin kyk ve gss prim borçlarını affetsin, çiftçinin bankaya olan borçlarını affet. Emeklilerden ötv alma ya da emekli maaşlarından kesinti yapma, asgari ücreti vergi dilimine sokma. Zamanında emeklilikte yaşa takılan insanlara çift dikiş diye aşağılarken kendi milletvekillerin, yönetim kurulundaki adamlar 3-5 maaş 10 maaş alırken utanmadan bir de ben o maaşları hayır hasenat yapıyorum diye açıklama yaptı. Bu ne utanmazlık, bu ne namussuzluk ulan?

Bir zamanlar beraber yağan yağmurda beraber yürüyüp ıslandığın, gel artık bitsin bu hasret dediğin Fetö'ye de böyle dayadın sırtını. Devlet elden gidiyordu devlet. Ülkede iç savaş çıkacaktı. 15 Temmuz 2016'da Allah affetsin, aldatıldım, kandırıldım dedin. Yoksa 2023 seçimleri için de mi aldatılmaya, kandırılmaya niyetiniz var. Bu sefer her halde devleti tamamen yıkacaksınız. Aradığınız ortam da var. Taliban/Afgan desen var, Pakistanlılar desen var, Suriyeliler zaten vardı. Sadat diye muhafızlar da kurdun kendine bir zamanlar fedain olan oy istettiğin mafya babası Sedat Pekerciğin de döktü bütün boklarınızı. Tam da aradığınız ortam var ikinci 15 Temmuz için. Bu sefer Fetö olmaz da Gaye/İskender Paşa Cemaati var. Bu ülkede fetöler bitmez a-m-k. Böyle siyasetçiler olduğu sürece bitmez. Fetö'yü kadrolaştırdığın gibi şimdi de Gaye Cemaatini kadrolaştırırsın. Onlar da 3-5 sene sonra darbe yaparlar. Yine tankın altına yatacak, şehit olacak 250 insan bulursun. Bizde ölecek adam bol nasıl olsa.

Bütün cemaatler anayasanın laiklik ilkesine göre yasadışıdır. Hiçbir kabul edilebilir yanı yoktur.
Evet, oluşturuyor. Ben aldığım maaşın yarısından fazlasını elektrik, su, doğalgaz, internete öderken marketten aldığım tuvalet kağıdına, el sabununa bile ÖTV öderken bunlar nasıl vergiden muaf oluyorlar? FETÖ darbesinden ders çıkarmadınız mı hala?
Hayır, oluşturmuyor. Ben bir eşek olduğum için o cemaat de tıpkı Adnan Oktar'ın ve Fetullah Gülen cemaati gibi dini yaymaya çalışan bir cemaat olduğu için vergi ödemek zorunda değiller. Ama ben eşek gibi öderim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: