AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Aza kanat etmeyen çoğu bulamaz karekter güzel olsun geçinemedikten sonra isterse 10 bin alsın
Çok zor..
Sen de çalışırsın, bir sakatlığın yok inşallah
Koca parası yiyeceğine sende çalış destek ol o zman
Eğer sende çalışırsan tabi ki milletin parası üzerinden hesap yapan asalaktir karakterli kişiler hayati maddi manevi paylaşanlardir
paraya bakacak ona göre evet diyeceksen 10 bin Tl kazanan bir görücüyü bekle bence seni anca o paklar 😀😀
E hani güncel, adamı maaşı için şutladın mi, oldu mu bu iş? Başka sorun yok diyorsun daha ne, maasi hiç düşünme evet de...
Bugüne dek tek bir gün dahi çalışmaya dötü yememis hanım kizimiz...
35 bin lira maasli erkek arıyor...
Yok daha memeler
Şehrin neresi zor gecinilmez o maaşla seninde çalışman gerek ya da biraz daha bekle belki zengin gelir
Biraz az ama idare eder beklentine bağlı. Çokta zengin beklememek lazım zengin erkekler genellikle sadık olmaz. Şahsen ben zengin olsam evlenmem. Zaten bir erkek zengin olsa her türlü ilişki yaşar herkesle o yüzden gerek duymaz.
Aynen evlenilmez, kızlarda daha çok bekler zengin erkek. Kızların cevaplarından (%80) bile belli ne kadar tembel ve para göz olukları. Sizin yüzünüzden adımız çıkacak. Git sen de çalış o zaman.
2800 lira asgari ücret alan ne yapsın çok beklenti içindesiniz kızlar şükür etmeniz lazım biraz
Büyükşehirse çok çok az evlilik için
Tek kişi anca rahat eder
önemli olan huzur para değil, ama eğer ev kıtalık değilse iyi bence 🤷
Seviyorsan evlen bence. Kalbin ısınmadiysa tavsiye etmem.
Bir şey diyecem sen adamla mi evlencen parasıyla mi hem yetmiyorsa sende çalış eve sende katkıda bulun hayat müşterek
Bende buna tutuluyorum
Senin de en az o kadar maaşın varsa geçinilir tabikide
Nerede yaşadığına bağlı ve ev kira mı önemli olan bunlar👍🏿
Ev kira degilse gecilinebilir, sen de calisirsin olur biter
maaşı 10 bin olsa geçinemezdiniz. 3550 ye geçinebilirsiniz. kira yoksa daha rahat olur.
Siz de birlikte çalışırsanız geçinebilirsiniz elbette ancak tek maaşla zor gerçekten.
Maaşına göre evlenen kızlardansın. Yüksek maaşlı birini bul ama hayatı sana zehir ederse ne yapacan?
Görücüyle maaşı ilemi evleniyon yoksa Mutlu olmak için mi
sende çalış adamın önceden birazda birikmişi varsa gayet geçinirsin
Sen çalışıyorsan geçinilir ama calismiyorsan geçinilmez
Azla yetinmeyi bilmeyeni çoğu hic bulamaz kıyafet almazsın herşeyi almazsn gecinirsiniz adamın işi gücü yok sana para mi verecek? Sen evinde nasıl geciniyon yediğin 2 lokma hoş kralın kızı değilsin zenginler gelsin belki böyle para gormedin hayatında bu paraya az diyosan kafa yoktur
Bence sen evlenme boşver adamligina değil zenginliğine aldaniyon
Valla çok haklı
Tanıdığım bir adam 3 çocuklu eşi ve kendisi total 5 kişiye 3500 tl maaş ile bakıyor.
Gülüyorum sadece :) maaşlı koca araya araya bir bakmışsın 40 a merdiven dayamıssın
Seninde çalışacağını düşünüyorum o yüzen geçinirsiniz.
Evine maddi destek olmadan kadın ya da erkek düşünemiyorum, herkes elini taşın altına koymalı.
nasıl bir hayat yasayacaginiza bağlı
mesela kira kaç verirsiniz ya da ev sizin mi vs vs
Para kazanılır , kaybedilir, çalışkanmı , namuslumu , karakterlimi , merhametlimi buna bak
cumartesi pazar mesai yapar 4 bine tamamlar onu evlen gitsin
Yani sana kalmış. Geçim insanı isen geçinirsin. Yok değil Sen adama yazık.
Rızkı veren Allah'tır bunu gereğinden fazla sıkıntı etmek yanlıştır
sadece onun maaşıylasa zor ama seninde elini taşın altına koyman gerek
Zor ama gecinilir.. birikim yapması zor. Hakkında hayırlısı
Asgari ücretle iki kişilik ev geçindirme challenge yapıyorum.. Coğrafya yıkıklıktır, kaderdir.
Evi varsa kıt kanaat geçinirsiniz şeninde çalışman şart ama
İyi bence evi kira değilse asgari ücretle geçinen var
Hayır de paşam baban zaten harçlıksız bırakmıyodu seni de
Sen çalışırsan geçinilir, onun eline bakmazsın diye düşünüyorum.
Valla evi varsa yeter, yoksa yetmez asla, seninde çalışman lazım ama parasız gerçekten zor, başta bende mütevazı bakıyordum olaya ama öyle olmuyor o işler.
5 bin üzeri maaş alan erkeğin asgari ücretle çalışan kadına bakacağına inanmıyorum evi varsa evi olmayan kadına da bakmaz herkes kendi dengiyle evlenmeli bende eskiden evleneceğim kadının maaşına ya da mal varlığına kesinlikle bakmazdım ama böyle yorumları okuyup maddi olarak dengim olmayan kadınla evlenmeme kararı aldım
@met96 Katılıyorum, denk olmak önemli, etik görünmese de maddiyat önemli bu devirde, çünkü olmuyor bir taraf nankör oluyor kıymet bilmemezlik oluyor sorun oluyor bir şekilde. Maddiyat dengede tutuyor ilişkiyi. Ben 5 bin ve üstü alıyorum mesela, eşimle bu sebepten dengede duruyoruz, aksi sorunları getiriyor beraberinde, zaten bir erkek asgariye tema ediyorsa intihar etsin, günümüz gençleri kendini geliştirmemek için kuru maaşa tema ediyorlar, az biraz bir çaba yok, mesaiye yanaşmıyor kimse, gelişmeye kapalı çoğu. Ek iş yok.
Kesinlikle öyle çalışmak çabalamak lazım bende sizin gibi düşünüyorum kadın da erkek de iyi para kazanmak için çaba göstermeli ama bazı kadınlar erkek çalışsın ben evde ev işi yaparım kafasında onlar uzak olsun
@met96 Vizyonu olmayan kadın profili, çalışmak zorunda değil elbette ama çalışmak daima iyidir. Ben çalışmadan yapamam şahsen.
Asgari ücretle de olsa çalışmalı en azından kendi masraflarını çıkarsın evde yemek yapmak temizlik yapmak maddi getirisi yok zaten evlenirsem yemekleri ben yaparım temizliği eşim yapar en azından 6 bin de maaş almalı asgari ücretle de olsa çalışmalı dediğim geneldi benim eşim 6 dan az alırsa olmaz
Nerede nasıl bir hayal yaşamak istediğine bağlı İstanbul'da hayatta bile kalmazsın
2 kişi rahat geçinir takmayın parayı seviyorsan cidden evlen
Ev kira mı? Varlıklı bir aileden mi geriyor? Nerede yaşayacaksınız? Bunlara göre değişir.
Maaşla eş bulunsaydı maaşım 20k ben bekar kaldım 😀
kendi evi varsa yeter, tabi bankanın evinde kiracıysa yetmez
Evi varsa gecınılır hesaplı harcarsınız cok var o parayla gecınen calışanlarimız
iki kişinin birbiriniz görmesi kadermiş. Daha sonrası ikinizin arasında ki. sohbettir.
Aklın varsa şans vermezsin çok az en az 5 lira olmalı.
Ev kirası yoksa yine bazı kısıtlamalarla geçinilebilir
Ev kira değilse sizinse sen de biraz yardım edersen geçinilebilir iyi kötü de olsa
Kimsenin kimseyi doyurma bakma gibi bı yükümlülüğü yok. Tek kişinin sırtına onca yük verilmez. Sende çalış. ya da çalışmak istemiyorsan aza kanaat gelmesini de bil. Gerçi soru trol soru ama yine de yazmak istedim.
Böyle hatunlar kaldimi ya senin kafadan 🤦
Eğer sen maaşa takmaz isen ve beraber bir şeyler yapalım, birlik olalım dersen (seni anlayışla karşılar ise) ve diğer durumlar da olumlu ise neden olmasın?
Evlilikte mi parayla? diyeceğim ama neyse. Çünkü nasıl cevaplar alacağımı biliyorum.
Benim arkadaşımın eşinin maaşı ds öyle geçiniyorlar yani istedikten sonra niye olmasın
Nerede yaşadığına bağlı ve tek onun maaşıyla geçinmek zor seninde çalışman lazım. Eğer evi varsa kira derdin yoksa yaşanılır
bu maaş ile tek kişi anca geçinebilir. faturalar ve evin ihtiyaçalarıyla zaten biter bu para.
yatırım ve istekler için de hiç bişey alamazsın.
merhaba, büyük şehirde yaşıyosan bu parayla geçinilmez ama küçük köy, ilçe vb gibi yerde yaşayacaksanız geçinilir
görücü usulu ben evlenmem çevremde görücü usülü evlenip pişman olan çok oldu severek evenmek en güzeli
artık çalışmakta yetmiyor
kendi işinin sahibi olmak gerekiyor ki anca o zaman yaşamak için geçinmek için yeterli miktar olur
Yaşadığınız şehre, evin kira olup olmadığına, masraflarınıza göre değişir ama geçinmek zor görünüyor