Ya ALLAH aşkına burada buna inanmayan ne kadar çok insan var bende daha iki gün önce İnstagram hesabımdan hikaye olarak paylaştım insanlar bişeyler sorup bilgilenir diye ama daha çok yalan vs dediler haber linki bile var ama inanan yok yasa tasarısı bu akp oyları çoğunlukta olduğu için %90 kabul edilir böyle bir saçmalığın olduğuna inanamıyorum amaçları ne bunların milyonlarca Suriyeli var ülkede iş bulmak çok zor bulsan adam 3 ay deneme sigorta yok vs diye maaş 2000 verirse çok şükür insanlar nasıl evlensin tabi herkesi kendisi gibi gemicikleri var zannediyor galiba 😡
Esra erol olma olunda ilerliyor galiba. Devletin tum sorunlari bitti her sey on numara milletin evlenmesi ona kaldi.
Once ekonomiyi duzeltsin Egitimi duzeltsin Suriyeden ithal ettigimiz bugdayin hesabini versin. Artan suc oranlarini sorgulasin. Getirdigi 7 milyon suriyeliyi nasil gonderecegini dusunsun Katarlilara sattiklarinin hesabini versin Ondan sonra gelip evlilik konusunu tartissin.
Şaka gibi yaw. Onu yapacaklarına bize iş versinler Dr evlenek. Evi geçindiremiyorsak neden evleneceğiz. Benim çocuğum birşey isterse ona alamazsam kafama sıkarım.
İşte bak bende onu istediklerini düşünüyorum bazen acaba diyorum ülkeyi iç savaşa mı götürmek istiyor hükümet neyi hedefliyor ben evlensem kesinlikle 3 sene çoçuk düşünmem çünkü geçim gerçekten çok zor çoçuğumu giydiremeyip okutamicaksam o çoçuğu niye yapayım günahını alayım ki yarın ölsem arkamdan küfür eder be
En İyi Cevaplar