sanki kendimiz için değil Erdoğana vergi ödemek için çalışıyoruz. Erdoğan verginin verginisini bile alıyor. Erdoğan okadar vergi almasına rağmen doğru düzgün bir icraat yok peki bu alınan paralara ne oluyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
7 tane daha saray yaptırıyor. Ankara 'nın yarısını satın aldı zaten. Şimdi de ayda arsa bakıyormuş
İşi gücü bıraksın da sana hizmet mi etsin. Sen fetocu musun
E devlet hizmet için var devlet millete hizmet etmeyecek'se o zaman niye devlet var. Bak mesela Türkiye'de 1 yıldır sokak köpeği sorunu var ama hala akp olaya el atıp bir şey yapmadı. Okadar vergi alıyorsun ozaman millete hizmet edicen
Sayın bakan dedi ya her genç bi tane sahiplensjn. Siz neden dinlemiyorsunuz, hukuk , sosyal devlet olduğumuza inanmıyor musunuz yoksa.
Sence Türkiye'deki insanların köpek besleyecek parası veya köpek bakacak zamanı var mı? Ayriyeten Türkiye'deki çoğu ev apartman bahçeli evler az oyüzden'de insanların köpek sahipleneceğini düşünmüyorum. Belediyeler okadar para alıyorlar ama icraatları yok aldıkları paranın çoğunu cebe indireceklerine sokak köpeği sorunu nu çözsün'ler
Bu cevabı murat kuruma da vermen lazim😄😄
Silivri soğuktur abi oraya gitmek istemiyorum ben 😃😅
Sence AKP hizmet yapar mı. Baksana Tevfik Göksu bile vaatlerinin yüzde 12sini yaptı.
Akp hizmet yapmaya değil sanki milleti sömürmeye gelmiş
Öyle deme sen fetocu musun😄😄
Haha cidden bu akplileri eleştirdiğimiz zaman bize siz fetöcü müsünüz diyorlar ama zamanında akp yle fetonün kol kola olduğunu bilmiyorlar 😬
Önceden pkk derdiler simdi foto diyorlar. Ya ondansin ya terörist
Akp liler her türlü pisliği yapar ondan sonra akp yi eleştirince bizlere siz din düşmanısınız der. Önceden'de çok zengin bir ülke değildik ama Türk Kürt Laz Çerkez mutlu mesut yaşıyorduk asla gelecek kaygısı yoktu. ama Erdoğan geldi ülkeyi Arabistan'a çevridi ülkenin içinden geçti dolar oldu 30 TL insanlar açlıktan öl*yor
Turhan çömez açıklıyor AKP nasılsın kapalı kapılar ardinda kurulduğunu.
Erdoğan'ın hocası rahmetli Erbakan diyordiki Erdoğan Amerika ve Siyonizmin projesi diyordu. Hatta Erdoğan bikere bop esbaskani olduğunu söylemişti bop un açılımı ise büyük orta doğu projesi amaçları orta doğuda büyük İsrail'i kurmak. Erdoğan sözde Filistini destekliyor ama İsrail ve Türkiye ticareti en yüksek dönemini akp zamanında yaşıyor.
Ha şunu bileydin
Devlet toplamaya kalksa solcular ayaklanır
icraat mı yok
uzaya adam yolluyo